popamihai Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Re: Off Road Club Sibiu: Dezmortirea acareturilor 2010! dupa plecarea voastra,traseul a devenit un pic mai interesant din cauza noroiului. Continuarea duminica viitoare. salut vreau sa cumpar un jimny si ma intereseaza ceva meseriasi in suzuki poate stie cineva masina sb-10(cred)ATV. mersi mult Offroad Club Sibiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
niros05 Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Re: Off Road Club Sibiu: Dezmortirea acareturilor 2010! Zippo a-ti hotarit cind este intilnirea de la Sibiu ? Nu de alta dar stii ca pe 29/03/2010 este ziua nevestei mele si sa stiu ce fac. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog4x4 Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Re: Off Road Club Sibiu: Dezmortirea acareturilor 2010! vin si eu:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacosul Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Re: Off Road Club Sibiu: Dezmortirea acareturilor 2010! Cind si de unde plecati?Poate venim si noi (Vilcea) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaituk Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Re: Off Road Club Sibiu: Dezmortirea acareturilor 2010! Pentru moment suntem nevoiti sa amanam un pic ”dezmortirea”, asteptam prevederile noului regulament si, in functie de mai multi factori, vom decide sub ce forma va exista evenimentul, dorit in aceeas masura si de noi. Dupa ce vom alege sub ce forma se va ”oficializa” existenta Clubului, vom hotara ce tip de eveniment va fi organizat, traseu circuit sau trophy/expeditie. Ramaneti pe receptie! :wink: T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Re: Off Road Club Sibiu: Dezmortirea acareturilor 2010! Asteptam Mihai vestile de la voi, sa ne dezmortim impreuna prin tara Sibiului!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Re: Off Road Club Sibiu: Dezmortirea acareturilor 2010! Asteptam inaugurarea mult asteptate sa "calcam" si noi tara Sibiului ... :h5 Am facut un ghid infiintare club sportiv la sectiunea cluburi cu toata bucataria sa nu mai treaca si alti colegi prin ce ati trecut voi, noi sau altii ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 Re: Off Road Club Sibiu: Dezmortirea acareturilor 2010! Momentan, sincer, o parte din membrii suntem indisponibili.. Fie lipsa de timp, fie diverse stricaciuni pe la masini, fie... pneumonii... chestii simple de altfel.. :grin: Cu siguranta, saptamana aceasta, dupa ce vom evalua (la bere desigur) ce a mai ramas intreg/intreaga din echipa, va vom da de stire! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts