Yonutz Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Pen' cei care au mai fost reteta e clara: noroi, morcovi, pastrama, ciorba din burta de Nissan si ... mars acasa! :ha: Participatori: 1.Je ... cu salamodraku + punga 4x4 cu manere ! 2.Gaganu cu gaganodraku 3. ... (acu sa va vaz!) PS- nu uitati pampersii! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Vedeti ca s-a luat o femeie din Azuga de mine, cica am fost prin gradina ei pe sus pe acolo... Sigur voi ati fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 m-ai bagat in ceata.... :P NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 .....pt cei care vor sa se inscrie.....rog sa tina cont de urmatoarele kestii obligatorii: 1. SIMEX (SAU TSL :ha: ) 2. TROLIU min 500.000 lbs 3. SHUFE (copac, lunga 10m) 4. MIN 2 SCRIPETZI 5. DRUJBA 6. putina nebunie P.S.....traseul este foarte soft..... @georgenis....sigur ne confunda :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 .....pt cei care vor sa se inscrie.....rog sa tina cont de urmatoarele kestii obligatorii: 1. SIMEX (SAU TSL :ha: ) 2. TROLIU min 500.000 lbs 3. SHUFE (copac, lunga 10m) 4. MIN 2 SCRIPETZI 5. DRUJBA 6. putina nebunie P.S.....traseul este foarte soft..... Primiti si fara drujba ...? :uameni Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 sa va ganditi ce vreti sa macati sa vorbim din timp sa se faca meniul bogat (fara patrupede)Gogane MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 .....pt cei care vor sa se inscrie.....rog sa tina cont de urmatoarele kestii obligatorii: 1. SIMEX (SAU TSL :ha: ) 2. TROLIU min 500.000 lbs 3. SHUFE (copac, lunga 10m) 4. MIN 2 SCRIPETZI 5. DRUJBA 6. putina nebunie P.S.....traseul este foarte soft..... Primiti si fara drujba ...? :uameni dok cine nu are drujba sa ia un topor :ha: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Alo, Gogane nu mai speria lumea ... nu mergem in Afganistan ...mergem la munte! :happy Cine nu are topor sa ia o bata de baseball! Sau macar un petit "redbull"! :x Daca nu ii merge masina, macar soferul sa dea din aaaaripi! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 bah ce zdrentze....... :ha: .....nu vreau sa sperii pe nimeni dar acolo terenu e putin accidentat Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 sa va ganditi ce vreti sa macati sa vorbim din timp sa se faca meniul bogat (fara patrupede)Gogane Eu imi doresc pastrama "gaganu made", nu prea sarata, cu branza de burduf si ceapa, iar la antreu o ciorba de burta ... cu mult mujdei ... hm, ce zici ? :ypu Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 deja am facut comanda de ciorba de burta si pastrama cu mamaliguta rece si castraveti murati si tuica fiarta :Hr a plecat deja soliea cu comanda :ha: :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Ploua continuu de cateva zile. Cred ca o sa va trebuiasca ceva mai mult decat Simex-uri. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @georgenis.....nu tii deloc cu noi....sau ai parte la curtea aia prin care am trecut ''civilizat''.....la meteo au spus ca de joi se indreapta vremea....nu mai ploua ....dar NINGE :ha: ...si oricum esti din zona....daca ne intzepenim vii sa ne iei cu ARO ca ai zis ca ai facut de multe ori traseul... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 N-am nicio parte... m-a vazut femeia cu Toyota si m-a acuzat imediat. Din pacate trebuie sa schimb ambreiajul la LJ ca veneam si eu cu voi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @georgenis.....skimbam in teren.....hai cu noi .....daca om merge :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Patineaza cam rau in ultimul timp si la ce este pe acolo trebuie forja nu gluma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 AZUGA.....too good to be light :ha: .....sa nu te auda @gaganu ca face urticarie.....TOYOTA urca si fara ambreiaj :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Cu blocante si simexuri are sanse pe alocuri. Doar sa tureze zdravan motorul :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 AZUGA.....too good to be light :ha: .....sa nu te auda @gaganu ca face urticarie.....TOYOTA urca si fara ambreiaj :ha: sti lozica aia (cine rade la urma ......) :P MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @georgenis.... te rog sa ma crezi....ultima oara eram incaltat cu BFG si am urcat cel mai sus, mam oprit ca nu mai veneau restul si nu am mai putut pleca....oricum nu mai aveam f.mult pana pe creasta....dupa aia e lejer....in padure e mai nasol pe urcare....dar asta i farmecu :grin: @gagane....si ambreiaju meu e cam pilaf.....de fapt cutia ca ambreiaju e ok.....dar ma salveaza TOYOTA sau brancardierul :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Eu am incredera in Gaganodrak. Are votul meu! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 ...gaganodrak arata bine dar de obicei sta PARCAT.......sa vedem dupa rodaj.... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Daca vreti va arat un traseu mai greu ca ala tot pe la Azuga. Doar sa nu va fie frica ca zgariati masina ca sunt cam multe craci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 .....noi nu suntem in stare sa l terminam pe cel de azuga si tu ne bagi pe gat ceva mai greu....stai sa l terminam.....nu de zgariat se pune problema ci de indoit....oricum daca venim in zona te luam cu noi intr o masina.... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @georgenis.... te rog sa ma crezi....ultima oara eram incaltat cu BFG si am urcat cel mai sus, mam oprit ca nu mai veneau restul si nu am mai putut pleca....oricum nu mai aveam f.mult pana pe creasta....dupa aia e lejer....in padure e mai nasol pe urcare....dar asta i farmecu :grin: @gagane....si ambreiaju meu e cam pilaf.....de fapt cutia ca ambreiaju e ok.....dar ma salveaza TOYOTA sau brancardierul :h5 eu zic sa nu te bazezi pe treaba cu salvatu ca am anuntat ca trebuieste pemparsi :ha: :ha: pana la urma ni so face mila ,ca nu te-om lasa la ursi :bannana MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate