Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Merita un Nissan Patrol Y61 din 2001?

boca77

Postări Recomandate

Re: Merita un Nissan Patrol Y61 din 2001?

E drept ca e un pic (mai mult) confuz sa citesti si sa nu-ti dai seama cand se glumeste si cand nu. In principiu daca imi reuseste afacerea o sa-l iau.

si cu frontera cum ramane?

Pai ...frontera e ca si nissanul. Odata ce dai banii pe ea...la tine moare. :ha: :ha: :ha:

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E drept ca e un pic (mai mult) confuz sa citesti si sa nu-ti dai seama cand se glumeste si cand nu. In principiu daca imi reuseste afacerea o sa-l iau.

Pai ...frontera e ca si nissanul. Odata ce dai banii pe ea...la tine moare. :ha: :ha: :ha:

yeah wright

Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha: ce gluma buna :bleah :P ..., tine-o tot asa! :happy

Link spre comentariu

pentru linistea ta,daca ai posibilitatea incerca sa te dai si cu cateva din marcile mai sus mentionate si poti faci o comparatie ,eu asa am facut :h5

si m-am ales cu un nissan ,siguranta ,confort si nici nu se ineaca in noroi sau zapada daca sti sai dai span :ha:

bafta :h5

Link spre comentariu

Domnu' LJ70 si Y61 nu fac parte din aceeasi clasa si nici din aceasi era! LJ70 este comparabil cu Y60 sau 260! :grin: Ma gandeam eu ca ai comparat mere cu pere si de aia iti dadea cu virgula! :grin:

@ yonutz ... da de ce nu compari tu lj70 cu masina ta ...????? si o tot compari cu patrol 260 ....???

eu am 5 amici in brigada cu lj 70 ... si le fac fata cu brio .... au tot incercat-o cu mine si inca nu le-a iesit ....

ultimul din brigada a achizitionat modelul cu motorul de 3.0l si a zis ca 'se pishe pe mine' ... stii ce a facut ...??? a scos cocoshu si sa pisat pe pantaloni .... pana la glezne ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Domnu' LJ70 si Y61 nu fac parte din aceeasi clasa si nici din aceasi era! LJ70 este comparabil cu Y60 sau 260! :grin: Ma gandeam eu ca ai comparat mere cu pere si de aia iti dadea cu virgula! :grin:

@ yonutz ... da de ce nu compari tu lj70 cu masina ta ...????? si o tot compari cu patrol 260 ....???

eu am 5 amici in brigada cu lj 70 ... si le fac fata cu brio .... au tot incercat-o cu mine si inca nu le-a iesit ....

ultimul din brigada a achizitionat modelul cu motorul de 3.0l si a zis ca 'se pishe pe mine' ... stii ce a facut ...??? a scos cocoshu si sa pisat pe pantaloni .... pana la glezne ....

:ha: :ha: :ha: :ha:

:cl
Link spre comentariu

Pai Luciane ...nu poti compara mere cu pere, daia!

LJ70 - este facut pana in 93 ...Y61 din 98

LJ70 - are motor 2.5, 3 TD ... Y61 2.8, 3 TDic

LJ70 - sistem de injectie direct ... Y61 sistem electronic de injectie

LJ70 - 1.5 to ... Y61 2.5 to

LJ70 - confort nexam ... Y61 e "cadillac"

E ca si cum ai compara o limuzina cu o masina de serie. De exemplu un Mecedes A-Classe cu un AudiA8! :grin:

Comparatiile se pot face numai intre doua masini din aceeasi clasa! Parerea mea ...

In ceea ce il priveste pe amicul tau ... stiu si eu multi toyotari cu "oua de tastatura"! :ha: In teren insa nu stiu prin ce gauri sa se ascunda! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare