SilenceDJ Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Echipamente pentru facut focul Nu e chiar asa. Amnarul e ca sa il ai mereu la tine , undeva (la cutit de preferat). Oricine merge la iarba verde are o bricheta nu? Atunci de ce sa ne mai obosim cu amnare? Va spun eu de ce , findca am mers si eu odata cu niste prieteni si pe cand sa aprind lemnele constat cu stupoare ca ....nici unul din noi nu fuma, iar cum mie imi pplace sa ma duc numai in locuri izolate sa nu dau de cocomanelomani clar nu aveam cui cere foc. Salvarea mi-a venit cand mi-am adus aminte de amnar , sa il punem la treaba nu?, toti au ras de mine insa cu o mana de iasca sfaramata putin in mana la a 3-a tragere s-a aprins. Amnarul nu inlocuieste bricheta (comoda de altfel) , lampa cu gaz , acetilena , bomba nucleara. El e atunci cand nici una din astea nu sunt in preajma si te ajuta sa-ti faci facutele :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanclinciu Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Echipamente pentru facut focul Cel mai usor aprindeti focul cu o bucata de servetel, peste care turnati ulei (de gatit nu Castrol). O sa vedeti ca puteti aprinde direct carbuni sau lemn de esenta tare taiat mare. Este foarte simplu si nu da gres niciodata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 27, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Echipamente pentru facut focul putin probabil sa avem nevoie cu adevarat de amnar in iesirile noastre...avand in vedere faptul ca nu suntem nici in Siberia...nici in Sahara....si nici macar in Arizona...... in lipsa amnarului putem folosi cu succesuri :grin:....una bucata sarma...o carpa imbibata in carburantul existent in rezervor.....si acumulatorul cazanului...si uite asa...poti face un pui de foc sa-ti usuci ciorapii...sau sa fierbi un vin:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Echipamente pentru facut focul Da dar daca esti perpedes prin munti trebuie sa cari cat mai putine cu tine si atunci un amnar este perfect.Asa mie cand imi curgea pompa de injectie :ha:luam o carpa stergeam pe acolo un pic un chibrit si gata focul. Am auzit la un baiat .....destept care avea masina pe gaz omul pasionat de iesiri (mai mult gratare) cum ca ar vrea sa isi adapteze la instalatia de gaz a masinii un aragaz :f2.Asa ca aveti grija pe la gratare langa cine va asezati. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate