ady_petre Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 in perioada 28-29 noiembrie se organizeaza in zona Orastiei intalnire/competitie offroad. cerinte minime -MT Taxa de participare este de 100 ron care cuprinde strict cazarea in noaptea de sambata spre duminica si mesele aferente celor 2 zile + bautura . Cazarea va fi asigurata la o cabana in zona numita Prislop(in mijlocul muntilor). Va asteptam cu placere. persoana de contact Claudiu nr tel 0745576296 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie Da rau ati fixat data :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie Nu neaparat. Poate fi dedicata celor din zona, care nu pot ajunge la Covasna. Prieteneasca. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady_petre Posted November 21, 2009 Author Share Posted November 21, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie intalnirea are carecter prietenesc. A fost fixata acum deoarece mai repede nu s-a putut din cauza intalnirii de la Geoagiu iar mai tarziu daca era pusa exista riscul sa nu se poata desfasura din cauza zapezii. Oricum cine poate si vrea sa petreaca un weekend frumos este asteptat cu placere. Zona este foarte frumoasa si traseul merita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geticman Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie pana la urma, se inscrie cineva? nu de alta, dar fiind aproape, as veni sa va vad si sa va cunosc. doar atat, pentru ca masina nu e pregatita de competitie. Fugi de tentatii...dar incet sa te poata ajunge! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinti Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie prezent ! sunt convins ca si night bird vine ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie Ma atrage ideea. Sa vad daca am magaoia up'n'runnin'. Exista un termen limita? Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
night bird Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie Hai Zolly ca o fi printre ultimele iesiri de anu asta ... Desi IMS-eu este destul de creponat, 95% vin si eu. "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link to comment Share on other sites More sharing options...
a DY 1 Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie Salut! ma bag si eu . Nu stiu cu care masina o sa vin (adica la open sau la extrem) dar de venit vin. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady_petre Posted November 24, 2009 Author Share Posted November 24, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie inscrierile se pot face in dimineata concursului. pentru cei ce vin din directia deva sau petrosani sau... intalnirea va fi sambata dimineata intre orele 8,30-9 in benzinaria Mol. Va astept eu si vom pleca impreuna catre locul de desfasurare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie Posibil sa ajung si eu pt ca nu mi pot sa merg la Covasna (probleme de serviciu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gui michel Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie salut, ma bag si eu daca pot sa ajung pe la amiaza sau dupa amiaza...ora 14 - 15. daca se poate tinem legatura prin telefon pt directionare, ar fi un pajero lung si un terano II scurt, persoane minim 2. mersi, un nr de tel daca se poate. scuze....acu am vazut nr de tel, te sun maine. mitsubishi pajero SWB/ opel vectra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinti Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie asta este filmuletul de la prima sproba speciala ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinti Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie cateva instantanee realizate de copilot Felicitari organizatorilor !!! Ma inscriu pentru la anul de pe acum cu o conditie: vreau aceeasi bucatari si la anu :ha: Bravo domnilor ! ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
night bird Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie Hehee, unu din cei mai buni timpi pe SP 1 si, cred, cea mai curata evolutie... fara manevre in plus etc. Felicitari Pinti&Ziarelli :grin: Multumim organizatorilor pt trasee si atmosfera creata.Asteptam poze. "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eugen77 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie Cel mai bun la speciala 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie Foarte faina intalnirea. Speciala de sambata o fast beton , iar traseul extraordinar. Niva mea s-o emotionat si o clacat la speciala, deci, traseul l-am facut in calitate de copilot. Pilotul a fost cel mai in varsta participant (61 de ani). Samuraiu cu care am mers o fost incaltat cu sosoni de asfalt, dar, nu a contat. Am ajuns intregi la final cu tot cu dejantarea facuta. la anu, voi merge iarasi. Poate tot cu NIva, sau, cine mai stie. Poate cu alta masinuta. Om traii si om vedea. Descarc pozele si le pun si eu. Zona ii iesit din comun de frumoasa. In traseu nu am reusit sa fac poze pt ca momentele in care am oprit aui fost doar atunci cand am ratacit traseul sau am avut probleme. In rest, nea Oprean i-o dat talpa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie Poze speciala de sambata Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie altele Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie inca ceva de la speciala Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie primul popas la CP1. tare buni virslii aia Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie Duminica dimineata la Prislop Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie O bucata de cer Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie altele gasite http://www.youtube.com/user/claudiubuciuman Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Re: intalnire/competitie Orastie http://www.youtube.com/user/claudiubuci ... ra9990iemA http://www.youtube.com/user/lzdspunctor ... nao1qoS2Ao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts