pitonul Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? cand spun jeep ma gandesc la o masina proasta.... :) care se strica foarte repede si la care nu exista piese aftermarket drept pentru care toate piesele costa absolut exorbitant; cand spun jeep ma gandesc la o masina la care se rup planetarele de la mersul pe drumuri proaste, ma gandesc la o masina la care bateria costa 600 euro si deja trebuie schimbata iar(am schimbat-o deja o data) desi masina are nici 4 ani vechime. cand spun jeep ma gandesc la o masina in care ploua si bate vantul chiar si prin hardtop si nu in ultimul rand ma gandesc la o masina de 4 ani care a inceput sa rugineasca la exterior(balamalele de la portiere sunt coapte si pragurile incep sa prezinte urme de rugina) cu toate ca masina a fost intretinuta maxim si schimbat tot la ea la timp. cand spun jeep ma gandesc la o masina la care turbina a picat dupa 10000km si dupa ce a fost schimbata am ramas cu un zgomot sau amestec indescifrabil de zgomote care provin dinspre compartimentul motor facute sa-ti scurteze viata; cand spun jeep ma gandesc la o masina care cand franeaza se blocheaza rotile si cu care ma tem sa iau curba cu viteza... Daca esti atat de nemultumit, de ce vrei sa mai investesti sa-i pui blocanti, schimbat punti, etc. ? In semnatura ai un Jeep Nissan, nu este suficient ? Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qumatru Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? Daca esti atat de nemultumit, de ce vrei sa mai investesti sa-i pui blocanti, schimbat punti, etc. ? In semnatura ai un Jeep Nissan, nu este suficient ? sunt nemultumit, dar masina e frumoasa si as vrea s-o fac de asa natura incat sa nu mai fiu nemultumit de ea :) nu stiu sigur daca se poate... dar voi incerca... prioritate e nissanul oricum Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? se poate....si inca usor......nu uita un licru piata aftermarket la Jeep....e imensa nu in ultimul rand conteaza si piesa dintre volan si scaun Link to comment Share on other sites More sharing options...
qumatru Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? se poate....si inca usor......nu uita un licru piata aftermarket la Jeep....e imensa nu in ultimul rand conteaza si piesa dintre volan si scaun daca taceai... filosof ramaneai piata aftermarket la wrangler unlimited 2008 se limiteaza la modificari nu si la restul masinii care se strica la mersul pe strada. iar cu piesa dintre volan si scaun.... ce ai vrut sa spui mai exact? ca am stricat turbina ca nu stiu sa conduc cu cutie automata? ca bate vantul in ea sau ploua din cauza mea? :) + restul problemelor... Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? E o vorba. Fiecare are masina care o merita. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heavy D. Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Jeep... Buna ziua ! @qumatru: Turagmes are dreptate intr-o oarecare masura... Sa luam lucrurile pe rand: Mai sus, ziceai asa: ...piata aftermarket la wrangler unlimited 2008 se limiteaza la modificari... Stock fiind, masina este deosebit de capabila, deci mi se pare normal sa ai la dispozitie doar chestii mai hardcore, daca tot vrei s-o pimpezi... ...sunt nemultumit, dar masina e frumoasa... Daca stii ca faci parte din categoria celor care-si aleg masina dupa aspect, si nu dupa ce au nevoie, exista notiunea de test-drive, sa vezi daca-ti ploua in poale sau daca-ti bate vantu-n freza. Pe langa asta, presupunand ca ai facut test-drive exact pe modelul si varianta care in final ai cumparat-o, nu-mi imaginez ca masina de test-drive era special pregatita pentru asta, iar a ta a fost montata pe genunchi, netinand cont de inchideri, fante, etansare, etc... ...restul masinii care se strica la mersul pe strada... Daca ai reusit sa rupi o planetara ruland pe strada si s-a stabilit ca nu a fost defect de fabricatie, se aplica ce a scris Turagmes, ultima parte... ma gandesc la o masina la care bateria costa 600 euro Nu cred ca exista pe planeta asta un acumulator auto care sa coste 600 Euro, chiar daca acesta se cheama OPTIMA, Banner sau Odyssey. Eu lucrez cu OPTIMA de vreo sase ani, si sunt inca la primele baterii pe masini... Exista in schimb masini care au consum prea mare de curent in regim de stand-by din diverse motive, si trebuie gasit acel/acei consumator/i si "put to sleep"... Ah, da, eventual mai exista necunoscatori in materie de auto, care dau pe o baterie atat cat cere banditul, a.k.a dealerul Jeep din Romania... ...cand spun jeep ma gandesc la o masina la care turbina a picat dupa 10000km... Motoare italiene, cearta-i pe ei, au antecedente la acest capitol. Si oricum, in afara de cativa italieni care stiu sa faca design, de altceva nu sunt in stare... Fotbalul nu-mi place, deci asta nu se pune. Apropo de by the way, de ce n-ai luat un benzinar ? Turbina de pe 2.1TD-ul de pe Cherokee-ul meu are vreo 300.000km, are si ceva joc axial si papa putin ulei, dar turbineaza in continuare. Ca fapt divers, VW/AUDI/SKODA/SEAT si OPEL lucreaza cu turbine made in Romania, eu fac transport pentru industria auto... ...si nu in ultimul rand ma gandesc la o masina de 4 ani care a inceput sa rugineasca la exterior (balamalele de la portiere sunt coapte si pragurile incep sa prezinte urme de rugina)... Treaba asta se aplica la toata generatia noua de masini, indiferent de la cine vin, cu mici exceptii. Banuiesc ca ti-e clar ca nimic nu se mai face cum se facea odata, chiar daca acel "odata", in cazul tau, este mult mai recent decat al altora... ...ma gandesc la o masina care cand franeaza se blocheaza rotile si cu care ma tem sa iau curba cu viteza... Cherokee-ul meu nu are ABS, dar are in schimb lift de 8" si ruleaza cu 33"-uri. Blocheaza rotile doar daca vreau eu, si in curbe sta foarte bine, raportat la faptul ca are 1.90m inaltime si nu are inca montate barile stabilizatoare. Ai avut probleme cu franele, cu ABS-ul, sau notiunea de "viteza" o vedem diferit ? ...toate piesele costa absolut exorbitant... Wrong again... Ca nu stii tu de unde sa cumperi piese, asta nu e vina masinii. Ca traiesti in Romania si te complaci in aceasta situatie, in schimb, depinde doar de tine... Per total, dupa ce tragem linie, avem urmatoarele: Nu esti facut sa ai Jeep, nu te reprezinta aceasta marca. Mai bine vinzi masina inainte de a-ti produce mai multe probleme. Sau: Marca Jeep nu este pentru tine. Incearca Lexus, Infinity, Maybach, poate nu te va ploua in ele. Sau Merida, Cannondale, etc, astea te duc oriunde si nu consuma deloc. Dragos Link to comment Share on other sites More sharing options...
qumatru Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? nici tu nu stii ce spui... 1 Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? asa e..nu le stim......la ce dracu ne mai bagi in seama :grin: Jeep-ul se strica pe drum...Nissanul e prea zgomotos..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? Salutari tuturor Nu pot sa stau deoparte: - @qumatru ,oare @Heavy D (44 ani),@atar(38 ani),@Mariuc C alias Turagmes (44 ani),@ipampu (36 ani) s.a. nu chiar adolescenti, chiar crezi ca nu stiu ce vorbesc ? ALIN:h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? Nu stiam ca sint asa stricacioase Jeep-urile... Eu cand spun Jeep ma gandesc la un Wrangler pe care l-am vazut la o intalnire 4x4 care urca ca un nesimtit pe toate urcarile pe care alte masini se chinuiau mai mult de 3 ori sa treaca de ele :grin: . Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
u2_2 Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? Eu n-am Jeep. Dar intrebarea din titlul topicului pe mine ma face sa ma gandesc la Willys. O masina care a castigat cel putin un razboi, si al carei producator inca produce modele apreciate de catre piata. Una peste alta, pentru mine Jeep este sinonim cu "jos palaria !" Salutari, F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? Salutari tuturor Nu pot sa stau deoparte: - @qumatru ,oare @Heavy D (44 ani),@atar(38 ani),@Mariuc C alias Turagmes (44 ani),@ipampu (36 ani) s.a. nu chiar adolescenti, chiar crezi ca nu stiu ce vorbesc ? ALIN:h5 Offtopic- @qumatru Fara suparare dar ... -la tine pe acest forum cand vorbesti de masini de teren totul se rezuma la cat ...costa! -te plangi ca masinile de teren pe care presupunem ca le ai ... nu merg! -vorbesti cu oameni trecuti de 40 de ani ca si cum ar fi prietenii tai adolescenti din fata blocului. Respectul fata de persoane mai in varsta cu infinit mai multa experienta decat a ta, atat in viata cat si in ale acareturilor, trebuie sa existe chiar si atunci cand te afli intr-un spatiu virtual. Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa! Poate ca daca ti-ai schimba putin atitudinea, ai citi ceva mai mult si ai incerca sa pui mana pe cate o cheie, si aici nu vorbesc de cea de la usa de la intrare in apartament ...atunci poate lucrurile se vor schimba major in bine. Poate ca daca ai lua cei doi neuroni plictisiti si ia-i pune la munca nitel sa vezi practic cum functioneaza aceste masini 4x4, nu prin postura celui care se tine de cercul ala de se invarte (volanul), poate ca atunci ...situatia ar fi alta! Iti dau acest sfat fara vreo umbra de rautate si iti spun sincer ca nu imi place stilul tau ... Referitor la nemultumiri...cum se pot vindeca? Nici o problema, exista intotdeauna solutii ... Ptr. consum incearca o japoneza de mic litraj diesel. Nu o sa te mai plangi vreodata ca iti consuma mult. Ptr. confort incearca un turism din gama Mercedes. Nu o sa te mai plangi vreodata ca te doare noada curului sau spatele. Ptr. un pret in service redus incearca un turism din gama Dacia ...gen 1310, 1410 etc. Inca exista piese de schimb pe piata. Daca toate astea ti se par revoltator de consumatoare, neconfortabile si scumpe reinventeaza mersul cu bicicleta... Va fi ecologic si economic! Ontopic- Am avut Jeep (XJ 4.0 HO manuala) si l-am rupt in doua luni ...de tot si iremediabil. Dar n-a fost nici scumpa, nici nu consuma mult, m-a satisfacut pe deplin chiar daca saraca la final ...a luat drumul Rematului ... 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? Ontopic- Am avut Jeep (XJ 4.0 HO manuala) si l-am rupt in doua luni ...de tot si iremediabil. Dar n-a fost nici scumpa, nici nu consuma mult, m-a satisfacut pe deplin chiar daca saraca la final ...a luat drumul Rematului ... Nu uita sa spui si cum ai mers cu el, altfel toata lumea o sa creada ca sunt masini de unica folosinta :) '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? Nu uita sa spui si cum ai mers cu el, altfel toata lumea o sa creada ca sunt masini de unica folosinta :) Corect, dupa principiul - cea mai scurta cale intre doua puncte ...e linia dreapta! :wink: Desi motorul era dat pe ulei, consuma ca naiba (ulei 50/50 cu benzina :ha:) ... motorizarea aia in combinatie cu cutia manuala a fost intradevar o mare, mare smecherie. Probabil ca rezista si in ziua de azi...dar s-a rupt pe lonjeroane. Pe ambele. N-am o parere rea despre Jeep. Pe motorizarea de 4.0, 5.2, 5.9 le bat pe multe japoneze la fund ... si ti-o zic din pielea unui adept convins al japonezelor. Pacat, la Cherokee ca are sasiu portant. In rest ...piata aftermaket de tunning si piese schimb jeep este infinita ...Nu cred ca exista piata mai mare si cu atatea posibilitati la o masina de teren. Poate la LR ...dar nu sunt convins. Asta este norocul ...ca le poti ugrada sa reziste ...si ai slava domnului ce sa pui pe ele ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
qumatru Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 (edited) Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? e usor sa arati cu degetul si sa spui esti un prost pentru ca ai 26 ani si habar n-ai nimic si nu stii sa conduci. insa, nu stiu cati dintre voi(astia cu campania de criticat) si-au luat o masina noua. noua e cand te duci si dau banu(in cazul meu 33.000 euro) si pleci cu ea de la dealer. si te astepti sa se comporte ca o masina noua cu garantie si fabricata in 2008 adica in era noastra cand masinile au niste standarde(cel putin in europa, ca wranglerul meu nu cred ca-i pentru USA) v-ati luat de mine ca vreau sa fac nissanul sa nu faca zgomot. nici macar nu e o prostie ce-am vrut eu, am aflat ca multi au facut si mai ales am aflat ca nici prea scump nu este; ba mai mult e o practica obisnuita in radul celor care instaleaza sisteme audio hi fi pe masini. deci problema asta e simplu de rezolvat. da nene am mercedes si stiu ce e, am bmw, am un mitsubishi outlander pe care vreau sa-l vand(masina asta are neaparata nevoie ori de cutie automata ori de un motor mai mare ca eu am varianta cu motor 2.0tdi de passat). mai exact din toata flota mea de masini singurele masini pe care nu le vand sunt patrolul si mercedesul care sunt 2 masini exact cum trebuie. adica patrolul l-as vinde dar la schimb poate cu alt patrol mai nou/ingrijit sau cu motor mai mare. aia e singura masina adevarata si cumparata tot noua si care se comporta, arata si functioneaza(mai putin magaria asta cu motorul pe care sper s-o rezolv). asa ca da, patrolul stricat imi place mai mult decat wranglerul reparat pentru e din toate punctele de vedere o masina mai buna si sincer la ce ofera wranglerul nu inteleg de ce costa mai mult de 15-16.000 euro chiar n-are nici un motiv. inca o chestie... nu va mai grabiti sa judecati ce treaba faceti voi cu o troaca de padure de x ani si sa comparati cu o masina noua. sunt altele pretentiile ca am tot fost intrebat ce fac cu masinile: fotografie de wildlife, si vanatoare taica-miu, offroad, pescuit, vanatoare eu. de fiecare data cand ma urc in wrangler ma tem pentru viata mea. pentru heavy d: toate argumentele tale sunt semi ofensive si total pe langa subiect pentru ca ai folosit ca referinta un jeep vechi care eu personal nu stiu cum este poate fi cea mai buna masina din lume, n-am de unde sa stiu :) ... fa o cerere de oferta pe acumulator la masina mea si vezi cat costa dupa care imi spui ce parere ai; masina ta cu lift de 8" si ce mai are pe ea nu merge cu 190 pe autostrada sunt sigur deci normal ca nu-ti pasa daca ai abs sau nu, piesele la masina mea nu costa exorbitant zici tu... fa o cerere de oferta pe o piesa care-ti trece prin cap ca ar putea cadea.... planetara spre exemplu :)... masini din 2008 ruginite n-am mai vazut si am 2; am si una din 2004 care tot nu e ruginita... mai am una din 2000 care nu e ruginita(nissanul); am zis ca masina se strica pe strada nu ca am rupt planetara pe strada, nici macar nu stiu sa fie rupta doar trebuie inlocuita ca bate si are joc; niciodata la nici o masina din familie nu am patit asta, nici cand eram copil si aveam fiat tempra si nissan laurel si daewoo tico, matiz, espero, nubira si fiat tempra; nici la rx-8 la care si astazi dupa 5 ani de cand am vandut-o ma suna lumea sa ma intrebe ce sa faca ca are x sau y problema. oameni pe care nu i-am cunoscut in viata mea si le raspund cu toata deschiderea. pentru yonutz: chestia cu respectul. am inceput foarte respectuos pe forum si am fost luat la misto dar tu yonutz chiar te astepti ca fiind mai in varsta sa poti sa-ti bati joc de mine de dimineata pana seara si eu trebuie sa tac si sa inghit doar pentru ca esti mai in varsta? ti-as raspunde ce cred dar ma baneaza. in orice caz.... eu zic sa-ti mai revii putin; nu poti primi respect daca nu-l oferi; ah si faptul ca nu esti tolerant deloc nu ajuta. eu nu ti-as spune ce prost esti ca nu stii sa legi un carlig de pescuit, ti-as arata cum se leaga. dar na, unii sunt razboinici si inchisi in ei, altii deschisi si sociali.... ce sa-i faci... numai bine si revin cu indemnul la mai multa prietenie pe aici ca sunt destul idioti in lumea asta care ne fac sa pierdem ani din viata, hai macar pe forum aici sa fie o atmosfera mai colegiala eu spre exemplu sunt mai respectuos decat voi pentru simplu fapt ca nu-mi permit sa spun cuiva ca e un sofer prost pana nu am absolut toate datele, lucru care nu poate fi atins strict pe forum niciodata... Edited October 8, 2012 by qumatru 1 Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hdragos Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 (edited) Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? @qumatru,eu o sa vb strict la subiect,fara alete critici personale. faptul ca tu ai probleme cu Jeep-ul pot fi foarte adevarate si fara ca tu sa ai culpa,toate masinile din aceasta lume indiferent cat costa si cat de noi sunt au probleme,tine minte orice masina,faptul ca tu ai sa zicem 10 masini si din toate doar Jeep-ul are probleme trebuie sa te consideri extrem de norocos ca nu au si celelalte nu ca jeep-ul ar fi mai prosta decat toate. Jeep ca marca mai ales Wrangler care este reprezentativa marcii este considerata o masina spartana si chiar este,atuurile ei nu sunt nici sistemul de franare,nici tinuta de drum,nici confortul,este pur si simplu o masina off-road capabila in varianta stoc. la aceasta ora cind nissan au devenit toate suv-uri ca si mitsubishi si toyota pot spune ca este cea mai capabila masina off-road in varianta stoc,si daca mai punem la socoteala si piata aftermarket care la Wrangler este infinit mai mare decat la toate celelalte,atunci putem spune ca la ora actuala daca vrei o masina capabila sau care sa o poti face performanta in off-road si sa fie nou nu ai alta alegere decat Wrangler. Masina ta are 1000 de defecte dar are un singura calitate si in jurul acestei calitati a fost construita aceasta masina de la willys mb pina in ziua de azi,tocmai de aceea sunt multi posesori de Wrangler care sunt nemultumiti,pt ca nu inteleg ca de la aceasta masina trebuie sa ai o singura pretentie,in jurul acestei pretentii este cladit un mit si nimic altceva in plus. faptul ca tu nu intelegi dece un wrangler costa atat este la fel cum nici eu nu stiu dece o cutie de plastic cu un motoras de atv numit smart costa cat costa. Costa poate mai mult decat ar trebuii pt ca este un produs de nisa iar putinii clienti care il doresc o fac pt ceea ce ofera si asta se plateste,pt ca este un trend in cazul care in cazul jeep dateaza de decenii,pt ca motoarele care au fost concepute pt aceasta masina si anume benzinarele americane sunt extrem de bune,ca au facut un surogat pt noi europenii si au pus un motor diesel care nu prea are treaba cu aceasta masina asta este ceea ce ne dorim si ei ne ofera,daca iei o masina americana i-ao cu motor american,la fel si cu una japoneza,restul de combinatii nu sunt tocmai fericite,pt ca Jeep la ora actuala are cele mai bune punti,pe vremeuri erau si altele dar acum a ramas singurul,chiar daca se mai rupe o planetara gasesti una aftermarket mult mai buna si la preturi decente care te va surprinde cit de calitativa e. La fel trebuie sa intelegi tu si altii care vor aceste masini ca in tara lor de bastina de-a lungul multor ani sa construit o piata aftremarket care este foarte importanata iar constructorul fabrica aceste masini in asa fel incat sa sustina aceasta piata pt ca si aceasta piata a ajutat marca jeep. deja conceptul in sine este diferit de cel european,mopar fiind firma separata care este furnizor principal al marcii,nu exista piese originale jeep ci piese mopar,acestea sunt originale jeep,in europa asa ceva nu exista si este si greu de conceput chiar daca in europa nu mai exista fabricanti de masini proprizis ci doar asamblatori de masini,piesele fiind fabricate de terte parti. faptul ca tu esti nemultumit de masina este normal si este dreptul tau sa fi nemultumit pt investitia banilor tai nu sa ridicat la nivelul asteptarilor tale,dar de aici si pina la faptul ca jeep este o masina proasta este distanta foarte mare. si eu am un o coaje de jeep care mi-a facut zile fripte,ghici din ce cauza,a motorului diesel,l-am pus la punct dar am fost foarte suparat,in schimb in teren este altceva,a mea este stoc nu are absolut nici o inbunatatire dar cind am vazut cat de capabila e am ramasa placut surprins si am continuat sa vad partea plina a paharului,si ca sa remediez greseala vreau sa il vand si sa imi cumpar una identica dar cu motorul ala care il la pus masa la nascare,bineinteles ca asta necesita un efort in plus la taxe si consum dar daca asa au fost create aceste masini le luam ca atare,nu poti sa le ai pe toate la o masina indiferent care ar fi aceea. dar si asa ma bucur de ea in orice clipa pt ca am luat-o ca sa ma scoata cand sunt pina la gat si asta o face bine. bafta in continuare. Edited October 8, 2012 by hdragos 1 Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link to comment Share on other sites More sharing options...
qumatru Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? acesta este intr-adevar un raspuns la subiect fara critici personale si acuze nejustificate. jos palaria; de acceasi maniera se putea discuta si pana acum si pe viitor. o opinie diferita poate fi combatuta exclusiv cu argumente si nu cu atitudinea esti prost las' ca stiu eu mai bine cum e cu masina ta si tu habar n-ai sa conduci... Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? am zis ca masina se strica pe strada nu ca am rupt planetara pe strada, nici macar nu stiu sa fie rupta doar trebuie inlocuita ca bate si are joc; Cuvintele tale: cand spun jeep ma gandesc la o masina la care se rup planetarele de la mersul pe drumuri proaste Doar de amuzament, aceleasi turbine Garrett (informatiile imi spun ca este 1756vk pe 2.8CRD) sunt si pe majoritatea VAG-urilor. Daca vorbim de 1756vk, intreaba posesorii de Audi cu 2.7tdi daca le pica turbinele in 4 luni de cand cumpara masina. Si doar de amuzament (poate suna ofensiv), daca ai crezut pe cineva ca ti-a "reglat" turbina pentru 700 lei, atunci nu ma mir cand spui ca piesele sunt scumpe. Test-drive-ul il folosesti ca sa vezi daca masina e pe gustul tau. Nu poti cere de la un mastodont cu roti mari sa se comporte pe sosea ca un turism. Pur si simplu nu se poate; cand faci o masina sa mearga in teren accidentat atunci renunti la anumite lucruri. Nu cred ca Nissan-ul se misca pe drum ca si o placinta lipita de sosea. Pentru ce masina de teren sunt piese aftermarket ca sa imbunatateasca comfortul ? Sunt chedere mai bune pentru Mercedes ? Sunt hardtop-uri mai bune pentru Jimny ? Iarasi de amuzament, pentru Jeep gasesti bare stabilizatoare up-rated, deci exista solutii pana si pentru a imbunatati comportamentul on-road. Vrei sa te misti ca un turism, faci modificarile care trebuie. Vrei liniste in masina, intrebi lumea care face asa modificari. Asta e punctul meu de vedere. 1 '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 (edited) Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? nici tu nu stii ce spui... Daca tot e pe interpretate, ce concluzie ar trebui sa tragem cei care citim acest topic cand vedem aceasta postare ( vedeti ) ? Nimeni nu a spus ca sinteti prost pentru ca aveti 26 de ani, ci ca nu aveti experienta care o are o persoana mai inaintata in varsta, la fel de bine cum eu nu am experienta pe care o aveti dvs deoarece am 16 ani (si poate acum o sa ganditi la fel cum ati crezut ca au gandit ceilalti despre dvs: asta are doar 16 ani si e un prost care nu stie nimic din ce spune... poate, dar nu mereu varsta este vinovata de prostia unuia... ). Cu respect, Teodor. Edited October 8, 2012 by Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heavy D. Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Nelu - paralelu'... Buna seara ! @qumatru: ...toate argumentele tale sunt semi ofensive si total pe langa subiect... Estimez ca nu stii ce inseamna de fapt "ofensiv", asa ca nu comentez partea asta. Am eu dubiile mele ca sunt "pe langa subiect"... Mai degraba as zice ca-ti cunosc masina mai bine decat o cunosti tu... ...ai folosit ca referinta un jeep vechi... Binenteles ca am facut-o, ca e al meu. Liftata cu 5", dar tot cu 33"-uri, masina a stiut de 160km/h pana in Olanda si inapoi de doua ori. Fara sa-mi fie frica sa franez, ca vezi-doamne, imi pun viata in pericol daca n-am ABS. Mai mult de 160km/h n-a mers, asa ca n-aveam de unde sa-i cer mai mult. ...piesele la masina mea nu costa exorbitant zici tu... Ca dovada ca tu esti ala care nu stie ce vorbeste, vezi mai jos cateva exemple: ...nici tu nu stii ce spui... ...daca taceai... filosof ramaneai... In functie de respectul pe care-l vei manifesta fata in continuare, in special fata de mine, ca ceilalati sunt baieti mari si stiu sa se apere, s-ar putea sa te ajut sau s-ar putea sa nu te ajut sa-ti tii banii in buzunar, atunci cand e vorba de Jeep. Pana la proba contrarie, la capitolul Jeep n-ai habar de prea multe. By the way, troaca mea de padure e tot aia care merge cu 160km/h pe autostrada, si ea va exista mult timp dupa ce JK-ul tau va fi mancat de rugina, ca troaca e zincata... Si da, si Mercedesul meu sta mai bine pe drum decat Jeep-ul. Vezi ca am gasit un numitor comun unde suntem de acord ? Dragos Link to comment Share on other sites More sharing options...
qumatru Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 (edited) Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? cred ca bateria costa 230usd in america, insa la noi in tara doar cu transport, taxe vamale si tva si cumparata la acel pret sunt sigur ca ajunge foarte aproape de ce am platit eu pe ea. in alta ordine de idei incepi sa aduci argumente care sa sustina ce-am spus eu... ca nu e ok ca o masina noua sa rugineasca.... daca te-ai simtit jignit de termenul troaca il retrag ca sa nu crezi ca nu apreciez o masina veche de care cineva are grija; apreciez chiar foarte mult si mi-ar placea si mie daca as avea inclinatia si priceperea sa fac macar o parte din manopera singur pentru ca altfel mi se pare costisitor sa intretii o masina de acest gen. ceea ce nu inseamna ca experienta mea cu jeep e mai putin reala decat am descris-o eu sau ca tu cunosti mai bine masina mea decat mine... poate totusi te inseli si te grabesti sa-mi sari la gat cu niste chestiuni cum ca n-ar trebui sa am asteptarile pe care le am de la o masina noua. asta chiar e ridicol, de ce atunci sa le mai luam noi sau de ce se mai fac? hai sa ramana toate masinile pe loc si gata incetam orice progres si umblam toti cu masini vechi... ar fi o lume mai incitanta intr-adevar... ai regasi placerea plimbarii pe afara cand esti inconjurat numai de simboluri ale unui timp apus.... insa lumea nu mai are timp si bani pentru asa ceva, iar romanticii care bat pasul pe loc sunt din ce in ce mai putini. si da, si eu cred ca nissanul meu va dainui mult dupa ce jk-ul de rahat isi va gasi un infocat admirator care sa-mi dea o caciula de bani pe el pentru ca desi nu se justifica pretul dat pe masina asta, nu se justifica nici pretul de second hand... cu 20-25000 iti iei masina buna in vremurile de restriste pe care le traim :)) Edited October 9, 2012 by qumatru Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckgil Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 (edited) Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? Eu ce pot sa spun despre Jeep este ceea ce am aflat in legatura cu a mea masina un XJ din 2001 4.0 automata. E o masina confortabila, capabila, insetata(ultimul record este de 60l GPL in 80 de km de ofroad) si cu destul de multe bube(majoritatea din intretinerea defectuoasa a fostului proprietar - intretinere este mult spus, mai mult lipsa ei). Piesele costa putin in state mai mult pe la noi. Te uiti pe la ei pe site-uri si inmultesti cu 2 sau mai mult. E destul de inghesuita la interior, dar fiind mica si usoara si motor puternic face in teren mult mai mult decat alte 4x4 mari si grele. Bube ale masinii ca si defecte de fabricatie sunt farurile care lumineaza execrabil, instalatia audio Infinity care este o rusine plus ca franele nu sunt prea bune. Dar imi place in mare. PS: mai multi poseseori de Wrangler diesel au confirmat cat de "bune" sunt acele motoare. Edited October 9, 2012 by luckgil Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heavy D. Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 (edited) Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? Buna ziua ! Planetara JK in Europa, mai precis in Germania, D44: http://www.ebay.de/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_kw=Steckachse+Jeep+Wrangler+JK Baterie OPTIMA Yellow Top in Europa, tot in Germania: http://www.ebay.de/itm/OPTIMA-YELLOWTOP-YT-U-4-2-55-AH-BATTERIE-Yellow-Top-NEU-/200421348498?pt=DE_Autoteile&hash=item2eaa0b1492 Ma intereseaza foarte putin catre deloc ce pretentii au altii de la masinile lor, fie ele cumparate noi sau nu. Problema e ca cu cat sunt mai mari asteptarile, cu atat mai mari sunt dezamagirile, daca asteptarile nu se confirma. Nu m-am simtit jignit de termenul "troaca", nu bag in seama orice epitet aruncat la nervi. Eu ii mai spun dulap, tractor, container, etc... Mai ieftin ca la masinile americane n-o sa poti face modificari la nici o alta marca. Ideea este sa stii de unde sa iei piesele si pe cine sa pui sa-ti lucreze la masina si sa fie si capabil. Deasemenea, daca nu stii de unde sa iei piese si nu stii sa faci manopera, abtine-te de la comentarii gen ... nici tu nu stii ce spui..., ca sunt altii care stiu. Si eu sunt unul din aia, care, repet, iti cunoaste masina mai bine decat o s-o cunosti tu vreodata, inside and outside. Treaba cu rugina exista la mai toate marcile, ca nimeni nu mai galvanizeaza sau alameste tabla acolo unde trebuie, cum se facea odata. Si nu-ti imagina ca aluminiul nu oxideaza, nu de-aia au facut cei de la Audi A2-ul si parti din A8 din acest material. In sfarsit, presupunand ca pana acum nu ai avut cu masina decat problemele prezentate, pregateste-te, mai urmeaza si altele. Cateva idei: - probleme cutie automata, supraincalzire, intrare in limp mode. Martor in bord aprins, overheating, etc. - probleme convertor de cuplu. - probleme cu schimbarea 1-2 si 2-3, tot la automata, binenteles. - probleme legate de sistemul remote start. - probleme cu senzorul care citeste unghiul la care este rotit volanul. - probleme de comunicare a ESP-ului cu ABS-ul. - probleme cu sistemul SENTRY KEY. - probleme cu craparea parbrizului fara motiv, dar motivul s-a gasit, pana la urma... - probleme cu furtunele turbinei si intercoolerului. - probleme cu decuplarea electrica a barilor stabilizatoare - probleme cu articulatia din fata a cardanului fata sau cu flansa pe care acesta se prinde de pinion. Banuiesc ca-ti ajunge, deocamdata. Enjoy ! Dragos Edited October 9, 2012 by Heavy D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckgil Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? Nu mai speria omu asa aiurea. Pe masura ce o sa apara probleme o sa le rezolve. Pe de alta parte ca vad ca gasesti preturi bune la piese, springuirea la foile mele de arc de pe spate nu a iesit prea bine si cred ca ar trebui altele. Ceva recomandari dar de alea de buget mic ca deja nu prea mai sunt bani pentru masina asta. Multumesc, Lucian Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heavy D. Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Re: La ce trebuie sa ne gindim cind spunem Jeep? Buna seara ! @luckgil: In legatura cu defectele care pot aparea la JK, enumerate in postul meu anterior, "aiurea" este un termen care n-ar trebui sa-l folosesti atunci cand comentezi o chestie, cu atat mai mult cand vrei ceva de la persoana in cauza. Si cand persoana in cauza sunt eu, e cu atat mai grav, pentru ca eu am chestiile de care ai tu nevoie. Deci, usurel cu cuvintele mari. Pe de alta parte, Jeep a emis o gramada de TSB-uri exact pe temele descrise de mine, cu recall-uriile aferente pentru remedierea defectelor prezentate de mine, TSB-uri de care se pare ca nu ai cunostinta, si probabil nici qumatru. Aici gasesti arcuri lamelare pentru Cherokee, set de doua bucati, cu bucsi, standard, adica pentru o masina stock, neliftata: http://www.ebay.de/itm/2-Blattfedern-Blattfeder-Jeep-Cherokee-84-01-mit-Buchsen-/290781895503?pt=DE_Autoteile&hash=item43b3f39b4f Sau, daca vrei cu ceva lift, vezi mai jos, doar ca pretul e per bucata: Ambele locatii sunt in Germania. Dragos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts