GOGANU24cm Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... lipseste omu putin si ma atacati pe la spate.......bunnnnn deci @stimate domn babone.....iatzi SOBA aia de toyota and FoLLOW ME :pt :beat Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... Urmele alea din fatza Patrolului erau de Toyota sau de Jeep? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... @sensei.....trecusem eu prima oara cu spatele :grin: :grin: :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... Da da daaaaa! Vad si niste urme de marmota in dreapta, acolo! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... La ce bun atata competitie din tastatura? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... Urmele alea din fatza Patrolului erau de Toyota sau de Jeep? :grin: de MITSUBISHI :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... La ce bun atata competitie din tastatura? :grin: :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 ........in teren cu voi sa vedem care crapa primu' :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... lipseste omu putin si ma atacati pe la spate.......bunnnnn deci @stimate domn babone.....iatzi SOBA aia de toyota and FoLLOW ME :pt :beat GOGANE laso mai moale ca aum ii ies aburi pe nas la dragon sau(godin)cum vrei tu daca tot esti asa de potent vino duminica sa te vedem cu godinu vezi ca am pregatit si o camera de filmat special ,sa postam totul nu numai ce va convine :h5 : : :pt 24 ... au intrat la apa :ha: :ha: :ha: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... @gagane...fratele meu vb in necunostinta de cauza.....am fost deja de 2 ori pe traseul ala.....declaratiile tale sunt nefondate :grin: ..... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... Ai fost de doua ori si n-ai reusit sa-l termini? Cu Patrolul minune? Nu pot sa cred asa ceva, tu ne pacalesti! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... @gagane...fratele meu vb in necunostinta de cauza.....am fost deja de 2 ori pe traseul ala.....declaratiile tale sunt nefondate :grin: ..... @SENSEI.........e valabil si pt tine.....daca ai COHONES (MOMITZE)...fapte gata cu vorbele....e timpu ca jucaria ta sa vada off road nu stepa aia pe unde te duci :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... Goganashu', s-o luam punctual: 1. Pe stepa am fost doar cand ai facut tu traseul, dar n-a fost bai. Si driftingul prin namol e un soi de offroad. :grin: 2. Momite sigur n-am, ca alea sunt niscaiva glande pe la gatul unor necuvantatoare. :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... sensei, nu te lua bre cu patrolul lui goganu ca nu avem posibilitatea sa bagam dupa el platforma pe mlastina aia.....lasa-l si pe el sa creada ca are cea mai buna inginerie japoneza cat despre utilajul meu numit godin.......asa cum il numeste goganul, vreau sa va spun ca este brici, am sa-l pun eu la punct si apoi sa vedeti dvs competitie intre mine si goganu cu loganu.... mai astept un pic sa mai poata face si el ceva investitii pe platforma aia de caroserie, nu de alta dar as vrea sa-l astept cu o bere rece la FINISH :ha: :ha: :ha: :ha: apropos gogane, ce zici iti place numarul meu ala patrat ce il am in spate? slp slp In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... keep dreaming boyz.... :hw :care Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... fara nici o legatura cu discutiile anterioare ... :1 [youtube:st9g0jhp] [/youtube:st9g0jhp] ...oare altele cum stiu s-o "faca" ???? :grin: :h5 gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Balerinii din Movilita ... Urca frumos nenea Gabi....frumos, i-a placut. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate