Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie HDJ80

Forte
 Share

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Sfaturi cumparare HDJ80!

Eu cred ca ma duc in DE sa vad masinile acestea:

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?lang=ro&id=125065554&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&ambitCountry=DE&siteId=ROMANIA&features=LEATHER_SEATS&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&maxMileage=200000&customerIdsAsString=&tabNumber=2

sau

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?id=123911733&__lp=15&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&ambitCountry=DE&siteId=ROMANIA&features=LEATHER_SEATS&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&maxMileage=200000&customerIdsAsString=&lang=ro&pageNumber=1

sau

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?lang=ro&id=124121917&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&ambitCountry=DE&siteId=ROMANIA&features=LEATHER_SEATS&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&maxMileage=200000&customerIdsAsString=&tabNumber=2

Ce parere aveti?

----------------------------------------

Eu speram sa gasesc un HDJ80 pana in 7000Euro! Dar sunt slabe sanse, oferta este foarte mica si cererea imensa!

Edited by Forte
Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Trotineta merita banutii....fara discutie.

Dar.....taxa te cam inteapa,iar la vecini nu merita saraca sa fie cu ceafa groasa.......oricum si la vecini nu scapi fara 1000 ca tot 150KW are....

Frumoasa masina!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

500 drumul si 1000 inmatricularea in Bulgaria! Si am o masina cum nu am visat!

Pe 9 feb 2009 ... cand scriam pentru prima data pe acest forum visam la un LandCruiser ... a trecut aproape un an si tot la Toyota LandCruiser visez!

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41484

Atunci visam ... mai mult din motive subiective ... acum cred ca visez deja obiectiv!

Edited by Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

iesi in 13-14mii cu totul......merita? Eu zic sa mai cauti daca ai banuti ceva inscris in Ro.....poate chiar un 120.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Impresionant...MAMUTUL ! :10

dar tot cu volan pe partea dreapta. se gasesc piese pt facut conversia lhd?

inca o intrebare: clasificarea ca autoutilitare ajuta doar la impozit sau si la taxa de mediu? cred ca doar impozit ca spuneti de catalizator euro 3. a inmatriculat cineva una recent sa spuna cat a fost?

mersi

80:

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?lang=ro&id=109898120&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&siteId=ROMANIA&features=LEATHER_SEATS&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&minConstructionYear=1993&tabNumber=3

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?lang=ro&id=124498166&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&siteId=ROMANIA&features=LEATHER_SEATS&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&minConstructionYear=1993&tabNumber=3

100:

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?lang=ro&id=125994179&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&siteId=ROMANIA&features=LEATHER_SEATS&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&minConstructionYear=1993&tabNumber=3

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?lang=ro&id=124933259&pageNumber=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&siteId=ROMANIA&features=LEATHER_SEATS&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&minConstructionYear=1993&tabNumber=3

Si asta chiar imi place!

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?lang=ro&id=125947338&pageNumber=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&siteId=ROMANIA&features=LEATHER_SEATS&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&minConstructionYear=1993&tabNumber=2

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

raspunde cineva la ce am intrebat si eu? au mai fost puse in alt post aceleasi intrebari si tot fara raspuns au ramas.

mersi

@ mmg piese pt conversie se gasesc f greu!(mai ales toate..gramada)

da poti invata usor sa conduci cu volan pe dr! intr o sapt esti profesor!

si cea mai ieftina varianta la ora actuala e sa o treci pe Bulgaria(la romani apar mereu legi..surprize..taxe...)

NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!!

mersi de promptitudine. cine stie cat o mai tine si la bulgari si or incepe si ei cu 30% pe an la RCA si un 10 % la impozite. sunt sigur ca te obisnuiesti usor dar nu vei putea depasi decat lansat si nici nu vreau sa stau pe locu' mortului :). Cred ca ma orientez spre un Colorado si las Amazonul mai ales ca il vreau pt expeditie si nu off-road extrem. Pe de alta parte era bun motorul ca puteai baga orice in el si nu se supara. Chiar: are loc 4,2-ul pe KDJ95? dar nu o sa-l poti omologa niciodata ca n-a existat pe seria asta si o pui la ITP, chiar si ala bulgaresc desi poate or fi mai toleranti cu swapurile astea.

hdj ul pt expeditie e cel mai practic! iar faza cu locul mortului...sa fim seriosi...!

eu conduc de cativa ani si n am intampinat probleme!ia ti unul ...mergi..vezi daca te acomodezi,daca ti place..si daca nu vinde l (desi nu cred ca vei mai vrea)

modificari de genul motor de hdj pe kj nu si au rostul zic eu!ori e cal..ori e magar:grin:

glumeam cu locul mortului dar sigur sperii pe ala din stanga cand taie tirul curba . asa cand esti tu pe partea aia , il mai eviti din "poignee" daca esti tare pe reflexe :). parerea mea!

nu am auzit de morti in HDJ....:grin: si nu am avut probleme cu tirurile!

va indemn sa incercati un hdj bun! cat se mai gasesc la preturi acceptabile(am sesizat ca si in Anglia au crescut)

OK! HDJ-ul se pare ca totusi este o masina buna de familie! M-am speriat dupa ce a patit colegul "Bestia" si ma gandeam la un 100 ... nu stiu daca are ESP ... dar cred ca este mai de sosea!

Normal ca-mi doresc si un 120, ba chiar un 150 ... dar nu-mi permit!

Deci intre 80 si 100 ce diferente sunt pe sosea?

Eu vreau masina pentru plimbat familia in weekend/vacanta ... sa merg pe asfalt pana la destinatie si acolo sa ma joc pe drumuri de tara/munte/nisip si nu o sa risc sa ma bag in chestii extreme cu o singura masina si cu familia in ea! Pentru extrem am englezoaica mea ... Jimny! Eu sunt stangaci si chiar imi place sa conduc o masina cu volan pe dreapta!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Acum nu mai inteleg ... vrei pret de criza ... dotare high ... dupa seria 80, parerea mea, Landcruiserul, este mai mult masina de sosea, ca sa nu mai vorbim de preturi de achizitie ... bari joase, fata/spate, garda la sol din ce in ce mai mica (ca dealtfel toate masinile 4x4 aparute in ultimul timp --> 4x4 de strada) ... plastic mult, care nu suporta un drum off-road mai mare decat de a trece de la sosea la un drum de tara ... fiabilitatea nu o cunosc la modele > de modelul 80 ... dar stiu un 80 care face zilnic portul de vreo 15 ani incoace ... practic este un ,,perpetuum mobile'' ... si l-am vazut in buna stare in ultimele zile ... tipul ala de masina chiar ca este una de exceptie ... ar fi interesant la ce buget te limitezi ... ca de inmatriculare in bg peste 120 kw la motor sant si taxe pe masura ... plus de asta ar fi treaba cu blocantele ... este de preferat sa cauti cu 3 blocante, masina super grea care nu iese asa usor la liman ... normal ca fiecare om vrea ultimul model cu dotarile de rigoare, dar hai sa vorbim de un oarecare buget (la care adaugam si taxele de inmatriculare bg, asigurare, impozit, etc.)

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

LC100 este mai potrivit ca masina de familie, suspensia fata independenta il face mai stabil pe asfalt.

Insa si HDJ80 standard este destul de stabil sau inaltat maxim 5cm si cu 33-uri. Inaltat mai mult, pentru a pastra stabilitatea este nevoie de bucsi de caster pe fata si chiar caster plates, altfel se simte o usoara instabilitate la viraje si nevoia de a corecta mereu directia.

Unde ai gasit anunturile astea care nu exista ? Vezi ca pe mobile.de sant foarte multe anunturi de la vanzatori privati care sant false ... masini la preturi mult mai mici decat piata ... cred ca asta gasisei si tu ...

Mare atentie, masinile alea de fapt nu exista, dar ei nu urmaresc decat sa gaseasca amatori care sa rezerve masina in schimbul virarii unei sume de bani modice (50-100 Euro) intr-un cont sau prin alt mijloc ... apoi te duci sa ridici masina si nu mai raspunde nimeni la telefon.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use