blueheart Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. :g ..ca sa nu zic mai multe.. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Am incercar sa trag un semnal de alarma (mic intradevar) si vad ca am fost pus la id si impuscat fara a putea sa-mi spun ultima dorinta. Ma bucur in acelasi timp ca majoritate celor care au scris au inteles mesajul. Altii au inceput sa planga pe umerii saracului om. Probabil unii nu inteleg sensul sintagmei masina de serviciu. In alta ordine de idei lucrez tot la o firma de stat ................... Va doresc o seara placuta tuturor! Nu te-a pus nimeni la zid.....eu doar ti-am pus niste intrebari, la care tu ai sarit ca ars, raspunsul la acele intrebari venind de la tine de-abia acuma......Oamenii si-au spus punctul de vedere, ba chiar a aparut si un coleg al impricinatului care ne-a zis cum stau lucrurile si ce cauta acolo......... Folosirea masinii de serviciu in tara asta e aproape o regula......cu care "regula", spre stiinta ta, nu sunt de acord sub nici o forma, iar poze cu cei care parcheaza sau blocheaza traficul am destule dar nu le pun aici pe forum -asta ca sa-i raspund si lui blueheart....... Mai departe ce ai de gand sa faci : lasi doar aici pe forum "semnalul de alarma" sau mergi pana la capat si faci o sesizare la sefii lui? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. @astral 2000: n-ai dreptate. Am fost si eu angajat la bugetari si am avut masina de firma. FARA sa am sefi in zona. Era atat de complicat sa plec cu ea in afara serviciului incat ma duceam cu masina mea...Asta ca RAR-ul este sau nu bugetar, nu conteaza, atata timp cat noi suntem tratati acolo ca niste infractori. Pot sa ma duc si in alta parte sa-mi faca altcineva RAR-ul sau un echivalent? E adevarat ca omul merge relaxat ca de aia e masina de servici, dar e acelasi lucru "romanesc" pe care-l vezi la semafor, cand langa tine e masina politiei, care dupe vreo 5 minute se plictiseste si soferul se plictiseste si da dumu la girofar ca , de` ...poate. Revolta este ca masina aia e din banii nostrii, din taxele aberante pe care le are RAR! "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. :hi "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. @astral 2000: n-ai dreptate. Am fost si eu angajat la bugetari si am avut masina de firma. FARA sa am sefi in zona. Era atat de complicat sa plec cu ea in afara serviciului incat ma duceam cu masina mea...Asta ca RAR-ul este sau nu bugetar, nu conteaza, atata timp cat noi suntem tratati acolo ca niste infractori. Pot sa ma duc si in alta parte sa-mi faca altcineva RAR-ul sau un echivalent? E adevarat ca omul merge relaxat ca de aia e masina de servici, dar e acelasi lucru "romanesc" pe care-l vezi la semafor, cand langa tine e masina politiei, care dupe vreo 5 minute se plictiseste si soferul se plictiseste si da dumu la girofar ca , de` ...poate. Revolta este ca masina aia e din banii nostrii, din taxele aberante pe care le are RAR! Am spus "aproape o regula"...... Si eu nu contest ca ala de la RAR, folosind masina in interes personal, a facut un lucru corect! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Dar ce contesti?, "Care e ideea?" "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Ghici? :grin: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Dak mai sunt forumisti care mai au poze asemanatoare, POSTATI-LE ; sunt sigur ca toti de aici (in afara de o singura persoana) vor sa le vada, si chiar sa le discute. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. :grin: "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Aveti dreptate! La cata evaziune se face,ce mai conteaza un drum cu o masina de la o firma sau o societate cu capital majoritar de stat sau orice alta firma! Daca legea ar fi aplicata drept si fara excluderi si ar venii auditul sau alta comisie sau...grup de control sa-i ia la purecat pe drepte sunt sigur ca nu ar iesi bine.....dar asta e romanica :uameni bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Chestia e ca chit ca faci reclamatie stii ca tot scapa ca asa e sistemul la noi. Il cheama seful si ii zice vezi ca nu e de gluma ca unul ti-a facut reclamatie, ai avertizare verbala dar data viitoare...iti iau 10% din salariu :ha: si se revine la vechile obiceiuri..nu? Intrebarea e: ce poti sa le faci sa fii sigur ca nu mai fac altadata?? @nan florin tu cu ce masina erai? Daca erai cu Jeepul trebuia sa dai si tu cu spatele peste el sa-i fermi bara dupa care sa ii zici ca nu l-ai vazut din cauza schiurilor si sa chemi politia sau ceva sa faca constatare si sa arate in certificat (dupa cum a spus un coleg) daca alea erau trecute in talon, daca erau omologate...etc :ha: :ha: Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Poate "tanchistu " era cu tancu.... :ha: :ha: :ha: :ha: Acuma, serios, n-avea rost sa-i faca nimic. Ca oricum era degeaba...... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate