Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded

GOGANU24cm

Postări Recomandate

Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded

Fara ciorovaiala asta, ce greu ar trece saptamana! Cata vreme combatantii inteleg ca tot ce se scrie e-n gluma si nu iau lucrurile in nume personal, e bine.

La explicatii tehnice nu ne bagam. Nu ca nu ne-am pricepe, Doamne fereste! Doar ca nu suntem buni dascali... :ha: :ha:

P.S: Despre tras am putea sa povestim cate ceva, dar sigur nu luam ban? :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Gogane.....ce erai si ce-ai ajuns :sr

Tu de fapt faceai manevre fata ....spate ca sa mai tocesti piatra aia pacatoasa.

Incercai sa ajuti.....dadeai cu diferentialu' in piatra seaca......si uite ce garagata fac baietii cu Toyota.

Tu stiai ca urmeaza sa vina o Toyota(se scrie cu T mare ?) si i-ai facut facilitat trecerea.

Fara tine baietii erau si acum in acelasi loc......asteptand sa se toceasca piatra de la sine.

Am poze in care se vede clar ca nu tu erai tras cu sufa.....ci tu impingeai cu sufa aia tare a ta o Toyota.

:F

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

@horace :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: ...s-a facut in fine lumina :ha:

@sensei....ai date tehnice despre shufa?.....lungime latime, grosime?...rezistenta la frecare? :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Cu frecarea nu-i problema, ca sufa aia se poate gresa. De dimensiuni n-are rost sa discutam, important e sa-ti faci treaba bine cu ea si sa te lase la intrare.

Daca tot am vorbit de intrare, s-ar impune si o iesire, nu crezi? :grin:

Link spre comentariu

Gogane Toyotica mea nu are troliu din fabrica. I l-am adaugat eu ca sa pot tracta Patroale. Daca tu ieseai intreg din pozitia in care eram, fara troliere, eu ma duc maine si imi iau Patrol. :grin:

:g :g :g :g :g El nu iese cind ramine pe drept dar intr-o astfel de pozitie!!!!!

Link spre comentariu

Domnilor, doamnelor ... fiecare iesire = o noua lupta, o noua provocare! Sambata si/sau duminica in teren, restul saptamanii din tastatura! Cum s-ar zice (nici nu-mi vine sa mai zic): 24/24! :ha: Cum naiba totul se leaga de acest fatidic "24" ... :ha:

Io cred in realitate ca va iubiti tare ... Adica Toyota fara Nissan ii bai in teren si viceversa! Odata una e activu' (aia care trage la sufa) si alta-i pasivu' (aia care se lasa trasa)! Si una si alta-i buna ... e demonstrat stiintific, tehnic, tactic! Practic alta marca nu conteaza si nu exista! Ce sa mai o dam de gard ... Acu vad ca se dau lupte organizate (un real progres): haita toyotistilor vs. haita nisanistilor! Cand o puneti dupa o iesire si de niste discutii tehnice cu explicatii (in special ptr cei noi care au intrat sau isi doresc sa intre in bransa)...despre sufe, scripeti, tehnica, trasee etc? Huh? :P Sa raman aici pe icran cand deschid sectiunea asta ...cu gura cascata ca broasca la sudura??? :ha:

Yonutz ! Goganul nu stie el de tehnici de troliere ! nu mai cind aude de troliu i se moaie aia 24! dar sa mai zici si de scripeti!!!

Link spre comentariu

Bre, io propun sa iesim tura viitoare in Dobrogea....caci acolo ie muntii batrani si se tocesc repede, astfel va putea trece si goganul repede peste stangi , fara sa ramana suspendat in cardanul sau de 24 cm grosime sau inaltime :grin:

ca daca mai iesiti pe la Monteoru......sa apucati sa se imbatraneasca pietrele alea......auliuuuuuu mama...... se schimba iar bani din RON in ROL :ha: :ha: :ha: si goganu o sa fie iara cocotat; " pe-o stanga neagra / intr-un vechi castel, / plange si suspina / uitandu-se la el / .......ce moartea caprioareizic io aici....este clar am luat-o pe aratura rau de tot......

ma duc sa mai beau o palinca, sa-mi revin :x :hi

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

Gogane, Gogane...am un cunoscut...te poate ajuta sa scapi de toata tarasenia asta cu cei 24 cm ....il cheama Ciomu...sa te faca normal, ca noi, adicatelea...22! :grin:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Nenea Dublu duzina, nu-i nevoie sa multumesti, baga la cap ceea ce inseamna o femeie la volanul unei masinii bune, caci daca se afla la volanul masinii tale............nici nu iesea din Bucuresti si trebuia s-o trolieze catre service.

Apropos Gogane, cat mai costa Litrul de lichid de frana ptr patroliul tau?

Dar ce-mi racesc io gura degeaba....

Roxana, alias RR, ai facut cea mai buna alegere din viata ta.

TOYOTA RULEZZZZZZ

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Link spre comentariu

Nenea Dublu duzina, nu-i nevoie sa multumesti, baga la cap ceea ce inseamna o femeie la volanul unei masinii bune, caci daca se afla la volanul masinii tale............nici nu iesea din Bucuresti si trebuia s-o trolieze catre service.

Apropos Gogane, cat mai costa Litrul de lichid de frana ptr patroliul tau?

Dar ce-mi racesc io gura degeaba....

Roxana, alias RR, ai facut cea mai buna alegere din viata ta.

TOYOTA RULEZZZZZZ

Pai normal ca Toyota ii cea mai tare. Am testat si Pajero si Patrol inainte sa imi iau Toyota si ... Toyota Zborara :grin:

Multumesc predau stafeta.

Link spre comentariu

bre nenea Gogane24 , ti-ai dat singur foc la valiza :ha: :ha: :ha:

este o vorba "Esentele tari se tin in sticlute mici" asa ca scrisul ala mic nu poate decat sa ma bucure.......oare sa fie la fel si cu cei 24cm? :grin: :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare