frontera_arad Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Super masina.Sa o folosesti sanatos.Dar fii bun si spunene si noua de unde ai cumparat toate ce le-ai pus pe ea si ceva preturi,eventual si niste linkuri. Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Vrei sa tii totul numai ptr tine?egoistule. :-) Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Octombrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Lista e lunga, sursele pentru accesorii au fost diverse( magazine online, colegi de pe forum, sau pur si simplu magazinul Baumax din Sibiu). Scrie exact ce anume te intereseaza si-ti voi raspunde. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Octombrie 31, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Revin cu o actualizare importanta (ptr. mine): prin bunavointa lui Worldscape :hi , Frontera a primit un cap de snorkel copie Safarisnorkel care ii sta foarte bine. Mersi inca o data :grin: LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport no ni ma la el da mandru mai e... :P , fain arata asa.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 (editat) Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Cum ai fixat tubulatura verticala a snorkelului ? Intreb pentru ca nu inteleg cum se deschide usa slp Si Inca una intrebare Proiectoarele se potrivesc pana in ranforsarea aia de pe plafon? Pentru ca am vazut ceva de genul din poza si imi voi pune cu siguranta Cum le'ai prins? Nu vreau popnituri Editat Septembrie 26, 2010 de Astral I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport cum se descurca opelasul in teren Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport @ thunder rock: tubulatura ptr. snorkel este fixata de un suport prins cu 2 suruburi autofiletante de rama parbrizului - usa se deschide normal. O sa fac poze de aproape ca sa vezi mai bine, dar abia sambata pot. Proiectoarele sunt exact alea de la Alfaromtrans, sunt prinse tot cu autofiletante in capota. O sa pun poze facute de sus, sa vezi ce bine se aseaza in jurul trapei. @ cristi 3611 : pe unde am fost, eu zic ca masina nu m-a facut de ras, desi cateodata am simtit ca motorul ar putea fi un pic mai puternic. :hi LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Noiembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Pozele promise ptr. thunder rock (prinderi snorkel si proiectoare) si inca o poza actuala cu masina. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Arata bine de tot! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Multzam de poze >Tare mi frica ca ii sparg parbrizul :) Cat despre proiectoare am sa mi le fac cadou :h5 I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Acusi ma apuc sa prepar si eu una ca asta si vreau sfaturi de pe acum daca se merita s-au nu. Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport In primul rand conteaza foarte mult ce ai de gand sa faci cu masina: sa te bagi la concursuri sau s-o faci pentru tine, masina de ture (expeditii) cu care sa mergi in concedii prin munti. Atentie insa la ce modificari o supui, s-ar putea sa ai probleme cand mergi sa-i faci ITP-ul ( zic din experienta). Parerea mea, uitandu-ma la acea masina din poza, este ca ar fi pacat s-o bagi prin bolovani, paduri ca vor sari iute de pe ea toate plasticaraiele si vor aparea f. curand zgarieturi pe lateral. Eu, dupa fiecare spalat, dau cu spray negru sa mai acopar din ele. Oricum, spor la treaba si cand te apuci, deschide un topic nou sa-ti putem urmari evolutia lucrarii. :hi LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Vazand proiectoarele, mi s-a facut si mie "pofta" de asa ceva... As vrea sa le pun pe Mitsu al meu... Intrebari... Sunt puternice? Ti-ai facut un buton separata pentru ele? Ele vin cu cablu, buton, ceva? Mersi si felicitari pentru masina! :bravo :h5 "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Proiectoarele vin cu releu, cablaj si doua butoane - unul ptr. o pereche, celalalt ptr. cealalta pereche. Bineinteles ca se pot folosi toate patru deodata, vreau sa-ti spun ca dau mai multa lumina decat Bosch-urile originale care le am montate pe bullbar. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport No, fain! Stiu acum ce urmeaza sa-mi iau... La mine va fi o mica problema... Trapa e putin mai in spate, dar vad eu atunci cum o rezolv... Mersi! "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport nimic nou la jucarie?app inca rezista pragurile tale :tk http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Eu zic ca masina a iesit super...se poate si o Frontera :br AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator caliche Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport imi spui te rog de unde ai luat proiectoarele si la ce bani sau un link multumesc si bafta de masina.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport salut!ti-am trimis PM dar nu ai raspuns asa ca iti scriu aici.poti sa faci cateva poze la snorkel(prinderea pe stalp ma intereseaza)?multumesc mult!:2dr http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator caliche Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport imi spui te rog de unde ai luat proiectoarele si la ce bani sau un link multumesc si bafta de masina.... nu ma uita:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Septembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Proiectoarele sunt din Pitesti de la o firma de accesorii auto, am gasit intamplator link-ul cu numele firmei, dar poti sa ma tai bucati ca nu mai stiu cum se numeste. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport salut firma se numeste alfaromtrans si asta e un link catre proiectoarele de care cred ca este vorba: http://www.alfaromtrans.ro/index.php?target=products&product_id=586 sper sa fie in regula sa pun linkul, nu fac reclama site-ului :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator caliche Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport multumesc ,notat , comandat.....acum asteptam sa vina cum ai facut la antena ai dat gaura in plasticul acela? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Septembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Ptr. antena originala am dat o gaura in plastic. Succes. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate