GOGANU24cm Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded ....singur impotriva tuturor....... :bx :bx :bx Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded Nu esti singur, bre. Il mai ai si pe Paragusu'... :grin: :grin: :grin: Mai baga si tu poze, filmulete, lasa gargara. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded cu o chestie de asta ar trebui prin sarata: [youtube:3bzwr7kp]http://www.youtube.com/watch?v=uHaj5bDSgRA&feature=related[/youtube:3bzwr7kp] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded Da un pic cu a lui Goganu! :P Numai ca n-are cei "24cm" regulametari ...si e 8x8! :grin: Si cum 4x4 (cu blokant) =24cm ... nu se cade sa apari cu magaoaia aia prin Sarata! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded Ascultati replica tare: "Gogane, da-i cum ii dai tu: inchide ochii si gaz!" :ha: [youtube:1q69mha0] [/youtube:1q69mha0] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded Ascultati replica tare: "Gogane, da-i cum ii dai tu: inchide ochii si gaz!" :ha: tare de tot :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded ......acest filmuletz reflecta traseul facut de un patrol......@sensei (cu toyota) a preferat sa ocoleasca slp ...."inchide okii si gaz" nea luigi a zis parca :grin: [youtube:nlpd8qhy] [/youtube:nlpd8qhy] Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded [youtube:134y5i4l] [/youtube:134y5i4l] http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/buzauextrem003.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/buzauextrem038.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/buzauextrem065.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/buzauextrem085.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/buzauextrem087.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/buzauextrem089.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/buzauextrem090.jpg Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded Hai sa pun si eu cateva ... ca prea a fost frumos ... Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded ......acest filmuletz reflecta traseul facut de un patrol......@sensei (cu toyota) a preferat sa ocoleasca slp ...."inchide okii si gaz" nea luigi a zis parca :grin: [youtube:38hvyrvy] [/youtube:38hvyrvy] pai cum sa-ti zic eu GOGANE...era prea usor pentru o toyota... dupa cum i-am zis lui Semaca sa urcam pe un deal pe linga gradinita si el zice:pai de ce sa mai urc pe acolo ca pe acolo pot...nu este si alt drum? :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded @nea miroane.......nu zic nimic de mitzu inca pt ca maine incerc sa vin sa gresez crucile la matale :ha: ....dar discutam dupa ce rezolv problema :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded ......acest filmuletz reflecta traseul facut de un patrol......@sensei (cu toyota) a preferat sa ocoleasca slp Baiat destept Sensei asta, imi place de el! :ha: Ce rost avea sa se frece de copaci daca putea ajunge in acelasi loc mult mai simplu? :pt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded .....si mie imi place @sensei asta (mare om mare caracter)....dar decat sa zgarie masina si sa oboseasca rulmentzii de toyota mai bine statea acasa la tv si facea off road de tastatura :ha: :ha: p.s....ti pup :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded Bre, continua sa procedezi ca-n poza, iar daca ai nelamuriri nu te sfii sa intrebi. :grin: :grin: :grin: Si eu te pup! :h5 http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/buzauextrem003.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded irelevant :ha: :ha: ...ne asensei am o surpriza (placuta pt mine) pt tine :grin: ...cand ne vedem :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded Gogane, de ce stateai cu mana intinsa! Asteptai zama de blocant de la Sensei? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded @yoane......@sensei se uita la patrolu meu si se mira de ce are 4 roti, pt ca trotineta lui de toyota are doar 3 :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded Gogane Toyotica mea nu are troliu din fabrica. I l-am adaugat eu ca sa pot tracta Patroale. Daca tu ieseai intreg din pozitia in care eram, fara troliere, eu ma duc maine si imi iau Patrol. :grin: GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded ......acest filmuletz reflecta traseul facut de un patrol......@sensei (cu toyota) a preferat sa ocoleasca slp ...."inchide okii si gaz" nea luigi a zis parca :grin: [youtube:3jhlg6zr] [/youtube:3jhlg6zr] off topic: bre nenea gogane, fara sa te superi pe mine, insa la vale orice masina de off road poate sa coboare slp la masina asta pe care o conduci tu, este mai greu cu urcarea...io asa am auzit :F :F on topic: foarte tare iesire, imi pare rau ca nu am masina ptr iesit in padure ca voi, insa candva, si nu prea departe ca timp....am sa incerc sa va tin si eu companie. felicitari participantilor si ptr iesire si ptr traseu. sa ne vedem cu bine pe meleaguri romanesti de off road. PS: @goganu, io daca am toyota, imi dai voie sa stau acasa in fata la calculator si sa fac off road on line? :grin: :grin: :grin: :grin: In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded mai fac si eu iesiri, in particular....ma antrenez ptr grupa mare.....dovada o am aici pe inclinometru :banana In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded mai fac si eu iesiri, in particular....ma antrenez ptr grupa mare.....dovada o am aici pe inclinometru :banana uuu inclinometru fix ca al meu :ypu GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded mai fac si eu iesiri, in particular....ma antrenez ptr grupa mare.....dovada o am aici pe inclinometru :banana uuu inclinometru fix ca al meu :ypu normal caci doar avem toyota amandoi :W :1 :cl :bravo @ toyota :rules In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded mai fac si eu iesiri, in particular....ma antrenez ptr grupa mare.....dovada o am aici pe inclinometru :banana uuu inclinometru fix ca al meu :ypu normal caci doar avem toyota amandoi :W :1 :cl :bravo @ toyota :rules Normal ca TOYOTA :rules Da inclinometru ala e unic deci avem acceasi TOYOTA? GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded Gogane Toyotica mea nu are troliu din fabrica. I l-am adaugat eu ca sa pot tracta Patroale. Daca tu ieseai intreg din pozitia in care eram, fara troliere, eu ma duc maine si imi iau Patrol. :grin: ....eu nu ajungeam in situatia aceea :h5 am PATROLIU :ha: @BABONE....am o surpriza pt tine (si sensei) cand ne vedem :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: 7.00 - 24.00...sarata monteoru reloaded Gogane Toyotica mea nu are troliu din fabrica. I l-am adaugat eu ca sa pot tracta Patroale. Daca tu ieseai intreg din pozitia in care eram, fara troliere, eu ma duc maine si imi iau Patrol. :grin: ....eu nu ajungeam in situatia aceea :h5 am PATROLIU :ha: @BABONE....am o surpriza pt tine (si sensei) cand ne vedem :ha: Ai o surpriza ptr noi? yuuuuupiiiiiiiii, sa nu-mi zici ca tu esti mos craciun.......ca nu te cred :ha: :ha: :ha: Apoi daca tu esti acela, vreu si eu sa-mi aduci ca cadou, un set de simex-uri 32x16, un troliu de 6-7 to, un kit lift de 6 si ........dupa aceea mai vb. jur ca am fost baiat cuminte. @RR da nenea eu am un prado din 2000 benzinar, hidramat,4 usi...belea de masina. ps: nu stie Goganu ce-i bun....si de aia si-a luat masina aia :sr :sr :sr In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate