Vizitator caliche Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport au ajuns proiectoarele ....le am si montata acum urmeaza sa gasesc un bullbar si barile de pe pavilion cele de fabrica ....daca sti ceva anunta ma te rog mare domn pt informati Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport au ajuns proiectoarele ....le am si montata acum urmeaza sa gasesc un bullbar si barile de pe pavilion cele de fabrica ....daca sti ceva anunta ma te rog mare domn pt informati pune niste poze cu masina so vedem cum arata cu proiectoarele. AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator caliche Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport se rezolva.......o sa ii fac sambata la munca :))) adik la noroaie ca sambata avem program :)) prietenul Suparici o sa vine si el un pic la noroi si inca vreo 3 fronteristi si 2 vitaristi:) sper sa reusim sa ne adunam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
V.I.D. Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Masina s-a vandut in Cluj?.....Am vazut-o azi prin Cluj.... AroM461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Da, masina s-a vandut in Cluj de anul trecut. A fost inlocuita cu alta, mai mare :wink:. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate