f_zoltan Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Re: pret RCA si asigurare pentru furt auto Sincer m-am saturat sa aud asta ... Da, cred ca e vremea sa mai zicem si asa. Sa nu se mai bazeze tot smecherul ca traim in Romania si ne face cum vrea. (nu ma refer la nimeni anume!) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Re: pret RCA si asigurare pentru furt auto Sa stii ca daca asiguratorul ti-a dat hartie ca masina este dauna totala atunci epava iti apartine in totalitate si poti sa faci ce vrei cu ea inclusiv sa-i dai foc.Eu am dus-o la Remat Din ce am patit, nu din auzite. Am avut accident cu dauna totala, epava a fost evaluata si am fost intrebat daca o vreau. Daca o opream, valoarea ei ar fi fost scazuta din prima de asigurare, dar cum nu am dorit-o am asteptat pana au vandut-o. Norocul meu a fost ca s-a vandut repede. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: pret RCA si asigurare pentru furt auto In cazul tau a fost vorba de Casco iar posibilitatea scoaterii la licitatie a epavei e prevazuta in contract si se face numai cu acordul tau. Si referitor la ce spunea colegul legat de dauna totala pe RCA are mare dreptate, legea e la indemana oricui vrea sa isi cunoasca drepturile. Deocamdata , in Romania sunt multe despagubiri nerevendicate din necunoasterea legislatiei sau interpretarea gresita a ei . Pe masura ce pagubitii isi vor cunoaste mai bine drepturile si le si vor solicita asiguratorilor trebuie sa ne asteptam si la scumpirea asigurarilor. O sa vina in acelasi timp si vremea ca pentru o dauna de o suta, doua de euro sa nu se mai mearga la asigurator din cauza malusului. Poate asta va mai domoli si bizoneala de pe sosele ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: pret RCA si asigurare pentru furt auto Da, cred ca e vremea sa mai zicem si asa. Sa nu se mai bazeze tot smecherul ca traim in Romania si ne face cum vrea. (nu ma refer la nimeni anume!) Mi-a aduc aminte cand lucram barman in studentie si un coleg barman la orice whisky comandat punea numai balantines (era cel mai ieftin) si unii clientii se prindeau si el le spunea " ce vrei frate whisky contrafacut ..traim in Romania " si clientul se potolea si isi bea balantines-ul la pret de black label ...Ideea era cu 2 castiguri pretul mai mare + furtul la gramaj ( minim 10 %). Important era sa vinzi numai un fel de whisky ca la sfarsit sa obtii 1-2 sticle spaga ta la pret de bar . Asta se intampla acum 10-15 ani ...Traiam in Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: pret RCA si asigurare pentru furt auto Merita citit http://ro.stiri.yahoo.com/harababura-raportarea-reclamatiilor-la-asigurari-115642836--finance.html Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: pret RCA si asigurare pentru furt auto De remarcat este faptul ca putine solutii pro client au dat cei de la CSA .Dar sunt convins ca sunt mana in mana cu asiguratorii. Eu cand am facut reclamatie la CSA doamna "derector" la CSA Iasi mi-a replicat in dulcele grai moldovonesc: "Da di ce faciti reclamatie ca aceste societati sunt ca sa va ajutii cand aveti un nacaz, chiar asa nu intelegeti ". Ma dojenea de zici ca-i facusem reclamatie ei ... Ca atare raspunsul a fost sec si fara substanta: " nu ati depus toate actele la dosar " atat nimic ..ce acte cate nimic ... :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: pret RCA si asigurare pentru furt auto Pana la urma ce act nu era depus la dosar ? Sau nu s-a rezolvat nici pana acum ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 (editat) Re: pret RCA si asigurare pentru furt auto Nu erau depuse actele ce stabileau valoarea epavei (respectiv eu am depus chitanta de la Remat cum ca am primit pe epava 20 (douazecilei) care s-au scazut din valoarea calculata la pret de catalog) Legea spune ca in cazul daunelor totale valoarea epavei este stabilita de catre o societate care se ocupa de dezmembrarea si reciclarea materialelor refolosibile.In niciun caz de societatea de asigurari .Sper ca am citat corect din minte . Eu am cerut "domnilor" de la CSA si sa mi confirme daca eu pot duce masina la Remat sau sa mi indice o societate agreeata daca exista.Lucru pe care nu s-au obosit sa mi-l spuna . Dar nu exista cred ca poti sa o duci la un dezmembrari clasic si sa ti dea pe epava 500 de euro de exemplu si chitanta pe 50 de euro ..Asta fiind o varianta nu tocmai legala dar foarte probabila ..pana la urma sa se mai incline balanta si in favoarea muritorilor de rand..nu doar in favoarea diverselor mari familii ce stau in spatele acestor transnationale de succes PS .Dupa ce am dus chitanta la dosar am primit banii in 4 (patru) zile cu scuze pt intarziere .. nu glumesc.Toata treaba a durat 3-4 luni Editat Februarie 22, 2013 de sebasd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: pret RCA si asigurare pentru furt auto Totusi, 20 lei pe o epava ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: pret RCA si asigurare pentru furt auto Totusi, 20 lei pe o epava ? Exact 20 de lei fiindca total mi-au calculat cam 700 de kile de fier la pretul de x lei din care mi-au scazut costurile de concasare practic faptul ca ei o baga la masinaria de sfaramat si sortat metalul de plastice sticla .Cel putin asa mi-au explicat ei .in orice caz am chitanta si factura pt cei suspiciosi .Pt mine a fost foarte bine in orice caz! Ca idee si daca te duci la groapa de gunoi cu masina personala sa arunci anumite chestii te costa mult ma mult decat daca ai contract si vin ei sa ti ia tomberonul din poarta. Probata ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: pret RCA si asigurare pentru furt auto Tu esti din ciclul "am intalnit si romani fericiti " :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: pret RCA si asigurare pentru furt auto Da in cazul asta da, dar raportand nervii si drumurile o raportez mai mult la o satisfactie personala decat materiala....dar next time ma duc la sigur ..sper sa nu existe .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate