Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfarsit de saptamana prin nameti

Dan Cilan

Postări Recomandate

Re: Sfarsit de saptamana prin nameti

Mi se pare mie sau sunt 30-40 de metri de la nivelul la care era lacul asta-vara?Chiar asa de mult trebuie lacul golit?

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

lacurile sunt golite datorita exploatarii este cea mai eftina sursa de obtinere a curentului si la dragan este golit aproape jumate din capacitatea de captare si nu in ultimul rind este pregatit pt primavara cind se vor topi zapezile scuzati pt off topic :h5

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

Mi se pare mie sau sunt 30-40 de metri de la nivelul la care era lacul asta-vara?Chiar asa de mult trebuie lacul golit?

Da Adi , a scazut foarte mult lacul. Daca o iei ca si lungime pe care o parcurgi cu pasul pe plaja iesita de sub apa , sunt locuri ( unde malul e mai lin ) unde sund 200 m afara din lac. Dar ca si altitudine nu cred ca sunt mai mult de 15-20 m. Cand lacul e la maxim , in zona noastra are 35 m. adancime.La baraj are 98m.

0745634366
Link spre comentariu

superbe locuri. felicitari tuturor in primul rand pentru fotografii. ar trebuii facute cat mai multe si din diverse locuri ca sincer noi chiar nu ne cunoastem tara si frumusetile ei. ar fii pacat sa nu le putem vedea macar in poze. scuze pentru off topic. :sr

Link spre comentariu

@Dan Cilan - da Niva = Ati . Nu am uitat de invitatie , si i-mi vine intr-o zii cheful sa fug pina acolo, si atunci vedem ce marfa au cei de la "Sighisoara " :ha:

Link spre comentariu

asta da iesire,naspa de unu singur,ca norocu ca ai avut semnal la tel si ai putu sa dai telefon ca de nu ra zalnic :bravo

ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi

ARO 243,an 1986,motorizare D127

ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare

Audi B4, an 1994 benzinar de 2000.

BUGHI - motor de 1600 benzinar

Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare