Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded

GOGANU24cm

Postări Recomandate

Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded

Gogane Toyotica mea nu are troliu din fabrica. I l-am adaugat eu ca sa pot tracta Patroale. Daca tu ieseai intreg din pozitia in care eram, fara troliere, eu ma duc maine si imi iau Patrol. :grin:

....eu nu ajungeam in situatia aceea :h5 am PATROLIU :ha:

@BABONE....am o surpriza pt tine (si sensei) cand ne vedem :ha:

Ai o surpriza ptr noi? yuuuuupiiiiiiiii, sa nu-mi zici ca tu esti mos craciun.......ca nu te cred :ha: :ha: :ha:

Apoi daca tu esti acela, vreu si eu sa-mi aduci ca cadou, un set de simex-uri 32x16, un troliu de 6-7 to, un kit lift de 6 si ........dupa aceea mai vb.

jur ca am fost baiat cuminte.

@RR da nenea eu am un prado din 2000 benzinar, hidramat,4 usi...belea de masina.

ps: nu stie Goganu ce-i bun....si de aia si-a luat masina aia :sr :sr :sr

@babone... :P :P ...R.R e tanti nu e nenea :P :P de aia are Toyota...masini de dame... :grin:

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Dragilor,

Nu pot sa inteleg de unde atata rautate, nu pot intelege ce aveti cu MARELE GOGANU (24 cm....desi prietena lui a declarat altceva :ha: )

Goganu nu a ramas suspendat ....Goganu a vrut sa rupa piatra si sa faca loc colegilor cu Toyota care asteptau in spatele lui.

Iar si iar vad cum gesturile de prietenie maxima ale MARELUI GOGANU sunt interpretate gresit.

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Bah, ce va mai injectati ...Nu pierdeti nici un moment, nici o ocazie! Sa nu cumva sa luati startul de pe pozitia a doua! :ha: Intrebarea mea: CAND v-ati hotarat sa luati pana la urma startul? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@gabi pas.

scuze de neintelegere, nu stiam ca RR este doamna puternica

iar toyota este o masina ptr oamenii puternici :grin: :grin: :grin:

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

@gabi pas.

scuze de neintelegere, nu stiam ca RR este doamna puternica

iar toyota este o masina ptr oamenii puternici :grin: :grin: :grin:

Da, da, da. As mai zice si eu mai multe da deja devine plictisitoare polemica asta Toyota vs Patrol. Fiecaremasina e buna la ceva. Masina perfecta nu s-a inventat inca din motive logice.

Link spre comentariu

@R.R......easy :h5 ...toyota rulz (abiaam putut scrie :ha: )

Hai ca e fain si Patrolul (am scris usor) Am vrut sa imi iau initial Patrol doar ca Toyota e mai ... speciala. Plus ca are motor in V6 =P~. Patrol nu are de astea si nu stie de viteza d :app ar e mai rigid etc. Nu mai repet cu masina perfecta.

Link spre comentariu

@RR sa-nteleg ca ai tot un V6 cu cutie hidramata? :grin:

benzinica am si eu , in aceeasi schema.

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

Aloooo toyotistilor ...cred ca ati baut Redbull ....a-ti prins aripi :grin: .....sunteti ofticosi pt. ca merge-ti pe urme de patrol :ha: :ha:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Pai eu doar m-am oprit pe juma de mini prapastie, poti face asta si cu un Logan. Dar da, am uitat Patrolul ramane suspendat si nu trece de noroaie mici. :F

:ha: e clar...sezonul de vanatoare la gogani e in plina desfasurare!!! pana si micutza RR... pe care am vrut sa o invat ce-i modestia....(nu gogan nesimtit de 24 cm :P ...), pana si ea trage cu vorba-n gogan!!! Mai ca-mi vine sa-mi iau patrol ...asa, din solidaritate...

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Pai eu doar m-am oprit pe juma de mini prapastie, poti face asta si cu un Logan. Dar da, am uitat Patrolul ramane suspendat si nu trece de noroaie mici. :F

:ha: e clar...sezonul de vanatoare la gogani e in plina desfasurare!!! pana si micutza RR... pe care am vrut sa o invat ce-i modestia....(nu gogan nesimtit de 24 cm :P ...), pana si ea trage cu vorba-n gogan!!! Mai ca-mi vine sa-mi iau patrol ...asa, din solidaritate...

Pai daca Goganu ma ataca ce sa fac? Sa stau cu mainile in san? Sa accept sa fie murdarit numele sfant al Toyotei? NICIODATA. Daca iti iei Patrol la mine in Toyotica nu mai pupi! Clar!

Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha: :ha:

Am creat un monstru! R.R. e mai fundamentalista ca noi! :ha: :ha: :ha:

RR...daaaa... e ca o fiara, un pitbull...moare la gatul lu' goganu :ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

.....@ALL.....treaba cu goganu sta in felul urmator....ca sa ajungeti la dansu trebuie sa treceti mai intai de 24.......daca va impiedicati sunteti mancati :ha: :ha: :ha: :ha:

p.s...strang bani de toyota :ha: :ha: :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Domnilor, doamnelor ... fiecare iesire = o noua lupta, o noua provocare! Sambata si/sau duminica in teren, restul saptamanii din tastatura! Cum s-ar zice (nici nu-mi vine sa mai zic): 24/24! :ha: Cum naiba totul se leaga de acest fatidic "24" ... :ha:

Io cred in realitate ca va iubiti tare ... Adica Toyota fara Nissan ii bai in teren si viceversa! Odata una e activu' (aia care trage la sufa) si alta-i pasivu' (aia care se lasa trasa)! Si una si alta-i buna ... e demonstrat stiintific, tehnic, tactic! Practic alta marca nu conteaza si nu exista! Ce sa mai o dam de gard ... Acu vad ca se dau lupte organizate (un real progres): haita toyotistilor vs. haita nisanistilor! Cand o puneti dupa o iesire si de niste discutii tehnice cu explicatii (in special ptr cei noi care au intrat sau isi doresc sa intre in bransa)...despre sufe, scripeti, tehnica, trasee etc? Huh? :P Sa raman aici pe icran cand deschid sectiunea asta ...cu gura cascata ca broasca la sudura??? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare