Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009

@GEORGENIS.....totu' e usor pana va bagati in traseu.....cand aveti toti treaba.....haideti toata lumea care mai doreste la plimbarika soft, luati va si copii de 3 luni pe banketa din spate (cine o mai are)......traseul este soft, de preferabil utiajul sa fie ARoo.....e tarziu ma duc sa ma culc :P

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

GOGANASHU, mult succes maine :grin: :h5 si sa te intorci cu bine sa dai stafeta celorlalti! :wink: :h5

Link spre comentariu

@gaganu.....mare om mare caracter :h5 ....daca mananca ursu pe goganu cu cine mai razi tu? :grin:

Am incercat sa dau de GOGANASHU acum :grin: :h5 dar nici un semn..., l-o fi mancat ursu`? :op :-P Cu tot cu telefoane...? :happy Sau a ajuns la un nivel atat de sus incat acolo unde este el nu e urma de semnal? :no11 :grin: :h5

GOGANASHU, daca ne auzi :grin: te asteptam cu nerabdare sa aduci ursu` de Azuga pe capota pe post de colant! :y

Bafta multa maine si pentru ZDRENTZES TIM! :h5

Link spre comentariu

Am vb eu cu ei undeva la ora 12.00 ... Se intorceau ...lucru nu tocmai usor! Mai era putin si ajungeau pe culme! :P Au confirmat punerea steagului! :grin: Maine ii vom urma si noi ...si o sa le luam steagul sa-l infigem ... in DN-eu, la capatul traseului! :ha:

Nu m-ar mira sa se prezinte Goganu si maine dimineata ...sa mearga cu noi! :grin: E doar o chestie de marketing ...

Noi, pregatim acum caii ptr survol (ii colantam siclam sa ne gaseasca lumea cu "elicopterele" in caz - putin probabil - ca vom ramanem incotopetiniti pe acolo)!

Se pare ca se va face doar in doua echipaje ...Yonutz/Didone, Gaganu/GPScu ...credem in sansa noastra si vom vedea maine de ce vom fi in stare! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Bah Gagane, astia stau pana maine acolo ... si au luat blana ursului pe ei, sa ne sara din boscheti in fata masinii sa ne sperie maine... Ar trebui sa luam pusca la noi ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

azi impeuna ca cativa membri ai Club 4x4 Brasov eram si noi ca oamenii la verificarea unui traseu al Covasna Trophy....undeva pe o culme din Muntii Vrancei....pana aici....nimic anormal......cand deodata in statia radio.....Goganu....loud and clear....de parca era la 3 km de noi.....le zic la baieti.....mai ce cauta oamenii astia pe aici??

Zolameister pune mana pe statie si pune o intrebare....pe unde sunteti mai ....ca nu a-ti spus ca veniti in zona.....cand a venit raspunsul....sa picam pe jos......zice Goganu....mai nu prea stiu....cred ca suntem undeva pe la Sorica..... :ha: ......si uite asa am realizat ca vb unii cu altii de la o distanta de cel putin 90 de kn ....in linie dreapta :h5

Link spre comentariu

azi impeuna ca cativa membri ai Club 4x4 Brasov eram si noi ca oamenii la verificarea unui traseu al Covasna Trophy....undeva pe o culme din Muntii Vrancei....pana aici....nimic anormal......cand deodata in statia radio.....Goganu....loud and clear....de parca era la 3 km de noi.....le zic la baieti.....mai ce cauta oamenii astia pe aici??

Zolameister pune mana pe statie si pune o intrebare....pe unde sunteti mai ....ca nu a-ti spus ca veniti in zona.....cand a venit raspunsul....sa picam pe jos......zice Goganu....mai nu prea stiu....cred ca suntem undeva pe la Sorica..... :ha: ......si uite asa am realizat ca vb unii cu altii de la o distanta de cel putin 90 de kn ....in linie dreapta :h5

Si mie mi s-a intamplat sa vorbesc in linie dreapta la distanta de 40-50 km si asta cu statia mea care nu are nici o modificare :grin: deci confirm in favoarea GOGANASHUlui cele spuse de Marius! :wink: :grin: :h5

Oricum, super tare coincidenta... :ha: si oricum asteptam confirmarea oficiala a ZDRENTELOR TIM care vor verifica minutios :ha: urmele de TSL lasate de GOGANU la Azuga..., daca nu... :grin: , la ursi cu el data viitoare! :happy

Link spre comentariu

Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200

si ca sa fie de domeniul paranormalului....statia mea si a lui Zoli e un....Jopix....mic si amarat....dar uite ca...buturuga mica.....se aude departe :grin:

Link spre comentariu

GOGANU IS BACK.........................LOUD AND CLEAR........s-au intamplat multe azi......

@yonutz imi pare tare rau sa te dezamagesc steguletzul nu am avut unde sa l infig pt ca am terminat traseul..........maine daca va duceti si o luati prin curtea femeii e plinbarika va rog sa o luati pe unde s urme de senile.....ala e adevaratu traseu.....astept poze de acolo altfel sunteti LIGHT nu de calibrul meu :h5 :ha:

@tractozaure.........nu te dezamagesc eu fratele tau.....glontz mam dus o sa va arat poze drept dovada

@zoli @marius........90 km?.....camd am vb cu voi eram la 3 km de telefericu sorica in golul alpin

p.s.....ZDRENTZELOR ati tacut?...... :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

GOGANASHU :W , ma bucur ca esti printre noi din nou :grin: :h5 si ma bucura ce aud :1

Asa ca nu mai prelungi agonia si suspansul :ha: si "varsa" tot :h5

Link spre comentariu

esti tare GOGANE nu vrei sa vi cu noi

ai memoria scurta ai uitat cum faceai ,da dooamne sa no lovesc sau aluneca ce ma fac :ha: :ha: :ha:

te dai cumva mare?

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

@gagane.....culca te ca maine vei avea surpeize la ravena cu colivia ta colantata......daca ocolesti ravena..... slp ......si preferi curtea femeii....... :ha:

@didone....nici nu te cunosc ca sa tzi impartasesc intimitati :grin:

P.S....DACA NU ERA @GAGANU loveam masina pe udatura in pom :h5 ......a fost un dirijor de nota 10....cand sunteti in teren va puteti baza pe el oricand :h5

Link spre comentariu

@gagane.....culca te ca maine vei avea surpeize la ravena cu colivia ta colantata......daca ocolesti ravena..... slp ......si preferi curtea femeii....... :ha:

@didone....nici nu te cunosc ca sa tzi impartasesc intimitati :grin:

daca te tine vino maine cu noi si poate avem noroc sa si ploua si mergem pe unde vrei tu

MITSUBISHI DE FAMILIE

Link spre comentariu

@gagane.....mult zgomot degeaba....azuga pt mine este un subiect inkeiat :h5....daca te ratacesti mergi pe urmele mele ZDREANTZO ti pupa fratili tau

Link spre comentariu

@gagane.....mult zgomot degeaba....azuga pt mine este un subiect inkeiat :h5....daca te ratacesti mergi pe urmele mele ZDREANTZO ti pupa fratili tau

eu ma orientez dupa soare stele azimut

program ora 08 intrare traseu ,ora 12 terminarea lui

si dupa ,pastrama multa si ciorba de burta pana pe seara

MITSUBISHI DE FAMILIE

Link spre comentariu

@fratzii mei....sa va intoarceti sanatosi si cu masinile intregi pe roate........sa fie traseul pe gustul vostru.....ravena aia e cu morcovei....incercatio nu veti regreta sau poate DA :h5 :ha:

Link spre comentariu

:ang3 :ang3 :ang3 :ang3 :ang3 :ang3 :less :ban :ban :ban :P :P :ha: slp :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare