Vizitator soso-bum Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 salutare plecarea ,informativ ora 11 din floresti,cluj 5 vitara pana acum asteptam noi participanti intoarcerea spre seara daca nu ramanem pe undeva suspendati :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri o iau pe dealuri? :ha: .......nici nu stiu ce urare sa va adresez.....vizionare placuta :P NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri :P o sa vizionezi si tu daca iti pun filmulete tu stai pe net si asteapta :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri da se ia pe dealuri este o modalitate foarte buna sa te relaxezi,si sa scapi de strsul acumulat pe timpul saptamanii de vizionat sigur vei avea ce :x :ha: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri Salutari, as vrea si eu sa ies, insa nu sunt sigur de programul de maine. In cazul in care ma eliberez unde va gasesc? _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri no...luati o mai usor ma suzuka team :grin: ....sa aveti parte de vreme frumoasa! NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri suntem plini de noroi acum si ne spalam cu bere maine o sa punem ceva poze azi a fost doar asa lejer sa ne facem pofta :ha: :ha: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri vrem sa vedem ceva poze? vreo vitara noroita? sau plimbare pe asflat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri niste poze de la iesire suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri mai ceva poze pentru tine rares suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri baaaaaaaai, dar voi numai pe asfalt v-ati dat? :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri sa mai vedeti ceva tractari de rabe :ha: am scapat hotii de lemne din noroi ultima iesire a vitarei :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri de citit m-am saturat poze-poze-poze-poze..................... bravo baieti beton frumoasa iesire si mai ales gasca. VITALISTI suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri Felicitari pt echipa! :h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri multumim,domnilor mai postez si eu niste poze suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri Pe unde ati fost? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri am luat drumul catre maguri racatau,si la aceea curba mare pe unde se coteste catre maguri am mers tot inainte dar la un moment dat sunt ceva indicatoare ramase de pe vremea comunismului cu "Spre tabara Blajoaia" dar noi nu am ajuns pana la lac pentru ca a dat foamea in noi si mai ales setea :ha: :ha: asa ca ne-am oprit la catune,dar de acolo mai erau vreo 15 km pana la lacul de acumulare din blajoaia la care barajul sau digul este facut din lem,pari de brad sau ceva de genu,inca nu am vazut,dar se poate repeta iesirea si sa se ajunga pana sus suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri Tare sunt curios cum arata barajul ala , and mai faceti iesire si aveti chef de un copilot nu ma uitati , mai ales ca sunt ardelean de-a vostru : :grin: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri poti veni si ca copilot sau poti veni chiar si cu acel freelander din imagine, mai avem prieteni prin gasca care sunt cu masini nemodificate si ni se alatura suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri Vin cu el daca reusesc sa imi iau permisul in 2 decembrie , findca eu nu mai am permis de 4 ani :P Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri atunci vii sa te antrenezi :h5 faci incalzirea :banana suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri saptamana viitoare se mai face o iesire in zona clujului,cine vrea si doreste este bine venit traseu inca nu avem stabilit dar ideea este sa ne dam si sa ajungem undeva suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri Felicitari pentru iesire!!! Arata bine pozele. Am facut si eu Duminica prima iesire in noroi cu Shogunul. L-am botezat in padure pe valea Garboului. Dar a fost o iesire ,,contra timp". Am avut 2,5 ore la dispozitie si cu mult noroc am reusit sa trec si de padure si sa si ajung la timp. A fost o experienta pe cinste.Daca iesiti in weekend as vrea sa vin si eu. Seara buna, Cristian. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri daca-i ceva soft sa mearga cu MT-uri ma inscriu si eu Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asterisc Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri Felicitari protagonistilor! :bravo Eu pana la anul ma dau pe brazda, deh, concediu prelungit... :banana :banana :banana Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate