Vizitator SERGHEI Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 La modul cum ai legat priza de aer nu exista riscul sa aduni toata apa de ploaie in mers? Nu de alta dar am vrut sa fac si eu asta si am observat ca intra apa la greu cand mergi pe ploaie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 parerea mea ca priza aia de aer este un mare rateu !!!! scoate furtunu ala de kk si lasa filtru sa traga aer de unde trebuie !(roagate sa nu prinzi o ploaie cu el acolo) daca vrei ceva smecher pune un SNORKEL ! prieteni stiu de ce prizele de aer pe capota se preteaza pentru INTERCOOLER nu pentru aspiratie ! ce ai vazut prin emisiuni la tv. sunt fite si aia cand ies cumasina din garaj studiaza starea vremi indelung fara a mai preciza ca sunt benzinare nu diesel la care 20de gr de apa ai indoaie biela sau sparge pistonu ! cu respect kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Octombrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2007 Trebuie sa mentionez ca motorul meu nu este diesel,ci pe benzina. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 exista riscul sa traga apa pe acolo dar nu va face decit sa ude filtrul. daca montajul duce la priza de aer din filtru, apa se va scurge in carcasa filtrului si se va evapora si nu va ajunge in motor. daca este aspirata in cantitati uriase cum ar fi un riu sau un lac atunci da, va intra si in motor. daca montajul duce direct in admisie fara sa treaca prin filtru, doar ploile torentiale pot afecta functionarea. stiu asta pentru ca am folosit ambele variante pe masini sport. totusi galeriile au o temperatura destul de ridicata in timpul functionarii si doar suvoiul de apa nu se poate evapora, picaturile sporadice nu stau mult acolo. din pacate acel tip de furtun flexibil nu este cea mai fericita alegere pentru ca forma lui este ideala pentru crearea de turbioane si perzi si din cantitatea de aer dar si din incalzirea lui. de asemenea nu trebuie facut din multe coturi. cea mai buna alegere este un snorkel. bafta si tot respectul! :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 Trebuie sa mentionez ca motorul meu nu este diesel,ci pe benzina. indiferent !rezultatul va fi acelasi :old precum am mai spus pune un SNORKEL este dotat cu separator de apa ! dar in final este alegerea ta ! AIR_WOLF trebuie sa te contrazic ! in filtru de aer nu este cald ci din contra !in concluzie toata apa ajunge in motor nu se evapora ci este aspirata de motor ! (inca nu stiu nici un motor care sa mearga cu apa de ploaie) cu respect kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 Trebuie sa mentionez ca motorul meu nu este diesel,ci pe benzina. indiferent !rezultatul va fi acelasi :old precum am mai spus pune un SNORKEL este dotat cu separator de apa ! dar in final este alegerea ta ! AIR_WOLF trebuie sa te contrazic ! in filtru de aer nu este cald ci din contra !in concluzie toata apa ajunge in motor nu se evapora ci este aspirata de motor ! (inca nu stiu nici un motor care sa mearga cu apa de ploaie) cu respect katoDin nefericire prietenul nostru a apucat-o in directia gresita, sensul fiind bun. Sunt convins ca isi doreste un SNORKEL veritabil, dar probabil ratiuni financiare l-au impiedicat sa monteze unul. Insa... desi ma confrunt cu aceeasi problema, eu am ales sa astept pana fac rost de bani, decat sa pun chinezarii si sa fac improvizatii pe masina. In alta ordine de idei, vorbind de apa in motor, sa stii ca exista sisteme de injectare a apei, care sporesc performantele si care sunt foarte scumpe.Uite aici cateva link-uri interesante: http://www.rbracing-rsr.com/waterinjection.html http://www.nitrousdirect.com/dieselwatermethanol.html Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Octombrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2007 Subiectul "snorkel"l-am studiat pe unele site-uri straine(ex.Opel&Isuzu 4x4),ma mai gandesc(recunosc)si acum la el,dar deocamdata incerc varianta aceasta.Sper sa nu imi dau seama prea tarziu ca am facut o alegere gresita,adica atunci cand imi afecteaza motorul.Multumesc ptr. pareri si sfaturi. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Februarie 24, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Adaug o poza recenta cu masina,este facuta cu telefonul de aceea nu este prea clara. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport ce marime ai la gume? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Martie 3, 2008 Autor Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Gumele sunt 215/80/15. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: mersi...vad ca intra :h5 Sau ce ti spuneam de filtrul K&N cu care va respira mai usor motorasul http://www.fronteraowners.co.uk/info/ec ... filter.htm aveti idee de unde pot lua un filtru/kit KN si cat costa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Martie 3, 2008 Autor Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Am vazut filtre(kit-uri) pe un site de tuning,dar nu-mi mai aduc aminte numele,cauta astfel de site-uri,sigur gasesti. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Fabiane incearca de pe e-bay http://cgi.ebay.com/ebaymotors/K-N-Air- ... enameZWD1V Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Mai 11, 2008 Autor Partajează Postat Mai 11, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Asa arata in prezent Opel-ul meu. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport La ce folosesc sarmele de la bullbar la portbagajul de pe acoperis? Am vazut si la Mugur si la zippo sistemul asta, dar nu stiu nici cum ii zice ca sa caut informatii pe net ... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport ca sa nu-ti iei crengile in parbriz. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Mai 12, 2008 Autor Partajează Postat Mai 12, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Cred ca se numesc "cabluri degajare crengi" sau "deflector crengi" , in orice caz le consider practice daca ma gandesc cat ar costa un parbriz si cat m-au costat astea.Asta nu inseamna ca parbrizul nu poate fi lovit de vreo creanga, dar ,zic eu, sansele sa se intimple sunt mai mici.Plus ca ma amuza privirile unora de pe strada, care isi inchipuie probabil ca eu agat rufe sau mai stiu eu ce de cablurile alea. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Plus ca ma amuza privirile unora de pe strada Doamne fereste sa se intample sa pice vreunul pe capota si sa ai viteza - il tai in doua. Am si eu din astea dar le folosesc doar pe traseu. Am citit despre o asemenea intamplare pe un forum de offroad - din pacate nu mai gasesc unde :sr Si inca un aspect - astea se trag intre portbagaj si bulbar, daca dai de o craca mai mare sa nu-ti smulga capota si sa te trezesti cu ea pe parbriz - parerea mea :) Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Si eu am vrut sa scriu acelasi lucru ca si dom' doctor :grin: ... prinde 'reaku sarmele alea de "ochelarii" de la bullbar ca altfel, la prima creanga mai zdravana, o sa-ti rupa capota ... PS : Am avut si eu nefericita idee sa prind capetele sarmelor de capota, da' mi-au scos baietii treaba asta din cap ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport arata fain...mai trebuie un troliu in bot :grin: si pe mine ma batea gandul sa renunt la scaritele laterale, dar la ultima aventura, mi-au salvat pragurile (am mutat cativa bolovani, intr-un rau), asa ca le las pana pica ele :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Mai 13, 2008 Autor Partajează Postat Mai 13, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Mersi ptr.sfaturi,cred ca voi modifica prinderile din fata ale cablurilor si le voi agata de bullbar.In legatura cu scaritele:le-am dat jos deoarece cea din dreapta a avut de suferit (s-a indoit din prinderi ) tot din cauza unor bolovani de rau (sau poate din cauza unui copac cazut intr-un drum la aceeasi iesire-nu sunt sigur).Cred ca voi intari pragurile cu un cornier gros, scaritele le-am pus de vanzare.Troliul este urmatoarea miscare. :hi LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport pragurile le faci mai bine asa: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Mai 13, 2008 Autor Partajează Postat Mai 13, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport Din cat imi dau seama este vorba de teava rectangulara? Scuze, dar vreau sa fiu sigur, arata bine ,si dupa cum se vede ,este si solid. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport este teava rectangulara. daca e intereseaza postez tot episodul iar daca nu te grabesti tare de tot, pun pozele dupa ce fac si eu operatiunea. ideea este: se taie pragul actual doar partea din exterior. se pune teava, se da cordon de sudura si fata si spate, se inchid capetele. unii folosesc asta in loc de slider, ca sa mai cistige 3-4 cm. ingineria tine bine, greutatea se distribuie pe o suprafata mai mare in cazul lovirii pietrelor; poti suda teava rotunda de el si ai 2 in 1 - prag si slider; se pot face si puncte de ridicare pentru hgh lift. daca e facuta cum trebuie, nu mai ai probleme cu pragurile in veci. modelul se poate adapta la majoritatea masinilor. mai exista o varianta pe care eu o consider laba: se acopera pragul original cu tabla striata si se prinde in pop nituri - asa era "cosmetizarea" la freelander. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Mai 14, 2008 Autor Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Mici modificari/imbunatatiri la Frontera Sport OK, asteptam cu interes pozele operatiunii "praguri".Multumesc mult ptr. idee,spor la treaba. :hi LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate