Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Transalpina cu zapada

nikepatrol

Postări Recomandate

Re: Transalpina cu zapada

Am fost azi. Se poate trece. Nu stiu cu ce turism vrei sa treci, ai grija ca de la 5 km de Ranca si pana in saua Stefanu nu o sa-ti fie usor. Eu cu Samu am mers in regim rapid, dar eu nu trebuia sa am grija sa nu lovesc scutul, sa nu zdrelesc pragurile si alte de astea. Am vazut un Logan break coborand la Obarsie, in rest numai offroadere(printre care vreo 15 Wranglere cehesti identice).

Ai asfalt din Obarsie pana la baza pantei, ai drum absolut fain pana aproape de saua Stefanu, ai un pic de namol consistent (fara probleme pentru orice 4x4) chiar inainte de sa, portiuni noroioase sau inundate ocazionale si portiuni pietroase destul de lungi din sa pana in pasul Urdele. Dincolo de Urdele deja e astfalt pana la Ranca. Pana la urma cu nitica grija se poate trece, dar e recomandat sa fiti 2 masini, sa va puteti ajuta daca ramaneti prinsi undeva in namoale. In perioada asta rar trece ceva sa va ajute.

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult, un coleg vroia sa faca drumul asta cu un Ford Fiesta (Petrosani-Obarsia-Sebes), luni va spun cum s-a descurcat.

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu

Din pacate nu a reusit, a ajuns la Obarsie dar de acolo cam 4 km este drumul stricat din cauza ploilor, deci cu Ford Fiesta nu a mers. Normal pentru un 4x4 nu ar fi fost o problema.

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53390 Noi am fost vineri. Cu un singur turism nu as fi recomandat trecerea, erau vreo 2 locuri cu namol unde risca sa ramana prins. Cu doua turisme merge, ca se ajuta unii pe altii. Prietenul tau a decis corect, zic eu.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare