marcel Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Echipamente pentru facut focul sigur nu era imbibata in nimic? ca prea o ia la "prima cheie" Chiar si eu am fost surprins de aspectul asta. Se vede si in filmulet, ca eram pregatit sa mai trag o tura. O sa string intr-o punguta si iti trimit ca sa vezi si tu. eventual, poti sa-ti plantezi in fata blocului sau in curte si sa-ti creasca si tie :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Echipamente pentru facut focul Am luat de la Kaufland niste cutii cu metanol lichid. Sa nu saritzi pe mine, ca stiu si eu cum e metanolul, dar asta e gel. O cutie costa 2 ron, si faci focul imediat cu putzin gel din ala. O sa va pun si poze sa vedetzi. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Echipamente pentru facut focul Acum multi ani, cand eram pustan si hoinaream aiurea pe munte, intr-o iarna cu zapada mare un prieten a aprins focul cu o bricheta ordinara. A scos niste vreascuri de sub zapada, le-a pregatit/aranjat, am scos o cartela de metrou, si gata focul. Dupa aceea a stat sa-mi explice ce a facut. Secretul era in ce fel de vreascuri folosesti si foarte important, cum le aranjezi. Inca exersez, dar nu am ajuns la nivelul lui. Si cartela de metrou a folosit pentru...ce? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stoica aurelian Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Echipamente pentru facut focul ceva ce folosesc eu si nu e ff scump http://www.airsoft.ro/productdetails.php?idprodus=1527 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Se gaseste si la noi de cumparat ? Salut, Cred ca asa ceva nu ar trebui sa lipseasca nici unui excursionist http://www.survivaltopics.com/gear/products/Magnesium-Bar.html Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Se gaseste si la noi de cumparat ? Se gaseste la orice magazin specializat outdoor , alpinism , treking. Costa aprox. 30 de lei Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lys3rg0 Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Se gaseste si la noi de cumparat ? Am cautat magneziu pe toate site-urile posibile si am gasit numai pulbere in aia pentru aderenta la catarare... are cineva un link spre un magazin mai dotat? http://www.bikemap.net/user/lys3rg0/routes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Se gaseste si la noi de cumparat ? Banda magneziu puritate 99,9%. O tragi la pila acasa, si pe dealuri trebuie sa pui o gramajoara pe o frunza usacata. Daca te intereseaza, vorbim pe PM. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 (editat) Re: Se gaseste si la noi de cumparat ? ................................ http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/mg1.jpg Editat Februarie 8, 2011 de Astral Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 (editat) Re: Se gaseste si la noi de cumparat ? ........................ http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/mg2.jpg Editat Februarie 8, 2011 de Astral "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Se gaseste si la noi de cumparat ? sunt peste tot deci am auzit undeva (nu pot spune unde ) ca exista sanse sa fie oferite spre vanzare in curand, cu maner de lemn de nuc si cu sigla club 4x4, dar inca e un zvon, cei mari probabil ca vor hotara la momentul oportun daca o fi sau nu o fi... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Se gaseste si la noi de cumparat ? Aveti grija la ce luati si de unde. Ala de la kaki, ce l-a postat jidanu, cod produs 27101 e bloc de aluminiu!!! E de 2 ori mai greu decit cel de magneziu. Am un amic care si-a luat de la ei. Am reusit sa aprindem farimiturile doar cu lampa de gaz ... Uitati-va si la pret. Nu intodeauna ce-i mai ieftin e degeaba. ps: ca si reper, magneziu puritate 99,9%, am luat cu 80 lei 25 grame. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Se gaseste si la noi de cumparat ? mai sunt si alte magazine http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/mg11.jpg Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stoica aurelian Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Se gaseste si la noi de cumparat ? asta ultimul ,nu functioneaza e foarte slab,mai mult te belesti la degete:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Se gaseste si la noi de cumparat ? hNKt1vjNwWw eu am asa ceva, cumparat de la un coleg de forum, foarte simpatic mie, pe necunoscute:h5 functioneaza foarte bine, dar nu cu pieptenele ala, ci cu un briceag. e in cotiera palpatrolului, tot timpul. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Se gaseste si la noi de cumparat ? si zii asa... ai dat cu taisul pe bara de magneziu si probabil te gandesti acuma ce prost e materialul ca nu mai taie...:care:care forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Se gaseste si la noi de cumparat ? si probabil te gandesti acuma ce prost e materialul ca nu mai taie...:care:care nici vorba, briceagul ala e de sacrificiu odata si odata tot voi cumpara un cutit meserie de la tine:h5:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacman Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 (editat) Re: Se gaseste si la noi de cumparat ? Eu am primit cadou asa ceva: http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/Capture-12.jpg capacul manerului contine o busola mica cu lichid, si are o garnitura de cauciuc pentru impermeabilitate - poti pune niste iasca sau mici chestii (ac si fir de pescuit, etc). E comod datorita manerului mai gros si mai comod de tinut in mana. Editat Februarie 14, 2011 de Astral The difference between the road and the zoo is that when you tease the animals on the road their cages can come after you! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: Se gaseste si la noi de cumparat ? Oricum nu-si justifica pretul . 160 de lei!!! Eu am un amnar de 25 de lei pentru 3000 de aprinderi iar iasca se gaseste cacalau in padure (degeaba ai iasca uscata daca lemnele ti-s ude toate) iar busola aia nu stii cat de precisa e dar in orice caz nu isi justifica pretul de 130 de lei pt o busola :) Asta e topicul despre magneziu , bara de magneziu , e cam off-topic cremenele aici , este topic separat Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Echipamente pentru facut focul zicea un coleg mai devreme de etanol gel de la kaufland. de mare efect este sapunul dezinfectant lichid care il gasiti in farmacii. e la sticlute mici (90ml sau 150ml parca). la iesiri cu cortul sau la picnic tot timpul iau o sticluta de aia, o pot folosi si ca sa ma spal/dezinfectez pe maini (scopul principal) si ptr a aprinde focul. Se aprinde instant si cu amnarul, o singura scanteie ajunge. pui cateva picaturi pe niste servetele sau chiar pe vreascuri/frunze. ATENTIE: - arde cu flacara invizibila, nu vezi nimic da' te prajesti daca nu esti atent. - se evapora, deci dupa ce turnati cateva picaturi ii dati scanteie imediat, altfel in 10-15 secunde s-a evaporat. Avantaj: - poti aprinde si apa :ha: - te poti dezinfecta cu el, mai o zgarietura, o rana, sau chiar dupa ce vii de la buda . Dezavantaje: - nu vezi flacara - se evapora - e mai scump decat etanolul din Kaufland :roll: spor! "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: Echipamente pentru facut focul daca tot veni vorba de kaufland eu folosesc cu succes sa aprind focul (la gratar deocamdata) acele "discuri demachiante":h5:ha:, care sint 100 buc la 1,5 ron in kaufland, sint din bumbac 100%, rasfirate putin se aprind instantaneu si de la scanteia amnarului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: Echipamente pentru facut focul Ar mai fi si varianta cu iasca,plus un lucru f important,nu aprinzi focul pe umezeala,asa cum s-a mai spus,o foita de staniol ajuta foarte mult. Iasca uscata este ideala pentru aprinderea focului. daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 (editat) Re: Echipamente pentru facut focul Salut pentru cei interesati la aprinderea focului se poate foloso foarte bine preNadezul ia foc instantaneu nu stiu la amnar dar la bricheta sigur Editat Aprilie 25, 2011 de Astral http://www.webdex.ro/online/dictionar/prenadez Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Echipamente pentru facut focul Salut pentru cei interesati la aprinderea focului se poate foloso foarte bine preNadezul ia foc instantaneu nu stiu la amnar dar la bricheta sigur apai normal ca arde, ca are in el diluant asa...se gasesc tare multe substante care iau foc si ard bine, doar ca e dificil sa le cari dupa tine un amnar e altceva, sa ai in plus tot felul de alte chestii, e mai dificil forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Echipamente pentru facut focul apai normal ca arde, ca are in el diluant asa...se gasesc tare multe substante care iau foc si ard bine, doar ca e dificil sa le cari dupa tine un amnar e altceva, sa ai in plus tot felul de alte chestii, e mai dificil Ai dreptate cu un amnar se schimba povestea dar nu cred ca o sticluta din aia mica cat o cutie de medicamente incomodeaza Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate