cos Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL No , drajilor , amu mai dorm io .....pe grebla . Abia astept sa vaz circusu'.... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schulti Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Hallo Schulti! wenn du schwierigkeiten hast, bitte mich anrufen 0742 368 479, erklaere dich gern. aus welche seite bukarests kommst du? scuze colegilor, stiu ca nu este frumos sa vorbesti intr-o limba straina daca ceilalti nu inteleg, vreau doar sa il ajut pe schulti. sensei, m-ai facut praf, am schimbat deja o pereche dupa ce am citit postul tau.... am vb cu sotia si mi-a zis ca nu am atatia chiloti cati i-am cerut....a zis ca da maine dimineata repede o fuga la magazin si cumpara un bax...nu de alta dar poate mai au si altii nevoie, cei care poarta S... iar asta, cu mers si facut traseul inainte (adica antrenament) este usor ilegal...adica trishare.... ma oftic ca eu am trishat numai 1/2... pt. ca eram singur....si am iesit doar, mi-a fost frica sa intru :ha: Thanks a lot for the support :h5 I will be at 7:30 to Massa, like csaf said, because I know this place. Tomorrow morning more Noapte buna :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Bullbar sa moara pestii lu tanti Fetinica de nu esti de coma, man comfirm ceea ce au scris cei de mai sus LUATI HAINE GROASE LA VOI, CACIULI, MANUSI si multa........VOTCA. este un fric crancen si bate vantul cum bate politia....rau de tot. ne vedem acolo maine la orele bine stabilite. somn usor frunzanestilor :h5 In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL pacat ca nu se vad decat 2 poze din cele ...o gramada Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Se rezolva imediat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL A fost fff tare , felicitari organizatorilor , participantilor si ... chibitilor , a fost o atmosfera grozava , o "competitie" intre prieteni , exact cum i-si dorea Yonutz . Frumos. :grin: :grin: :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schulti Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Thanks a lot for the good organisation and a super day :1 Foarte naspa that you dont took my time correct, :P cause a second run wasn´t anymore possible for me, stearing direction is broken Doesn´t matter, i had a good day Multumesc :h5 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Frumos evenimentul. Ne-am distrat de minune :banana . Multumim Zdrentzelor :h5 pt o zi minunata. Poze maine Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Premierea la Standard! [youtube:18u6nc00] [/youtube:18u6nc00] Vine imediat Open-ul si... Mos Craciun! Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL :1 :1 organizatorilor a fost super iesirea si intradevar prieteneasca,inca odata felicitari organizatorilor :h5 :h5 schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Bravo Zdrentelor si friends :1 , a fost chiar o intalnire prieteneasca pe cinste felicitari participantilor :bravo :bravo Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL :1 :1 :1 pentru o zi friguroasa dar misto de tot! la cat mai multe! :bravo ps: maine pun si eu cateva poze cu majestuoasa iesire a lui semaca.... :) Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL :1 Ionutz, Gaganu si ceilalti, pentru idee si realizare. Felicitari participantilor si :bravo castigatorilor. La cat mai multe intalniri de acest gen most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Felicitari organizatorilor cateva filmulete ... din care unele foarte hazlii (cuplat MRL-urile fix in groapa cea plina de negru) [youtube:yuon9rcr] [/youtube:yuon9rcr] [youtube:yuon9rcr] [/youtube:yuon9rcr] [youtube:yuon9rcr] [/youtube:yuon9rcr] [youtube:yuon9rcr] [/youtube:yuon9rcr] [youtube:yuon9rcr] [/youtube:yuon9rcr] [youtube:yuon9rcr] [/youtube:yuon9rcr] [youtube:yuon9rcr] [/youtube:yuon9rcr] [youtube:yuon9rcr] [/youtube:yuon9rcr] [youtube:yuon9rcr] [/youtube:yuon9rcr] [youtube:yuon9rcr] [/youtube:yuon9rcr] [youtube:yuon9rcr]http://www.youtube.com/watch?v=6AIdL_-XKQI[/youtube:yuon9rcr] [youtube:yuon9rcr]http://www.youtube.com/watch?v=oMkKZDvkOF8[/youtube:yuon9rcr] [youtube:yuon9rcr]http://www.youtube.com/watch?v=uCCyjcYUfuk[/youtube:yuon9rcr] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Felicitari organizatorilor si participantilor . Traseul de open tare fain , pacat ca e scurta ziua lumina . P.S. MRL -urile automate = kkt + sictir..... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Si prestatia masinii nationale :banana :grin: :banana :banana [youtube:2qhihqfn] [/youtube:2qhihqfn] [youtube:2qhihqfn] [/youtube:2qhihqfn] [youtube:2qhihqfn] [/youtube:2qhihqfn] pacat ca si de data aceasta am avut parte de abandon tehnic :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL ...super... pentru cine doreste poze cu masini rasturnate...sa spuna marca !!! :grin: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL ....bineinteles ca le-am cuplat inainte de start , dar au facut greva totala .Dadeau semne de inlocuire mai demultisor ......Pe drum spre casa au tinut-o numai intr-o ciriiala .Sa le fie de bine . Next : manuale . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosxc Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Super tare! Felicitari organizatorilor! Am mers la Standard pentru ca setup-ul masinii numai atat permitea, dar promit ca pe viitor va avea un kit Calmini de 3 inch si voi concura la Open. Numai bine! PS: Sper ca nu am rupt nimic la masina, ca i-am cam dat SHPAN pe proba!!! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Felicitari tuturor : Organizatori si participanti deopotriva :h5 :1 Frumoase filmuletele ... pare`se ca traseul a fost pregatit pentru toata lumea si cel mai important felicitari pt cauza nobila pt care v`ati intalnit :h5 :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tartales Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL acum am aj si eu acsa nerabdator sa va scriu :1 foarte frumos concursul si organizarea totul a fost super putin noroi mai trebuia si era perfect felicitari organizatorilor :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Foarte frumos!!! Felicitari tuturor care au participat!!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Super tare ! Felicitari organizatorilor dar si participantilor :1 ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manuciao102000 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Felicitari :1 suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL ...Sau despre cum o duminica aparent anosta si fara perspectiva se poate transforma intr-un prilej de distractie si in care poti face cu adevarat ceva bun si pentru altii. Felicitari organizatorilor, concurentilor, si spectatorilor! :1 :1 :1 Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate