Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

intalnire/competitie Orastie

ady_petre
 Share

Recommended Posts

in perioada 28-29 noiembrie se organizeaza in zona Orastiei intalnire/competitie offroad.

cerinte minime -MT

Taxa de participare este de 100 ron care cuprinde strict cazarea in noaptea de sambata spre duminica si mesele aferente celor 2 zile + bautura . Cazarea va fi asigurata la o cabana in zona numita Prislop(in mijlocul muntilor).

Va asteptam cu placere.

persoana de contact Claudiu nr tel 0745576296

Re: intalnire/competitie Orastie

intalnirea are carecter prietenesc. A fost fixata acum deoarece mai repede nu s-a putut din cauza intalnirii de la Geoagiu iar mai tarziu daca era pusa exista riscul sa nu se poata desfasura din cauza zapezii. Oricum cine poate si vrea sa petreaca un weekend frumos este asteptat cu placere. Zona este foarte frumoasa si traseul merita.

pana la urma, se inscrie cineva? nu de alta, dar fiind aproape, as veni sa va vad si sa va cunosc. doar atat, pentru ca masina nu e pregatita de competitie.

Fugi de tentatii...dar incet sa te poata ajunge!

Hai Zolly ca o fi printre ultimele iesiri de anu asta ...

Desi IMS-eu este destul de creponat, 95% vin si eu.

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

inscrierile se pot face in dimineata concursului. pentru cei ce vin din directia deva sau petrosani sau... intalnirea va fi sambata dimineata intre orele 8,30-9 in benzinaria Mol. Va astept eu si vom pleca impreuna catre locul de desfasurare.

salut, ma bag si eu daca pot sa ajung pe la amiaza sau dupa amiaza...ora 14 - 15.

daca se poate tinem legatura prin telefon pt directionare, ar fi un pajero lung si un terano II scurt, persoane minim 2.

mersi, un nr de tel daca se poate.

scuze....acu am vazut nr de tel, te sun maine.

mitsubishi pajero SWB/ opel vectra.

cateva instantanee realizate de copilot

Felicitari organizatorilor !!!

Ma inscriu pentru la anul de pe acum cu o conditie: vreau aceeasi bucatari si la anu :ha:

Bravo domnilor !

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Hehee, unu din cei mai buni timpi pe SP 1 si, cred, cea mai curata evolutie... fara manevre in plus etc.

Felicitari Pinti&Ziarelli :grin:

Multumim organizatorilor pt trasee si atmosfera creata.Asteptam poze.

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Foarte faina intalnirea. Speciala de sambata o fast beton , iar traseul extraordinar.

Niva mea s-o emotionat si o clacat la speciala, deci, traseul l-am facut in calitate de copilot. Pilotul a fost cel mai in varsta participant (61 de ani). Samuraiu cu care am mers o fost incaltat cu sosoni de asfalt, dar, nu a contat. Am ajuns intregi la final cu tot cu dejantarea facuta.

la anu, voi merge iarasi. Poate tot cu NIva, sau, cine mai stie. Poate cu alta masinuta. Om traii si om vedea. Descarc pozele si le pun si eu. Zona ii iesit din comun de frumoasa. In traseu nu am reusit sa fac poze pt ca momentele in care am oprit aui fost doar atunci cand am ratacit traseul sau am avut probleme. In rest, nea Oprean i-o dat talpa.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use