Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pret RCA si asigurare pentru furt auto

soimu

Postări Recomandate

pana acum am fost asigurat mereu la ARDAF, pentru ca il cunosteam pe agent, era ieftin, nu era tepar etc

data trecuta am avut neplacuta surpriza sa ma trezesc cu asigurarea expirata... ca el nu a sunat, apoi mi-am adus aminte ca nu a sunat niciodata, asa ca am mai facut odata asigurarea la el si in cateva zile expira din nou (binenteles ca nu a anuntat nici acum)

asa ca SCHIMB ASIGURATORUL

cu aceasta ocazie vreau sa gasesc o firma la care sa imi asigur masina si impotriva furtului, nu casco, doar impotriva furtului

desigur, doresc seriozitate dar nu sunt nebun sa dau bani aiurea,intrucat sunt rca uri pentru care platesti si dublu de la o companie la alta SI NU TU AI NEVOIE DE EI

asa ca, pana se schimba sistemul in romania, si tu iti vei repari masina pe rca ul tau nu pe a celuilat....nu ma intereseaza sa ma asigur la tiriac, bcr sau mai stiu eu care asigurator ultra extra

voi cu cine lucrati, ce preturi platiti, pe cine recomandati

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: pret RCA si asigurare pentru furt auto

In urma unei tamponari cu cineva asigurat la Euroins, le-am promis ca le voi deveni client.. si m-am tinut de cuvant.

vezi aici viewtopic.php?f=19&t=10703&hilit=de+cacat

Daca ti-o faci pe 12 luni poti sa o platesti in 4 rate, eu asa am facut-o la ambele masini.. :wink:

Link spre comentariu

In urma unei tamponari cu cineva asigurat la Euroins, le-am promis ca le voi deveni client.. si m-am tinut de cuvant.

vezi aici viewtopic.php?f=19&t=10703&hilit=de+cacat

Daca ti-o faci pe 12 luni poti sa o platesti in 4 rate, eu asa am facut-o la ambele masini.. :wink:

am recitit si tot nu imi dau seama de ce ii recomanzi pe cei de la euroins

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

nu am luat masina 3 luni din cauza la euroins (ptr ca nu platea)

-aceeasi problema si cu astra,stiu un service care itraba intai "cine plateste",cind aude de astra...........sa stiti ca sint cam dificili si trebuie extras de cont....etc

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

Eu nu ii recomand neaparat, eu ti-am dat o sugestie de asigurator tinand cont ca nu mai vrei fitze, este ceva mai ieftin si poti plati in rate. Nu vreau sa deschid discutii despre cat de neimportant este pt asigurat la noi in Ro unde si-a incheiat asigurarea.. ca asa e la noi. Din punctul meu de vedere, dupa cat m-am chinuit sa rezolv problema, mi s-a parut o idee buna sa-i mai las si pe altii sa se chinuie. Si ca sa ma intelegi mai bine, in 12 ani nu am facut nici un accident, dar as lasa vreo 2 taximetristi fara obiectul muncii vreo 2 sapt. Am stat in Arad 7 ani si stiu ca e mai civilizat, dar la noi trebuie educatie cu paru', dar deja sunt off-topic.

Ca chestie, fara nici o caterinca doar coincidenta, acum 2 min m-au sunat ca-mi expira asig vineri la Grand Vitara.

jantorero, cu ce te-a incalzit ca tu esti poate asigurat la cineva de fitze?? Asta vrea si soimu, fara fitze, ieftin si sa te sune.. Nu sunt pe principiul "dupa mine potopul", dar cand vezi ca toti te f..t parca te simti mai bine sa treci in partea ailalta.

Asta cu firmele nu cred ca e generala, tine mai mult de sucursale si muschiul insp de daune. Si poti sa te duci la orice service, nu e obligatoriu la ala care intreaba "cine plateste".

Link spre comentariu

Cu bune cu rele sunt de11 ani asigurat la unita, actuala uniqa. Nu am avut evenimente, doar cea cu defender-ul care a fost achitat, dar cu tigania de vanzare a epavei inainte de a-mi da contravaloarea politei si un alt eveniment petrecut in Austria, dar cu regres . Si a mai fost cu parbrizul tot la defender, unde replica a fost mergeti la service faceti-va treaba si ne descurcam noi cu ei. Am incercat sa fac asigurari la alte companii si am constatat ca masinile erau subevaluate si prima de asigurare mai mare.Am sunat la ei si i-am intrebat de asigurarea ptr. furt, ei nu fac , dar nici nu cred sa mai faca cineva. Vandalismul nu te intereseaza ? sanse de a-ti gasi masina sifonata prin parcari sunt slava domnului.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

doctore de ce fite vorbesti , eu am la" generali" nu sint de fite,am platit 330 ron/an ,motor 1900-superoferta pe net care tine cont de virsta ,etc

-ce am spus despre aceste sc. de asig.-daca pe tine nu te intereseaza , poate sint alti care vor sa stie, de aceea discutam si relatam -SA INVATAM ,si sa evitam capcane .

Link spre comentariu

Prietene, am zis "poate", in nici un caz nu era un atac. Insa eu nu inteleg ce capcane vrei sa eviti cand iti faci RCA. Pentru Casco mai zic..

Felicitari pt pret, e chiar f mic, eu platesc la freelander 6 mil/an, poate din cauza ca am 29 de ani, cine stie.. :P

Numai bine!

doctore de ce fite vorbesti , eu am la" generali" nu sint de fite,am platit 330 ron/an ,motor 1900-superoferta pe net care tine cont de virsta ,etc

-ce am spus despre aceste sc. de asig.-daca pe tine nu te intereseaza , poate sint alti care vor sa stie, de aceea discutam si relatam -SA INVATAM ,si sa evitam capcane .

Link spre comentariu

la noi in zona euroins face asigurari in 4 rate .

daca o persoana care vrea sa fenteze sistemul

se duce si incheie cum am zis (4 rate*1,..),

dupa care nu mai plateste,dar inscrisul ramine

si scrie valabil 12 luni.

A patra luna te loveste si iti da asigurarea in mina,

binenteles ca se dovedeste ...bia,bla ....dar daca e coate goale

te judeci pina cind .......te lasi invins --este insolvabil ,

poate plati10 lei pe luna din ajutor social (s-au vazut cazuri dastea)

-asa ca sint f. multe de spus cu ASGURARI

Link spre comentariu

Ocazional, ma ocup si de asigurari. Din cate stiu numai casco acopera daune si furt pe teritoriul ro si optional si in eu.

Dar numai pentru furt nu.

Interesant: numai una dintre cele zece firme de asigurari ar fi dispusa sa asigure daune in offroad(in afara drumurilor publice-sigur nu pe parcursul competitiilor).

Nu m-am interesat ca n-am avut inca cereri.Voi aprofunda si postez.

Link spre comentariu

RCA, este o asigurare care nu acopera decat daunele provocate de asigurat, si nu prea are legatura cu furtul masinii..

Furtul este acoperit doar de Casco.

Acum ceva ani, Interamerican (actual Eureco ) a lansat casco light, la un pret de 30% din valoarea unui full casco, cel mai ieftin gasit de mine la vrea cand ma interesa asa ceva... Casco light acopera numai daunele produse din cauze independente de sofer, cum ar fi incendiu, inundatii, cutremure, grindina, furtuna, spargerea parbrizului si furt total sau partial.. si despagubeau un eveniment pe an.

Trebuie verificat daca mai exista oferta..

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

Banditisme fratilor! :P

Iti vine sa ii iei la pumni cand vezi ca la o maina luata noua in loc sa scada casco in functie de vechimea masinii cu stopoare CRESTE :uameni ,basca te mai obliga la reintregireasumei in caz de dauna,niste tampiti :twisted:

bau bau
Link spre comentariu

o supriza placuta am avut saptamana aceasta cand Aliant tiriac mi-a facut facut oferta de casco mai buna decat Bcr care e cea mai ieftina de pe piata dar care nu platesc pe cand toata lumea recunoaste ca la tiriac nu sunt probleme la plata.

repet e surpriza placuta deoarece stiam ca e cu mult mai scump decat toti...si cum e criza caut cea mai ieftina solutie...cu tiriac acum o sa am si ieftin si bun....sper :grin:

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

"Acoperire suplimentara pentru riscul avarierii autovehicolului in cazul circulatiei in afara drumurilor publice.

......In baza prezentei Acoperiri suplimentare se acorda despagubiri in limita sumelor asigurate precizate in Polita, pentru daune materiale produse autovehicolului in urma circulatiei pe sectoare de drum care nu sunt considerate drumuri publice (ex: drumuri forestier, alei de acces catre spatii de locuit, catre obiective turistice, exploatari agricole,livezi si alte asemenea).

Prezenta clauza aditionala nu include drumurile in constructie."

Valoarea clauzei este 0,193% din suma asigurata.

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...

Sunt sunat de la "asigurari" sa reinnoiesc polita RCA la atv. OK, dar fa-o pe juma de an. O face, o aduce, 120 lei. Seara dau sa o impachetez sa o pun in masina si observ ca domiciliu, Ploiesti, Prahova. Asta era locul de nastere. Dimineata sun, le spun despre ce-i vorba, nu-i problema se rezolva, alta polita, dar ptr. Bucuresti 139 lei. De ce ? Nu a stiut sa-mi explice.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Ai dreptate, nu sunt atv-uri pri Bucuresti, dar alta explicatie nu gasesc. Totul cred ca este legat de numarul de accidente si despagubiri. Accidente mai multe in Bucuresti (trafic mai mare) duce automat la despagubiri mai multe. Si toate astea se reflecta in costul unei asigurari.

Link spre comentariu

Sunt sunat de la "asigurari" sa reinnoiesc polita RCA la atv. OK, dar fa-o pe juma de an. O face, o aduce, 120 lei. Seara dau sa o impachetez sa o pun in masina si observ ca domiciliu, Ploiesti, Prahova. Asta era locul de nastere. Dimineata sun, le spun despre ce-i vorba, nu-i problema se rezolva, alta polita, dar ptr. Bucuresti 139 lei. De ce ? Nu a stiut sa-mi explice.

Pentru ca de cand cu bonus malus au preluat si coeficientii care se stabilesc in functie de localitate. In zonele cu mai multe accidente, asigurarile vor fi mai mari chiar daca tu ca si sofer nu ai provocat nicio dauna.

De exemplu in Italia la Napoli platesti pentru aceeasi masina de cateva ori mai mult decat ai plati intr-un sat din alta regiune.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Pentru ca de cand cu bonus malus au preluat si coeficientii care se stabilesc in functie de localitate. In zonele cu mai multe accidente, asigurarile vor fi mai mari chiar daca tu ca si sofer nu ai provocat nicio dauna. De exemplu in Italia la Napoli platesti pentru aceeasi masina de cateva ori mai mult decat ai plati intr-un sat din alta regiune.

Iaca asa sunt toti cetatenii egali in fata legii (legea care te obliga sa ai RCA). Atat ca unii sunt mai egali decat altii.Imi vine in minte bancul cu "care este deosebirea dintre un cocos?" cu raspunsul "are ambele picioare, mai ales dreptul". Recomand asiguratorilor sa stabileasca coeficienti si in functie de familie, pana la urma genetica are si ea rol in modul in care conduci. Daca exista membri care au comis accidente, este genetic probabil sa provoace unele si alti membri ai aceleiasi familii. Pana si biblia spune ca urmasii, pana la a saptea spita, trebuie sa iti plateasca pacatele.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare