flaviu Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri eu nu prea am facut poze :sr Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri si nu l-a prins nimeni pe colegul nostru sorin in 3 roti? :ha: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri Bestiala iesire :1 cu cauciucuri de strada 255/60/15 as fi avut vreo sansa? :grin: Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri Pe Sorin nu l-am prins in poze dar il sustineam din toate puterile impreuna cu Ionut Branzan:" dai ca merge si in 3 roti" :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nasalean florin Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri superba iesire chiar daca am avut nevoie de ajutor la inceput dar asai la botez de vitare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nasalean florin Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri flaviu mersi de ajutor pe traseu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri oricind cu placere Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri toata lumea avea sansa chiar si cu 255 :h5 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Perry Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri :1 Felicitari Domnilor, ma bucur ca v-am intalnit macar dimineata la adunarea de la Petrom :hi dar mi-e ciuda ca nu am fost cu voi. Promit ca data viitoare ma mobilizez shi eu. Adame, daca ai track-ul de azi da-mi un PM. Sa ne vedem cu bine! _____________________________________ SUZUKI JIMNY 1,3 (2005) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri Pentru mine a fost prima iesire organizata si pot sa spun ca am avut parte de o iesire Super! Felicitari Adam pentru organizare! Am avut de toate cate un pic: padure , noroi, sleauri, munte, rampe, ozon, slaninuta sfaraita, Nestea de pruna veritabila, un vin fiert super (Multumim Eva), mici evenimente, si o companie super ok! Abia astept sa ne vedem din nou. Pentru imagini pun un link: http://picasaweb.google.ro/cristianfrcs ... directlink _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri ma bucur ca a fost toata lumea multumita de aceasta iesire mai atasez niste poze suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri a fost o iesire excelenta ,chiar daca vremea nu a tinut cu noi, ma bucur ca v-am cunoscut. cu respect ocsi szabo. TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 5 vitaristi o iau pe dealuri ocsi vremea a tinut cu noi,nu a plouat :ha: ,ca de mai si ploa salut gratare :ha: haideti cu poze!! suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 14.11.09, 5 vitaristi o iau pe dealuri soso tu nu mai vii , inca nu ai gasit nimic ? :app TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 14.11.09, 5 vitaristi o iau pe dealuri vin pe 19 sigur daca nu imi iau bocancii cu crampoane :ha: si palinca bineinteles aduc in flacoane pt fiecare participant cate o......perfuzie :h5 si slanina ca am taiat porcu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: CLUJENI maine,sambata 14.11.09, 5 vitaristi o iau pe dealuri SUPER TARE si tu si marfa ta ,abia astept cosumatia! :banana si bineinteles iesirea. :ypu sa ne vedem cu bine. TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate