SorinD Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Chiar daca se autofinanteaza, rar-ul este o regie care are actionar statul si in consecinta banutzii contribuabilor ajung acolo... Poza e un exemplu de "asa n-ar trebui sa fie", insa traim in Romania (vorba viermisorului din banc: dar noi de ce traim in kkt? :ha: ) si nu ne mai miram de nimica... Mai ramane sa vedem cum un angajat Tarom (tot regie patronata de stat) va parca Boeingul in gradina din spatele casei, motivand ca si-asa va plati kilometri facuti in interes personal :P :uameni __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. si cand veti poza un angajat de la tarom ca-si parcheaza boeingul in gradina din spatele casei, veti putea posta aici pe forum numai dak aveti o 'idee' clara ca s-o poata intelege toti :P "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. http://www.youtube.com/watch?v=7Y__9MeB2vY "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Domnilor, cu masina de serviciu a unei firme de stat nu ar trebui sa ai voie sa te duci la curve, ski, restaurant etc. Faci foaie de parcurs ca te duci la curva? NU! Deci comiti si un fals in acte publice. Numai benzina consumi? Dar ulei, uzura etc? De ce sa platim noi pt masina aia chiar si un gram de ulei sau o revizie? Nu ai bani sa-ti iei masina? NASPA! Trebuia sa muncesti mai mult, sa ineti mai mult, sa mananci mai putin sau sa te duci la curve mai putin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. faceti din tintar armasar,aia care fura cu miliardele..nu au masina inscriptionata.sensuri giratorii de 3milioane de euro...borduri peste borduri...rar-istul asta schior..el e dusmanul poporului.asa-i peste tot in tara asta...de cei mai neimportanti se ia toata lumea.probabil ca multora v-o fi facut zile fripte rar-ul...dar asta n-are prea mare legatura cu plimbarea cu loganul.banii care-i dam la stat..is in contul citorva smecheri..p-aia tre sa fim suparati Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. :hi Sarmana natie.... Tipul ala ne da "Tzapa" pe fata, traieste ca un parazit pe spinarea contribuabililor, cind mergem cu masina noastra la EL, trebuie sa ne-nclinam si sa-i su.em :pt si cu toate acestea, constat cu stupoare maxima, ca mai multi ii iau apararea :uameni , decit il condamna :br . Eu nu numai poza ii publicam, sunam si la protectia consumatorului, la politie, pompieri, sau unde dracu se mai poate reclama un furt din domeniul public. Daca intr-adevar devine somer, inseamna ca totusi s-a schimbat ceva in Romania in ultimii 2o de ani. :rsp Iar de tip nu mi-ar fi mila, pt. ca avea optiunea sa se gindeasca inainte de a comite. PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Daca ar gindi macar jumatate + unu din tara asta asa, bine ar mai fi ... :bravo I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Daca ar gindi macar jumatate + unu din tara asta asa, bine ar mai fi ... :bravo :hi Daca ar fi fost asa, eram inca in Romania. :h5 Din pacate numarul populatiei e numar par. :ha: :ha: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitsupajero44 Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Subscriu la ceea ce a spus Patrolator. Cred ca a arata aceste lucruri e dovada de CIVISM. Si mai cred ca initiatorul topicului nu face din tantar armasar. Noi romanii ar trebui sa aratam mai des ca existam, simtim si vedem pentru a putea fi luati in seama. Ma gandesc la tratamentul de care se bucura micii intreprinzatori ca mine si ca poate multi alti colegi atunci cand discuta cu reprezentantii institutiilor de stat ce te trateaza dupa regula : "ai firma deci ai bani". De ce nu am proceda si noi astfel in legatura cu functionarii ? Lucrezi cu bani de la stat deci te justifici contribuabilului. Chestiunea cu autofinantarea e adevarata dar nu e o scuza. Un pic de decenta nu strica tipului respectiv tinand cont ca in institutia respectiva nu se traieste numai din salarii si stiti foarte bine la ce ma refer. Dar se pare ca multora nu le pasa ce zice opinia publica. E o naivitate sa credem ca respectivul ar putea fi dat afara. Sistemul nu se intoarce impotriva lui insusi. Mitsubishi Pajero 2.5 TD SWB 1988 Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Crede cineva ca "sarmanul" ala a plecat cu masina r.a.r. - ului fara permisiunea superiorului ? sau poate chiar era vreunu din superiori care "face legea" pe acolo ... Nu blamez doar de dragul de a da invinovatii pe cineva , dar asa este cum a spus unul din colegi mai sus : "Nu vad vreunul din cadrul r.a.r. -ului sa nu aiba bani MACAR de un Logan ca cel din poza " , deci avem tot dreptul sa fim iritati si sa hulim (pe buna dreptate :P ). Ne`am obisnuit sa stam pasivi si sa credem ca " Si pe mine cu ce ma deranjeaza ? " , si tot asa pana la treaba cu votatul " De ce sa ma duc ? " :P Iata ca daca am lua putin cate putin initiativa , si ne`am implica in tot ce inseamna bunul mers al lucrurilor in tara noastra , unii dintre noi ar abuza/fura mai putin , dar am incepe sa o luam pe fagasul cel bun. :bravo celui care l`a pozat ... :rsp ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. :hi Sarmana natie.... Tipul ala ne da "Tzapa" pe fata, traieste ca un parazit pe spinarea contribuabililor, cind mergem cu masina noastra la EL, trebuie sa ne-nclinam si sa-i su.em :pt si cu toate acestea, constat cu stupoare maxima, ca mai multi ii iau apararea :uameni , decit il condamna :br . Eu nu numai poza ii publicam, sunam si la protectia consumatorului, la politie, pompieri, sau unde dracu se mai poate reclama un furt din domeniul public. Daca intr-adevar devine somer, inseamna ca totusi s-a schimbat ceva in Romania in ultimii 2o de ani. :rsp Iar de tip nu mi-ar fi mila, pt. ca avea optiunea sa se gindeasca inainte de a comite. PATROLATOR inca de la inceput vreau sa va anunt ca nu tin partea angajatului de la rar ,pe care culmea este ca il si cunosc ,el defapt mergea in delegatie la VISEU si trebuia sa ajunga abia a doua zi si era si in drum deci nu a facut cu masina RAR-ului kilometri in plus,era chiar in drum si omul a combinat serviciul cu placutul iar dupa ce a schiat a continuat drumul catre VISEU unde mergea in interes de servici, dar vreau te intreb pe tine "patrolator" de ce trebuie sa te inchini in fata autoritatilor indiferent care ar fi ele daca esti cu toate actele corect facute si cu masina buna din tote punctele de vedere,ce vrei sa zici ca in Germania cind mergi cu masina la TUV si ai ceva probleme la ea ,indiferent ce probleme ,sa nu-mi spui mie ca iei TUV-ul .Numai ca in Germania nu iti permiti sa te iei de unul de la TUV daca ai probleme si cred ca nici cu spaga nu merge , asta ti-o garantez eu ,si daca neamtul a zis odata NU apoi NU este Si vreau sa va mai spun ca si ei au facut sacrificii mari anul trecut cand a fost nebunia aia mare cu importurile masive de autovehicule folosite ,cel putin RAR-ul din Baia Mare avea program de la ora 8 - 20 in fiecare zii tot in slujba cetateanului.Rog pe cei din Baia Mare sa confirme cele spuse de mine tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. patrolator..acolo in germania e o fapta condamnabila ...aici ..in romania e vax albina.altii fura cu pixul, sume care mi-ar fi lene si sa le rostesc....dar nu le poti face poza. .tanchistule..poti sa reclami la cine trebuie aceasta fapta ce te-a tulburat extrem.aaa...si inca ceva ..te pomenesti ca niciunul din cei cu..spirit civic,nu au dat spaga la rar,niciodata,ca sa ..li se rezolve situatiile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. :hi Sarmana natie.... Tipul ala ne da "Tzapa" pe fata, traieste ca un parazit pe spinarea contribuabililor, cind mergem cu masina noastra la EL, trebuie sa ne-nclinam si sa-i su.em :pt si cu toate acestea, constat cu stupoare maxima, ca mai multi ii iau apararea :uameni , decit il condamna :br . Eu nu numai poza ii publicam, sunam si la protectia consumatorului, la politie, pompieri, sau unde dracu se mai poate reclama un furt din domeniul public. Daca intr-adevar devine somer, inseamna ca totusi s-a schimbat ceva in Romania in ultimii 2o de ani. :rsp Iar de tip nu mi-ar fi mila, pt. ca avea optiunea sa se gindeasca inainte de a comite. PATROLATOR inca de la inceput vreau sa va anunt ca nu tin partea angajatului de la rar ,pe care culmea este ca il si cunosc ,el defapt mergea in delegatie la VISEU si trebuia sa ajunga abia a doua zi si era si in drum deci nu a facut cu masina RAR-ului kilometri in plus,era chiar in drum si omul a combinat serviciul cu placutul iar dupa ce a schiat a continuat drumul catre VISEU unde mergea in interes de servici, dar vreau te intreb pe tine "patrolator" de ce trebuie sa te inchini in fata autoritatilor indiferent care ar fi ele daca esti cu toate actele corect facute si cu masina buna din tote punctele de vedere,ce vrei sa zici ca in Germania cind mergi cu masina la TUV si ai ceva probleme la ea ,indiferent ce probleme ,sa nu-mi spui mie ca iei TUV-ul .Numai ca in Germania nu iti permiti sa te iei de unul de la TUV daca ai probleme si cred ca nici cu spaga nu merge , asta ti-o garantez eu ,si daca neamtul a zis odata NU apoi NU este Si vreau sa va mai spun ca si ei au facut sacrificii mari anul trecut cand a fost nebunia aia mare cu importurile masive de autovehicule folosite ,cel putin RAR-ul din Baia Mare avea program de la ora 8 - 20 in fiecare zii tot in slujba cetateanului.Rog pe cei din Baia Mare sa confirme cele spuse de mine :hi 1. Egal daca e in drum sau nu, nici un functionar cinstit si cu bun simt fata de cei care-l platesc, nu foloseste masina de serviciu in scop privat. Daca era in delegatie si trebuia sa ajunga a doua zi, putea sa plece cu o zi mai tirziu, dupa ce-si face partida privata de schi cu masina privata. NU se amesteca serviciul cu viata privata. Si nici macar sa-ti iei familia in delegatie cu masina de serviciu nu e OK. 2. Eu nu trebuie sa ma (mai) inchin nimanui. Am folosit cuvintul "NOI" din solidaritate, era de fapt "VOI". 3. Cu TÜV-ul in Germania, ai in general dreptate. Exista insa exceptii. Ca dovada, daca ai o cunostinta in "Germanica" si vrea TÜV, trimite-o la mine. Nu trebuie sa aibe decit actele masinii. Masina poate sa lipseasca. Daca vrei pe bune sa verifici da-mi PM. Nu ma ocup de fel de asa ceva, dar vreau sa stii ca nu vorbesc pareri. Si aici ca oriunde, nu exista padure fara uscaturi. 4. Referitor la orarul 8-20. De ce spui ca au facut sacrificii? Orele se platesc doar. Daca a lucrat pe "d`amoaca" e singur de vina (a se citi FRAIER). Daca nu-i place ce face poate sa demisioneze. Pina si eu stiu ca in Romania nu mai exista munca fortata. Altii ar vrea sa aibe de lucru. P.S. : Mie imi e egal, de tipul de la R.A.R., poate sa se dea cu masina de serviciu si peste cap iar poporul sa-i cumpere in fiecare zi alta masina, atita timp cit nu o platesc si eu. Mi-am spus doar parerea MEA personala, asa vad EU lucrurile si nici macar nu pretind ca e bine ceea ce spun. E doar parerea MEA, vis-a vis de fapta descrisa in acest topic. Daca am suparat pe cineva, imi cer anticipat scuze (daca trebuie sa-mi cer scuze pt. ca am o parere proprie), dar m-am dezvatat sa mi se dicteze parerile ce trebuie sa le am. :p PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. :hi @cormosilviu : Pai atunci nu-mi ramine decit sa-ti urez o viata placuta in continuare. PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Daca am suparat pe cineva, imi cer anticipat scuze (daca trebuie sa-mi cer scuze pt. ca am o parere proprie), dar m-am dezvatat sa mi se dicteze parerile ce trebuie sa le am. :p chiar nu este cazul de suparare sau de cerut scuze cuiva ,a fost un punct de vedere ,eu cunosc pe multi de la RAR Baia Mare si chiar sunt oameni mai "milosi" decat in alte locuri din tara ,te mai intorc odata dar dupa aceea tot iti rezolva problema si de foarte multe ori fara "atentii" tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. chiar nu este cazul de suparare sau de cerut scuze cuiva ,a fost un punct de vedere ,eu cunosc pe multi de la RAR Baia Mare si chiar sunt oameni mai "milosi" decat in alte locuri din tara ,te mai intorc odata dar dupa aceea tot iti rezolva problema si de foarte multe ori fara "atentii" Nu este vorba de persoana X sau Y care dupa terminarea programului este o persoana agreabila ci de fapta unui functionar public ! End of story ! Eu nu as putea sa ma duc la schi cu masina aia inscriptionata ! As avea senzatia ca se uita toti la mine " uite si la asta , vine la schi cu masina statului " ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. chiar nu este cazul de suparare :hi No´ fain. Ma bucur :ypu . Am crezut deja ca o sa am interdictie pt. Maramu`. :no1 ... si ce mi-o mai placut palinca voastra... :2dr . :h5 PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. vine la schi cu masina statului " ! :g Eu as formula: "cu o masina platita (si) de mine" PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Eu nu as putea sa ma duc la schi cu masina aia inscriptionata ! As avea senzatia ca se uita toti la mine " uite si la asta , vine la schi cu masina statului " ! de fapt RAR-ul este regie autonoma deci se autofinanteaza binenteles tot din banii "contribuabililor" care trebuie sa faca ceva modificari in CIV tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. No´ fain. Ma bucur :ypu . Am crezut deja ca o sa am interdictie pt. Maramu`. :no1 ... si ce mi-o mai placut palinca voastra... :2dr . pai anuntate cand vi in maramu sa te putem cinstii cu o palinca buna dea noastra tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Eu deja plang de mila sarmanului om, care "in drum spre servici" imbina utilul cu placutul. Intamplarea face , apropo si de "sarmanii " care lucreaza cam cat ar trebui sa lucreze in mod normal, ca doar nu o fac pe nasturi, sa fi fost si in Germanica, sa iau un TUV, si am trcut si prin RAR in Romanica. Hai sa va explic diferentele: in Nurenberg am ajuns la sediu (cu un membru al firmei de comisionari vamali) si am intrat in cca 15 minute- fara spagi, interventii, telefoane de programare, si alte celea- dupa 30 min, eram gata de plecare. In Romaniaca, am dat telefon,(pe banii mei...) mi-am facut programare, mi-am negociat locul in care sa ma duc la RAR (in Buc. sunt 2 ) si m-am prezentat la RAR. Intamplarea face sa fiu a doua oara la RAR (cu alta masina), asa ca , cunoscand procedura, i-am zis inginerului care "testa" masina, ca daca si la asta ii da "talpa ", il dau jos , ii pun factura de la msina in brate, si sa mi-o plateasca. - pentru cei ca nu styiu despre ce e vorba, la intrare, vine un nene care incearca sa vada daca masina dvs poate sa ajunga in zona rosie a turometrului :P (pentru viitoare comentarii de 'profesionist"i, in germania nu am patit asa ceva ). Dupa care, ai de asteptat intre 30 min. si 48 de ore sa-ti primesti actele. Mie mi-a mai gresit si suma de plata: autentificare + CIV 900 ron, dar dupa o mica discutie cu dl inginer am ajuns la 400 ("din greseala, stiti, se mai intampla.....") Acum, sarind peste faptul ca suntem in UE si logic si normal ar trebui ca TUV=RAR, deci cine are TUV valabil, sa-si vada de treaba, daca era asa, ma lasa rece ca nenea ala o freca la ski pe banii mei; dar asa, cand tre sa ma duc cu plocon si spagi, si sa verific hartiile si sa fiu atent sa nu cumva sa greseasca, eeeeeeee in cazull asta ii dau dreptate "tanchistului" sa ne RAR cu bine (ca TUV-uiti nu se poate ca nu e acceptat de romanica :ha: :ha: :ha: ) "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Salutare baieti, eu in principiu sund de acord cu @patrolator, are dreptate si tocmai de asta la ei(in Germania ) sistemul functioneaza..acolo si daca arunci ceva pe jos se gaseste cineva sa sune la politie. Asa e si in alte tari...solidaritate...ma uitam la englezi, parlamentarii dadeau o lege, nu le convenea la astia...scandal cu totiii, iesiri in strada...toti uniti ca stiau ca e pentru EI. La noi...facem toti scandal dar fiecare in parte...cred ca problema noastra e ca desi toti facem scandal ca trebuie ..asa si asa...si nu-mi inchide nimeni gura mie, nu mi-e frica...INCA stam si dam NOI socoteala in fata guvernantilor nostri in loc sa dea ei in fata noastra ca noi i-am numit acolo sa faca treaba pentru noi si interesele noastre. Dar ne-am obisnuit de acuma...inainte de `89 nimeni nu putea sa vb de frica...acuma vb toti dar nu-i asculta nimeni! :P :ha: Asta este...tara se duce de rapa ...se ducea mai de mult timp dar acuma...se duce vazand cu ochii... Cat despre domnul de la RAR...ce pot sa zic? Premisa e ca nu trebuia sa faca asta chit ca se platesc km..etc etc...oricine il vedea gandea asa...ca merge pe banii nostrii... dar asta este nivelul la care se afla acuma tara noastra...cam asa face 85% din populatie...de acuma tind sa cred ca altii sunt gelosi pentru ca tipul poate sa faca asta si altii nu pot :ha: :ha: Concluzie: etic vorbind nu a procedat cum trebuie si daca facem toti asa ajungem mai rau decat suntem acuma... Pe cand luand-o pe partea realista si care se aplica la momentul actual....daca eram in locul lui si eu faceam la fel... La momentul actual toti isi vad de.. focul la oala lor.. in tara noastra si se stie prea bine asta..imi pare rau...si eu am locuit 1 an in Grecia, 5 in Anglia si stiu ce inseamna...puteam sa raman permanent dar n-am facut-o pentru ca am vrut sa revin in tara mea, la casa mea....dar cu parere de rau...asta e situatia... :pr :uameni Sa speram ca va fi bine...ca numai speranta ne-a ramas.. :p Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. domnule blavenstein nu sunt sigur unde traiesti, dar daca in Romania, inseamna ca esti intr-o zona utopica, unde toate merg ca unse sa iti zic eu cate ceva indiferent la care autoritate apelezi, INTODEAUNA va interpreta ABSOLUT TOTUL in defavoarea ta, incercand prin asta 1. sa iti faca viata grea, doar doar o sa il "sensibilizezi" sa te ajute in demers 2. daca nu "te prinzi" el oricum nu va putea fi tras la raspundere de superiori, care sunt prin definitie pupin curisti de profesie politicieni care ajunsi sefi (politic) vor face TOTIUL sa "se impuna" in fata angajatilor si daca se poate sa aplice nr 1 cunosc intradevar si eu un caz in care institutia este deschisa pentru cetatean si nu se aplica varinata sefului totalitar si incompetent ( chiar caz contrar) dar este axceptia care confirma regula forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. domnule blavenstein nu sunt sigur unde traiesti, dar daca in Romania, inseamna ca esti intr-o zona utopica, unde toate merg ca unse sa iti zic eu cate ceva indiferent la care autoritate apelezi, INTODEAUNA va interpreta ABSOLUT TOTUL in defavoarea ta, incercand prin asta 1. sa iti faca viata grea, doar doar o sa il "sensibilizezi" sa te ajute in demers 2. daca nu "te prinzi" el oricum nu va putea fi tras la raspundere de superiori, care sunt prin definitie pupin curisti de profesie politicieni care ajunsi sefi (politic) vor face TOTIUL sa "se impuna" in fata angajatilor si daca se poate sa aplice nr 1 cunosc intradevar si eu un caz in care institutia este deschisa pentru cetatean si nu se aplica varinata sefului totalitar si incompetent ( chiar caz contrar) dar este axceptia care confirma regula [/quote:2k5o7pz6][/quote:2k5o7pz6] domnule "soimul" traiesc la 315 km de tine in minunatul oras Baia Mare deci in Romania tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cu masina RAR-ului la schi. Am incercar sa trag un semnal de alarma (mic intradevar) si vad ca am fost pus la id si impuscat fara a putea sa-mi spun ultima dorinta. Ma bucur in acelasi timp ca majoritate celor care au scris au inteles mesajul. Altii au inceput sa planga pe umerii saracului om. Probabil unii nu inteleg sensul sintagmei masina de serviciu. In alta ordine de idei lucrez tot la o firma de stat si printre altele asiguram service la cateva locomotive care fac prestatii in Ungaria. Vreau sa va spun ca noi cand mergem la interventii ni se comunica inclusiv traseul pe care trebuie sa-l parcurgem dus-intors, lasand la o parte foaie de parcurs, delegatii, tabel nominal cu personalul care se deplaseaza. Altfel, ce sa va mai spun , ca saptamana trecuta am dus pe platforma la RAR Bistrita un BMW pentru recarosare. Omul si-a scos programare conform procedurii pentru ziua de marti orele 8.00. La ora 7.45 am fost prezenti. In dulcele stil romanesc activitatea a inceput la 8.15. Surpriza: activitatea de recarosare se desfasoara numai in ziua de miercuri a saptamanii. Deci inapoi acasa iar a doua zi inapoi. Bani f***** aiurea si nervi cat incap. Restul comentariilor cred ca sunt de prisos . Si mai vrea unul sau altul sa-mi spuna mie ce baieti buni sunt. Asta ca sa nu-mi aduc aminte de ce am patit cand am fost la Cluj cu M-ul pentru schimbare de motor si cand era cat pe ce sa fiu scos afara din RAR pentru ca aveam montate cauciucuri 205/80/16 care ulterior mi-au fost omologate si trecute in carte... Va doresc o seara placuta tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate