gnok Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport @air_wolf...buna idee, si daca nu ma insel am discutat cu kbinder de posibilitatea asta ,doar ca era vorba de un cornier si nu teava rectangulara (care e mult mai solida)...daca ai detalii m-ar intresa ...ms ..iar in ce priveste striata cred ca o sa aplic dar doar pe usi si doar de cosmetica, a meu acaret a fost candva inscriptionat (cu pajero force) si se cam vede.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport astea sint pozele de unde m-am inspirat: http://www.yankeetoys.org/mangler/sliders.htm la mine va fi o combinatie intre pragul de acolo si asta: http://www.tlcro.ro/download/file.php?id=53&mode=view o sa incep lucrul saptamina viitoare. (doar pe weekend pot lucra) The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport arata super ...insa eu nu as depasi cu scarita latimea masinii la roata, ideal cred ca ar fi cu 2-3 cm scarita mai in interior...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport arata super ...insa eu nu as depasi cu scarita latimea masinii la roata, ideal cred ca ar fi cu 2-3 cm scarita mai in interior...... depinde de latime. deobicei iesi cu slider-ul in afara rotii, ca nu ai flanse la toat masinile. acum sa nu te ininzi i sa iesi cu 10-15cm pe parte, ca nu are sens sa latesti masina degeaba. eu pentru mine am ales combinatia pentru ca in romania ai si pietre ascutite care pot rupe pragul (nike stie mai bine ca mine) dar si copaci pe care trebuie (cel putin la dimensiunea masinii mele) sa te infasori ca sa iei curba. nu mai pun la socoteala un piriu. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Mai 17, 2008 Autor Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Azi am modificat prinderile cablurilor " anticrengi", le-am montat de bullbar, arata mult mai bine decat inainte,poze pun maine. Incao data ,multumesc ptr. sfaturi. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Iunie 21, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Frontera meu a primit un troliu Winch de 12000lb(5440kg), hi-lift si trusa de accesorii Offroad Recovery Kit( sufa pom, ochet,scripete,manusi)- parte din ele de la Calinvas-multumesc :hi Maine urmeaza un GPS si bineinteles poze. :grin: LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 22, 2008 Partajează Postat Iunie 22, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Plus ca ma amuza privirile unora de pe strada Doamne fereste sa se intample sa pice vreunul pe capota si sa ai viteza - il tai in doua. Am si eu din astea dar le folosesc doar pe traseu. Am citit despre o asemenea intamplare pe un forum de offroad - din pacate nu mai gasesc unde :sr Si inca un aspect - astea se trag intre portbagaj si bulbar, daca dai de o craca mai mare sa nu-ti smulga capota si sa te trezesti cu ea pe parbriz - parerea mea :) Eficacitatea cablurilor nu este de 100%, insa reusesc sa preia parte din crengile ce ar fi venit direct in parbriz. Crengile mai mari nu pot fi deviate fiind necesara taierea lor si degajarea manuala a traseului. Oricum abordarea zonelor de padure, copaci si crengi fiind la fel de tehnica ca orice alte portiuni, o recomand prudenta si la o viteza impusa de conditiile traseului. Cablurile nu te salveaza de la un parbriz spart, dar te pot ajuta. Estetic vorbind arata ok si poti schimba fata masinii cu o investitie minima. Fixarea pe capota nu este o solutie buna dar Klaus a modificat deja prinderea. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Iunie 22, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Pozele promise cu troliul si cu hilift-ul montate;din pacate GPS-ul Garmin nu a sosit inca. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport pfiu...ce bine arata nou :grin: sa le folosesti sanatos si cu placere...abia astept sa ne intalnim, sa stam la o barfa mica :2dr ...poate facem o echipa de frontere :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport super fain arata cu troliu in bot si hi-liftul pe portbagaj... :1 :br :B da tre' sa-l uzi ca sa tina :x :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Iunie 23, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Nicu Iorga:sper sa ne vedem si sa ne cunoastem la Agnita :hi gnok:la sedinta de joi de aia :x m-am simtit dator sa platesc nota :h5 LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Iunie 23, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport P.S.Azi mi-am instalat si Garmin-ul primit aseara,poze maine. :grin: LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport gnok:la sedinta de joi de aia :x m-am simtit dator sa platesc nota :h5 mai ...troliu se uda in teren ...adica se ia una bucata frontera proaspat utilata cu troliu se baga in namol pana peste praguri si se initiaza troliul...dupa care ''hai sa bem ca am iesit si de aici'' :h5 :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Octombrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Frontera mea a primit inca un accesoriu: rooftent Oasis 2, calitatea pozelor poate lasa de dorit, sunt facute cu telefonul. Multumesc Teddy, te astept cu berea :h5 LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Octombrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Poze cu cortul inchis, din pacate facute tot cu telefonul. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport cum e cortul? ai apucat sa dormi in el? cum e salteaua? cortul asta pare un pic curbat. deranjeaza la somn? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teddy Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Ma bucur ca este ok si ca esti multumit. Toate bune, :h5 Ted Frontera mea a primit inca un accesoriu: rooftent Oasis 2, calitatea pozelor poate lasa de dorit, sunt facute cu telefonul. Multumesc Teddy, te astept cu berea :h5 Cei care asteapta au parte de lucruri bune. Cei care incearca au parte de lucruri si mai bune...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Octombrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Ionut73: cortul nu are saltea, partea de jos este construita de fapt pe principiul paturilor pliante- adica se muleaza pe forma corpului si dormi f. bine.Este izolat perfect, deasupra mai are din fabricatie o patura de lana prinsa cu scai, peste care am mai pus eu (sa fiu sigur) o saltea pneumatica de 2 persoane. Este "curbat" - pe partea unde este mai sus pui capul, pozitia e f. comoda. Tedy: sunt f. multumit, are si prelata din materialul nou. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport merci. ma gandesc ca la un moment dar cand dau peste mai mult $$$ sa-mi fac si eu un cadou de-asta si pana atunci strang review-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Dupa indelungi cantariri pro-contra am hotarat sa-i fac si snorkel(vorba aia:odata iti trebuie si nu-l ai,plus ca nici mancare nu cere).Este un snorkel "homemade", cost total aprox. 90 RON.M-am chinuit putin cu montatul, dar rezultatul a fost pe masura asteptarilor. Pun o poza, bineinteles facuta cu telefonu' . LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport incearca sa maresti rezolutia chiar daca le faci cu telefonul.sunt sigur ca se poate.cam orice tel cu camera cat de slaba ar fi camera merge la 640/480.e pacat pt poze ca nu se intelege mai nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Intre timp Opel-ul a mai primit ceva, si anume un set de 4 proiectoare montate sus ( sper sa am noroc de astea,sa nu le sparg ca si pe celelalte). LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Super meserias ! ooo.....si vad ca esti de-al meu !!!! KTM RULZ!!! Poate ne dam candva impreuna si cu una si cu alta! ai ceva leg cu RB romaniacs ??? M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Foarte foarte tare! Superb arata masina! Sa o folosesti sanatos! Expeditii cat mai lungi si poteci insorite! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport arata super masina.drum cat mai accidentat si probleme cat mai putine http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate