gabi pas Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... :ypu OFF TOPIC: people...administratorul site-ului permite postarea pozelor de maxim 1280 x 1024 cantitate maxima 200 kb.SA PROFITAM DE LUCRUL ASTA!!! gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... gogane pe gratar ati pus ceva ? ca am vazut decat fum si lemne in poze :ha: :ha: :ha: ati taiat cainele ala negru ? :banana MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... Nu-i masina ca Nissanul Si nici uameni ca Goganul ! Una peste alta mi-a placut iesirea si nota muzicala in care scartaia cureaua NISSAN-ului lui Gabipas.....deosebit de apropiata ca cea a unui xilofon :)):)) iar daca mergeti cu goganul la off road prin padure, puteti sa mergeti lnistiti fara sa va pierdeti, il gasiti dupa urmele de lichid de frana de la pompa de ambreiaj. ma inclin in fata dvs domnilor Gabi si Goganu ;) mai vreau cu voi la plimbare si sigur.....o sava pot auzi ce oracaiti pe statie. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... @gaganu......fumul gros deasupra gratarului iesea din cauza cainelui ca era din platic :ha: @babone......tare aia cu .....masina ca nissanu.....si uameni ca..... :ha: :h5 .....insa am de facut cateva remarci 1. utilajul domnului @gabipas scartzaia din cauza ca omu merge cu piciorul pe frana sa mai potoleasca din puterea patrolului :grin: 2. patrolu meu nu pierde lichid de frana........transpira datorita coxului :ha: in concluzie: ne a facut placere (ma rog cel putin mie :ha: ) sa te cunoastem si sa te avem printre noi datorita spiritului tau caterinkos :ha:. Oricum poate data viitoare vii si tu cu o masina de offroad....sau barem itzi pui statie sa te gasim mai RPD :h5 :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... @gabipas scartzaia din cauza ca omu merge cu piciorul pe frana sa mai potoleasca din puterea patrolului :grin: ...oare a ramas patrolul lui Gabi cu sechele de Azuga? 2. patrolu meu nu pierde lichid de frana........transpira datorita coxului :ha: ...sau de sindromului "pastramioarei" din patruped? Bre, vad ca v-ati distrat ...cam mic gratarul (e de criza sau erati la regim?!) ... :ha: Lasand orice caterinca, Gogane baga o poza cu patrupedul VIU sa nu creada lumea ca l-ati halit ca pe toyotele care le iei cu tine pe traseu ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... @yoanutz..... :ha: :ha: ......pe patrolu lu'gabi treb sa l ducem la terapie din nou la AZUGA sa l tratam....si poate terminam traseul ca incepe lumea sa rada de noi... :grin: ....cainele e VIU la data de 18.10.2009 :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Octombrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... Dovada ca patrupedul era viu cand am plecat ... Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... doctore sigur nu e impaiat?.....avea puls la plecare? :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... daca n-ati macat cainele ,atunci cea-ti mancat? MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... @gagane....cine a mai avut bani de haleala....am bagat zeama....grataru e la deruta :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... da da daaaaa :h5 mi-am dat eu seama (carcotasi srl) :ha: :banana MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... necredinciosilor..... :P slp :ha: :ha: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... Nu stiu ce poa' sa-nsemne poza asta, asa ca o postez fara comentarii. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... Bravo stimabililor, pe cand voi ati fost pe langa Movilita , eu ma plimbam pe la vreo 3 km, pe langa Chiroiu, o localitate de langa satul bunicilor ... daca vreti off-road de mlastina, va duce baiatu, sa va distrati, intr-o locatie unde am fost in urma cu cativa ani cu cei de la DeTeren, de au realizat materialul cu rusoaicele. Din cate am vazut nu v-ati dus spre Colceag!?!?, si pe acolo este o zona buna de facut "prostii". Hai la reauzire, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... Bravo stimabililor, pe cand voi ati fost pe langa Movilita , eu ma plimbam pe la vreo 3 km, pe langa Chiroiu, o localitate de langa satul bunicilor ... daca vreti off-road de mlastina, va duce baiatu, sa va distrati, intr-o locatie unde am fost in urma cu cativa ani cu cei de la DeTeren, de au realizat materialul cu rusoaicele. Din cate am vazut nu v-ati dus spre Colceag!?!?, si pe acolo este o zona buna de facut "prostii". Hai la reauzire, Dragos E bine de stiut pentru cand vrem sa scapam de batut covoare duminica ... :ypu @ Pentru Gaganu : cainele l-am impaiat si din el am facut carnati si i-am dezosat cele 12 pulpe ... ! :ha: Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... pozele sant trucate nu miros :ha: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... @gagane.....bah ce carcotash .....daca lipseste el....nimic nu e bun.....ZDREANTZO :h5 @sensei.....ai vazut ca patrolu merge bine....te iei de mine :ha: .....pozitia este specifica cand mergi cu blokantu :grin: @dragos dim.....da intradevar zona e Colceag.....dar sunt niste paduri specializate in polishare :ha: in spatele satului movilitza.....care sunt pline de caprioare....eu mergeam primul si mi au sarit in fata la masina 4 caprioare.....intrasem in padure unde nu era drum, in habitatu lor. Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... Repetir :ha: GOGANASHU :1 ai devenit Maniac :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... Gogane, tre' sa dai de baut, ca te-am ajutat sa devii vedeta pe forum! :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... @sensei....las o mai moale cu bautura....ai vazut ce ai patit la gratar :ha: :ha: ....abaia mai puteai tine stikla in mana :ha: :ha: ..... @tractozaure.....maniac si eu pe forum ca in teren........ :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... Traficantilor! Uaaa! :ha: ... de influenta! :x consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... :ha: :ha: ..... .....maniac si eu pe forum ca in teren........ :ha: care teren bre Gogane, ala era teren accidentat? daca veneam cu tico si tot ma tineam dupa tine si fara sa am simex-uri :ha: :ha: :ha: :ha: sa fim serios....astept cu nerabdare urmatoarea iesire, ps:sensei poate facem iara o iesire la breaza pe traseul ala :wink: sa vedem ce o sa faca atunci goganul cu "lastunul lui gigant " acum fara caterinca, gogane.....daca te duci cu masina la mall, sa o pui langa baraca paznicului sa nu ti-l confunde vre-o pitzipoanca cu matiz-ul(deh nu se mai gasesc lastunuri) ei :ha: :ha: :ha: (2 usi, caroserie usoara si la fel de fiabile) In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... Maaaaama :twisted: GOGANE :grin: ce ti-a zis-o BABONE :ha: ... GOGANASHU`, ai legatura... :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... @Gogane ...vezi tata cui dai tu sa man'ce un gratar cinstit? Numai tradatori ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... lasati-l pe goganash in pace ca nu poate sa scrie, deoarece plange in pumnii aia mari. sau de rusine ca are patron....pardon.....patrol In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate