kandi Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj ceva noutati inainte de competitie?????????????????? NOUTATI Pana la urma, s-a luat hotararea ca totusi sa despartim categoria Auto . Vor fii 2 categorii . Inscrierile propriuzise si verificarea tehnica vor fi la Expo Transilvania ( cart Marasti - in " groapa " ) - VINERI -30 Octombrie , incepand de la ora 12 - Vezi program afisat pe http://www.offroadtranssylvania.ro .Dupa verificarea tehnica , masinile, KTM- urile ATV-urile raman in parcul tehnic .Totodata si trailerele si/sau camioanele vor avea loc in parcarea pazita . Transportul de la locul concursului la hotel / si invers este asigurat , pt doritori . Vineri seara , dupa trialul ATV - este organizat o mica receptie - chef la o cafenea/ club din oras .Iar sambata seara , cheful va fi organizat la pensiunea unde vor fi cazati concurentii.In ambele seri vom avea cate o bautura gratis . Cam atat pe moment . Va asteptam cu drag . Putem sa stim mai multe despre categoriile auto ? Intrebare: Ne putem caza inainte de "arestarea" in parc? (asta pentru cei care vin din alte localitati, cu masina "de concurs" pe roti si ca singur mijloc de "locomotie si transport") ? Si inca ceva ... Casa-Zanelor pana la urma e in Floresti sau in Cluj? (ca site-ul lor zice Floresti, dar adresa e Sportului 5 - asta cred ca e in Cluj) Locatia concursului - pentru cei care nu cunosc Clujul- va fi pe str. Aurel Vlaicu - adica spre Someseni? Multumesc. Buna dimineata Pt buna desfasurare , in ordine absoluta , va trebui sa veniti prima data la locul concursului , pentru inscriere si validare dupa care veti primi un fel de bon ( cartela) pt cazare . Fara acest "bon tichet " nu puteti fi cazati . Adresa Expo Transilvania - este Str Aurel Vlaicu FN .Spre someseni - spre aeroport . Oricum daca ne/ma sunati, va ghidam , sa ajungeti la locatie . Casa Zanelor este in Floresti Str Sportului nr 5 . Despre categorii : 1 - Extrem - pt masinile modificate ( ca a lui Craiu de pilda , sau Bigtoy a lui Dean, sau masina fratilor Kiraly ) 2 - un fel de Open - masini ne sau putin modificate Cateva detali noi - la locul trialului , in incinta Expo Trans - va fi amenajat un stand de service , si un spalator auto ca si la Ursus Alcool Free Track . Nr meu - in caz ca va rataciti in Cluj :grin: - 0734-583-900 Cei care nu mi-ati confirmat participarea ,dar v-ati inscris , va rog scrietimi , sunati-ma si confirmati sau va retrageti . Avem de calculat meniuri ,nr de tricouri si locuri in hotel . www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj avem zapada? ne trebuie lanturi? Clau ,zapada nu avem la Cluj .In trial este interzis folosirea lantului . Pentru Clau existä o exceptie si anume "Are voie cu lanturi dacä le monteazä pe fatä si uitä sä cupleze fata ca la Ursus" :ha: :ha: :ha: :ha: , pentru asta de la Clau nu o sä mai väd niciodatä :x :( :app :g Silviu exista lanturi si pentru persoane, asa ca depinde la ce te referi, in ce faza ca nu imi este in clar? :F :F :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Pfuii , abia astept sa inceapa , traseul e nemaipomenit , am tras un ochi azi pe acolo :grin: Cu ocazia asta imi pierd si eu virginitatea in concursuri , sunt copilot :grin: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Unimog vin copilot si la tine. Adjudecat 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Pfuii , abia astept sa inceapa , traseul e nemaipomenit , am tras un ochi azi pe acolo :grin: Cu ocazia asta imi pierd si eu virginitatea in concursuri , sunt copilot :grin: sigur nu am fost eu primu .... asa mi-ai spus slp duminica am de gand sa trec si eu pe acolo sa vad daca merita sa imi rup masina. traseul l-am facut de 3 ori pana acuma dar ii ceva timp de cand nu am mai fost pe acolo asa ca nu ma arunc cu capul inainte fara sa miros treaba. Sper ca nu ii prea tarziu sa ma inscriu luni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj ....................... Sper ca nu ii prea tarziu sa ma inscriu luni. Luni??!...Care luni?...Adica in 02.11.2009?.... :sh2 :P Pai concursul se desfasoara in 30.10.2009-01.11.2009...... :c1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Buna dimineata :T ... se pare ca nu reusesc sa ma acomodez cu schimbarea orei :P Sunt in continuare defazat ... imi pare rau .... ne vedem duminica pe coclauri voi la competitie si eu la privit ... BAFTAHELOS la toti si toate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Poze Levi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Am ajuns aseara acasa, destul de tarziu ca sa mai pot pune ceva poze. A fost frumos, Clujenii nu s-au dezmintit, gashca faina, oameni deosebiti. Nu dau nume, sa nu uit pe cineva pe afara, dar toti au fost la inaltime. Multumim! :h5 Concurs interesant, ideea de trial 4x4 e faina. Strajerul s-a descurcat onorabil pe traseul de open, tinand cont ca e practic masina stock (mai putin troliul, care oricum conteaza la trial numai in afara concursului). Pun si cateva poze, daca reusesc Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj ... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pankrator Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Galeria de poze si video de la napoca motor days Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj ... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Poze Levi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :h5 Prea multe poze de la Levo n-o sa vedem, de data asta...ca a fost dirijor ...pardon ...arbitru :h5 Da' in schimb manesz a facut o gramada ...asa ca... Manesz-uleeeeee hai cu pozeeeeee! PS. Levo....mi-a soptit o pasarica ca ai facut totusi si tu niste poze... :grin: Le bagi? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj ceva poze de sambata Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj si inca Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Multumim tuturor celor care ne-ati onorat cu prezenta voastra . Felicitari celor care sau intors acasa cu cupe . :bravo :1 :bravo :bravo :bravo :1 . :banana . Trebuie sa-l felicit in special pe Deian cu Big Toy -ul lui - daca stiu eu bine este primul lui Loc 1 . :banana :1 :1 Sper ca v-ati simtit bine la noi toti . Incerc ca asta seara sa pun pe forum si clasamentul intreg cu punctaj cu tot . Poze de la Manesz http://sportoldal.ro/index.php?k=180&t=galeria&id= :hi Andrea ( Andi) :hi www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Organizare foarte buna pentru care multumim celor de la Transsylvania Offroad Club Cluj Napoca :1 Ne-am simtit extraordinar. Asteptam si alte evenimente de acest gen. Pun si eu cateva poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Faine poze Max :banana www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Vin si eu cu niste poze , inclusiv cu lucrul la planetara sparte a lui Nissan Destroyer (Unimog) Am cunoscut oameni minunati cu ajutorul acestui Forum , Multumesc Max ca m-ai suportat :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj ... Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj .... Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj ....in sfarsit am vazut-o si eu odata pe Clau ...curata... ca in rest numai plina de "china" era :ha: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate