Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire in zona Ploiesti - Valea Prahovei

Mugur Iacob

Postări Recomandate

Salutare salutare,

Dupa ceva sarmale/carrnitza si toate cele vreau sa fac o iesire in zona - Ploiesti-Comarnic-Valea Prahovei ......

Am un Jimny stock cu simex-uri..+ plus o sufa+ un chit de pene + multa multa bunavointa

Oricine e bine venit orice traseu e bine venit! Ies daca ne strangem minim 2 deci va astept!

Stabilim aici locul de intalnire ora etc....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: iesire in zona Ploiesti - Valea Prahovei

baieti, va urez succes!

sierra si raoul sunt din timisoara. s-ar putea sa fie pe la casele lor acum.

oricum, iesire placuta si

SARBATORI FERICITE! tuturor...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Hai ca poate ies si eu . O sa va duc la niste noroaie asa cum trebuie. Dar pe urma sa nu va vaietati ca refuza sa va spele masinile la spalatoriile auto. . .

Cam asa o sa arate ...... (cum arata masina lui Andrei @superalfi)

E bine asa?

Link spre comentariu

Perfect!

Deci sa fie Luni 28.12.2009 si sa ne intalnim pe ora 9.00 la OMV (km6)

Daca aveti contrapropuneri va rog....

Nu prea pot merge luni . Posibil dupa pranz dar nu e sigur. Marti sau miercuri ar fi mai bine.

Link spre comentariu

Salut,

Daca e marti ma alatur si eu grupului. Luni si miercuri nu am posibilitatea.

Masina: un Patrol GR cu 33-uri MT.

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

Abia astept marti. Daca nu ninge pana atunci e ok. Daca ninge e mai complicat dar nu imposibil.

Urmeaza filmuletele dar mai dureaza putin . Eu am filmat si a condus Misu . El merge mai repede ca ii este teama sa nu ramana impotmolit. Asa e el , mai fricos.

Editat de cristi 1
Link spre comentariu

Hai ca sunt gata si filmuletele. Uitasem... pisica din pozele de mai sus e pisica 4x4 daca nu stiati.....

@evgheni - daca AT-urile sunt in stare noua si ai masina cat de cat inaltata eu zic ca merge fara problema .

Asteptam in continuare inscrieri. A ramas pentru marti . Ora si locul intalnirii il vom stabili ulterior. Eu am tot ce trebuie mai putin rezerva, hi-lift, chinga .

Link spre comentariu

Eu am fost in prima parte a traseului. Traseul il cunosti, l-am facut impreuna in martie, tu ai fost cu Yonutz. Au mai fost atunci GPScu, Andrei @superalfi, Bullbar, gaganu , adionweb, si cativa baieti din Ploiesti adica cobrra (Galloper scurt) , ToyoL (toyota land cruiser) etc. Eu atunci am fost cu masina stock incaltata cu BFG-AT noi .

Link spre comentariu

Cred ca stiu masina ta. O vad undeva pe Bd Republicii. Sper sa nu gresesc. E ok, daca mai ai si putina indemanare , nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Atentie : pentru cei care tin la vopsea! - mai sunt zone in care sunt crengi care pot zgaria masina si zonele respective nu prea pot fi ocolite. Urmariti link-ul postat mai sus de la iesirea din 27 martie.

Link spre comentariu

OK,

Daca e marti atunci confirm si eu participarea.

Deschidem o lista cu participantii?

Ramane ca loc de intalnire benzinaria OMV-Ploiesti ora 9.00?

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

Lista ar fi cam asa:

- Mugur Iacob - suzuki jimmy

- nessum - suzuki vitara

- vetu - nissan patrol

- evgheni - (nehotarat)

- eu - jeep cherokee

oricum participarea se poate confirma pana maine seara cand se va reactualiza lista si vom fixa si locul de intalnire intrucat iesirea in traseu o vom face prin Bucov sau Valea Calugareasca. Fiecare sa aiba haine groase de schimb, mancare si bautura in traista dupa cat crede ca consuma.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare