Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cu masina RAR-ului la schi.

nan florin

Postări Recomandate

La sfarsitul lunii octombrie am fost la o saniuta la Cavnic. Cand sa-mi parchez masina isi face aparitia un in totala nesimtire un Logan al RAR-ului echipat cu suporti si schiurile din dotare. Si pentru ca nici ei nu ne iarta cand ne intalnesc in trafic am hotarat sa pun si doua foto Pentru cei interesati nr de inmatriculare este B 83 REY.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Cu masina RAR-ului la schi.

Si cu ce-a gresit de fapt omul ? A parcat aiurea ? A blocat traficul ? Cu ce a deranjat ? Unde a fost "totala nesimtire" ?

Probabil ca desi e masina de servici, are voie sa se dea cu ea si in interes personal, platind km personali care, conform legii, se impoziteaza.......Deci, care e problema ? Ai vrut sa-l "dai in gat" sau ce ?

Link spre comentariu

cred ca da......eu am un prieten de familie care a fost seful rarului la pitesti pana acum 6 luni de zile si avea voie sa mearga cu ea in afara serviciului dar platind.se luau km la sf de luna si se calcula ce e in afara de ce i se cuvine.adica aveau un numar de km si ce trecea peste platea.e ok:D

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

@ astral2000: din atitudinea ta inteleg ca tu i-ai condamnat si pe aia care fotografiau masini de politie parcate pe zebra, sau pe aia care ii filmau pe politisti care parcau in statia de autobus; si in cazul lor tot razbunare iti pare, nu? :P

Reclamatie si razbunare sunt notiuni cu nuante diferite, pt cine le percepe.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Din cate stiu RAR-ul se autofinanteaza, de aceea si taxele mari pe care le practica.

In plan secondo probabil ca angajatii RAR sunt la antrenamente de iarna pt a urmari pe schiuri pasionatii de off-road prin padure.. :) :grin:

Binenteles ca se poate gasi o explicatie...ca doar este o institutie (regie) a statului (MT)...si probabil venise sub acoperire sa vada daca masinile de acolo au cauciucuri de iarna :ha:

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Eu nu cred ca baiatul ala de la RAR este sarac si nu isi permite sa isi cumpere o masina.Cred ca este totusi nesimtire chiar dc nu o fi pe banii nostri.Putea si el sa ia masina dinaia smenuita de la vre-un traficant cu care sunt bara-bara.Cred ca este o chestie de orientare.Toate numirile la rar se fac numai si exclusiv pe baza politica si cred ca gagiul este bazat pe el.In rest este ok.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

putea ala cu raru' sa fie simtitu' simtitilor, nevinovatu' nevinovatilor, eu nu ma asteptam ca sesizarea/postarea lui nan florin sa fie ironizata/condamnata pe acest forum; e cumva cenzurata/interzisa libera exprimare pe acest forum? Mi se pare grav.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Fac abstractie de intepaturile ridicole.......

Recititi cu atentie primul post : ni se spune ca un tip "in totala nesimtire" vine cu o masina de serviciu la schi si ca pt faptul ca e de la RAR, care face si drege, ii posteaza si el aici o poza, uite-asa!

Care-i ideea acestui topic pana la urma?!?

Link spre comentariu

@nan florin.....poluam aiurea forumu.....si eu lucrez la o firma de salubrizare (de gunoi)....daca m-ai vedea pe partie la ski in austria cu masina de scarbici ai fi invidios? :ha:

si on topic.....omu verifica anvelopele la skiori :grin:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

@nan florin.....poluam aiurea forumu.....si eu lucrez la o firma de salubrizare (de gunoi)....daca m-ai vedea pe partie la ski in austria cu masina de scarbici ai fi invidios? :ha:

si on topic.....omu verifica anvelopele la skiori :grin:

.....Doar ti-ar deschide un topic si ti-ar pune poza aici ..... :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

eu inteleg ca e fix un fleac ce a cheltuit omul ala din BANII NOSTRI cu drumul pana la munte chiar daca RAR-ul se autofinanteaza, ca tot banii nostri sunt pt ca este un singur RAR, nu putem alege sa mergem la un alt RAR care nu-si bate joc de banii nostri dar totusi nu am inteles de ce l-ati luat in ras ca si-a permis sa posteze aici cum se plimba cei dela RAR pe banii nostri si nu cred ca luni cand merge la lucru o sa spuna ca a facut 100 km in interes personal si uite aici banutii :))

pe mine chiar ma deranjeaza ca ala o cheltuit 0,0001 lei din banii mei fara sa-i merite pt ca sunt extrem de multi ca si el si uite asa noi suntem cei care ii platim si tot pe noi ne umilesc zi de zi. asta e. e trist.

Link spre comentariu

eu inteleg ca e fix un fleac ce a cheltuit omul ala din BANII NOSTRI cu drumul pana la munte chiar daca RAR-ul se autofinanteaza, ca tot banii nostri sunt pt ca este un singur RAR, nu putem alege sa mergem la un alt RAR care nu-si bate joc de banii nostri dar totusi nu am inteles de ce l-ati luat in ras ca si-a permis sa posteze aici cum se plimba cei dela RAR pe banii nostri si nu cred ca luni cand merge la lucru o sa spuna ca a facut 100 km in interes personal si uite aici banutii :))

pe mine chiar ma deranjeaza ca ala o cheltuit 0,0001 lei din banii mei fara sa-i merite pt ca sunt extrem de multi ca si el si uite asa noi suntem cei care ii platim si tot pe noi ne umilesc zi de zi. asta e. e trist.

Ai mare dreptate , nu cred ca un angajat RAR nu-si permite o masina personala ! Pur si simplu nu cred !

P.S. Stiti cat mi-au luat cei de la RAR Voluntari pentru un test dinamic ? 2600 RON ( 770 euro la vremea aia) !!! Nesimtire curata !

0745634366
Link spre comentariu

pai ministri fac la fel...derutatii si senatorii fac la fel....mai era o masina de politie la picnic...asa ca ce sa mai nu trebuie sa-i condamnam ca sintem trasi de urechi

atita timp cit rar-ul e monopol de stat nu conteaza ca se autofinanteaza

daca individul lucra la firma X atunci chiar nu ma interesa

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

cred ca da......eu am un prieten de familie care a fost seful rarului la pitesti pana acum 6 luni de zile si avea voie sa mearga cu ea in afara serviciului dar platind.se luau km la sf de luna si se calcula ce e in afara de ce i se cuvine.adica aveau un numar de km si ce trecea peste platea.e ok:D

asta e ca si cum ai crede ca fiecare politist cand depaseste cu 50 km/h viteza in masina personala, isi suspenda singur carnetul din corectitudine si bun simt fata de organul care il reprezinta :bi

da, in acest topic este vorba despre simpla nesimtire si aroganta care este manifestata de angajatii rar. si e simplu de ce: pentru ei POT! :fr

Link spre comentariu

institutia are regim juridic-regie autonoma.....din ce imi amintesc eu pe autofinantare

pentru cine este interesat:

CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL REGISTRULUI AUTO ROMAN - R.A.

Nr. crt. Numele si Prenumele Calitatea

1. Patentasu Daniel presedinte - director general RAR

2. Tufa Radian Doru membru - secretar general - MTI

3. Barboi Bogdan membru - ARR

4. Tichieru Aurel Sorin membru - consilier personal

5. Coman Melus Florian membru

6. Irimescu Florentina membru - director general adj. MTI-DGJRU

CONDUCEREA REGISTRULUI AUTO ROMAN - R.A.

DIRECTOR GENERAL

ing. Daniel PATENTASU Secretariat:

021 202.70.02 Fax: 021 318.17.48

DIRECTOR TEHNIC ing. Claudiu Ion MIJA 021 202.70.02 -

DIRECTOR ECONOMIC ec. Mihaela GHEORGHE 021 202.70.02 -

sursa: http://www.rarom.ro/RO/article--Cine%20suntem--15.html

eu am alta problema:

suportii de skiuri sunt omologati pt a fi folositi in aceste sopuri pe drumurile publice din eu? :ha: si daca da sunt omologate pe aceasta masina si mentionate in certificatul de inmatriculare la rubrica observatii? ca doar se modifica dimensiunile de gabarit :P

masina este conceputa constructiv pentru a transporta astfel de incarcaturi in conditii de siguranta?

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

@Nan Florin

Probabil ai mai facut un somer...

Poze cu infectii / cocalarii din traficul de zi cu zi nu pune nimeni.

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Eu zic ca sunteti rai! Ce aveti cu omul ...nu are dreptul ca si voi, sa mearga cu masina de la serviciu unde-i place? Ce s-ar intampla daca vreunul dintre noi ar aparea aici in poze cu amanta ...si l-ar vedea nevasta-sa? Acest topic nu are nimic de a face cu offroadul ci doar este rodul unei posibile razbunari (fara suparare)! Sincer nici eu nu sunt mare fan al astora de la RAR, dar in afara "exercitarii exercitiului si contactului tangential cu noi" (kakademilitianu din mine vb acu, nu eu! :ha: ) fiecare om indiferent de meserie are dreptul la o viata privata (cu masina de serviciu, nevasta/nevestele lui sau ale altora ...) si noi ar trebui sa respectam acest drept! :grin:

@paulbratu aia da, e o adevarata problema! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

eu am alta problema:

suportii de skiuri sunt omologati pt a fi folositi in aceste sopuri pe drumurile publice din eu? :ha: si daca da sunt omologate pe aceasta masina si mentionate in certificatul de inmatriculare la rubrica observatii? ca doar se modifica dimensiunile de gabarit :P

masina este conceputa constructiv pentru a transporta astfel de incarcaturi in conditii de siguranta?

BAFTA!

Cu suporti magnetici nu ai voie pe autostrada (prin tari straine, ca la noi, inca am vazut masini care au doar 3 prezoane pe roata) si nu ai voie cu mai mult de 100km/h. Acuma, eu vorbesc de ce reguli trebuie sa respect eu, ca cei de la rar, probabil trebuie sa respecte alte reguli.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare