Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire in zona Ploiesti - Valea Prahovei

Mugur Iacob

Postări Recomandate

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: iesire in zona Ploiesti - Valea Prahovei

Cum de nu am aflat si eu de aceasta iesire .....noua.... CRISTI 1 ne tradezi ...cand m-ai iesi da un tar 0766210850 de data asta fiecare pentru el ....

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum de nu am aflat si eu de aceasta iesire .....noua.... CRISTI 1 ne tradezi ...cand m-ai iesi da un tar 0766210850 de data asta fiecare pentru el ....

Nu ai aflat pt ca poate ai fost ocupat cu vre-o sarmaluta sau vre-un sprit si n-ai fost atent la forum. As vrea sa refac acest traseu dar in intregime asa cum il stiu eu . Acum am trecut de portiunea cu stancile , am coborat in Drajna de jos la asfalt si ne-am intors pe asfalt. In plus, traseul mai are cativa km de asfalt dupa care mai are niste "surprize".....pe care nu vi le spun. Va las placerea sa le descoperiti la momentul respectiv. Oricum , nu e chiar de speriat.

Link spre comentariu

cristi1, denaturatule! iar ai risipit ceaiul copilului!!!!

felicitari pt. tura!

deh, nu poti participa la toate cele...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

cristi1, denaturatule! iar ai risipit ceaiul copilului!!!!

felicitari pt. tura!

deh, nu poti participa la toate cele...

Iar am risipit ceaiul copilului (lui Misu) . Urmeaza si pozele dar sa intru in posesia lor.

Link spre comentariu

Astept cu nerabdare ...urmatoarea iesire .....dar o spun inca odata ....fiecare pentru el.....

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Astept cu nerabdare ...urmatoarea iesire .....dar o spun inca odata ....fiecare pentru el.....

Acu' daca s-o impotmoli vre-unu , doar nu-l lasam acolo. Deci ma refer decat decat la unu' nu la mai multi. Hai , maxim doi.

Link spre comentariu

Acu' daca s-o impotmoli vre-unu , doar nu-l lasam acolo. Deci ma refer decat decat la unu' nu la mai multi. Hai , maxim doi.

Da asa e nu ne lasa inima ....astept cu nerabdare o iesire in umbra ta cristi1 ..... invitai pe acei opffff rodari care se cred ca vor termina aceasta cursa .....asa ca eu din 2 masini pe care le am (nissan y61 si y60 ) voi veni sigur ....daca intarzii vin cu una din masini cu familia ......(nevastamea y60 ).....si eu y 61 asa ca FA O PRIETENEASCA ......respectele mele cristi 1 !

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

cu scuzele de rigoare dar asta nu mai e prieteneasca.

Jimny rulz, foarte tare TAZ nu ma asteptam, cu putin ajutor ca de e mai mic, dar s-a descurcat exemplar, bravo !!!!!

''Viata trebuie savurata, nu suportata''
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare