Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfaturi si recomandari pt achizitie Hilux

Endevour
 Share

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Sfaturi si recomandari pt achizitie Hilux

Ultimul model aparut a ratat testul elanului, insa are niste plusuri care sa zicem ca, compenseaza si chiar isi intrece per total "rivalul" L200

• 4 weeks later...
Guest pngflorin

Am Hilux de jumatate de an, 2,5 an 2007, extra cab, super masina, si vb din prisma unui vanator de munte....am avut si alte marci dar nici una nu se comporta atat de bine.

O RECOMAND CU CALDURA.

bine ca nu avem elani prin romania;Recomand cu convingere Toyota Hilux dupa utilizarea mai multor generatii ale acestui model in perioada 1995-2010.Utilizarea acestui model Toyota zi de zi in oras si la sfarsit de saptamana in teren nu-i creeaza nici un fel de probleme,am vazut Hilux-uri cu 490 000 km parcursi in conditii grele care dupa o revizie facuta cu responsabilitate au continuat sa functioneze foarte bine.Adevaratele calitati ale acestui model se vad abia in conditii grele de exploatare;in Kosovo, in perioada razboiului kosovar erau flote de sute de Hilux folosite de cei de la UN sau de ONG-urile care interveneau in zona.Erau singurele care rezistau fara probleme in conditii de exploatare din cele mai dure.

@Navigator :

Intrebare simpla : de unde stii ca erau cele mai rezistente ? S-au folosit si alte marci si alea picau ca mustele si doar Hilux-urile supravietuiau conditiilor dure ?

Astral,

raspunsul este extrem de simplu:din experienta administrarii unei flote de cateva sute de vehicule.Oricum,este o parere personala bazata pe o anumita experienta si nu trebuie sa deranjeze pe nimeni.

Astral,

raspunsul este extrem de simplu:din experienta administrarii unei flote de cateva sute de vehicule.Oricum,este o parere personala bazata pe o anumita experienta si nu trebuie sa deranjeze pe nimeni.

Da, asta e un argument corect si bazat !

Stima ! :h5

• 2 weeks later...

Salutare,

Vreau sa-mi comand un Hilux double cab nou 3.0 full cutie automata.

Ce optiuni merita si ce nu. Cam ce dotari extra ar fi la ea de comandat de la firma?

Am vorbit la toyota si mi au facut o oferta buna la care ei ziceau ca e full iar cand am intrebat telefonic daca are piele si navigatie ei au zis ca nu. Astia de la Toyota din Bacau sunt cu capul.

Ea full vine cu jante 17 aliaj dar nu gasesc silverstoane pe 17. Voi ce jante de fabrica aveti?

Am ceva roti pe 15 de pe patrol care daca merg am sa le tin pentru off road si eventual alea originale sa ramana pentru asfalt.

Cum e cu pachetul Vigo?

Voi ce nu aveti pe ele din fabrica si ce ati vrea :grin:

Stiu ca vreau cam multe dar nu vreau sa ii stang de gat pe aia dupa ce vine masina, ca aia nu are si...

:tk

fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr

.....

Stiu ca vreau cam multe dar nu vreau sa ii stang de gat pe aia dupa ce vine masina, ca aia nu are si...

:tk

:ha: pai Sergio tu singur ai scris ca e full, daca ai ales deja full nu mai poti pune nimic in plus la ea, ti-as recomanda sa intrebi daca cea full are vreu blocant desi nu cred ca sa schimbat ceva de cand am luat-o eu, de aceea nu am ales eu varianta full ci varianta de mijloc cu 2.5 L si blocant pe spate, nu are multe gadgeturi ca cel full dar macar am blocant :grin:

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

pai in oferta scrie asa: Diferential spate

Diferential fata cu deblocare automata ADD

Controlul stabilitatii vehiculului VSC

Protectii pentru aripi in culoarea caroseriei

Consola centrala cu capac

Pre-echipare audio: 4 boxe si antena exterioara

Ceas digital+turometru

Indicatoare de bord tip Optitron

.......

Astia ori au dat copy paste la alta oferta de lene ori nici ei nu stiu ce dotari are.

Voi vedea ce vine dupa comanda :ha:

eu cand am comandat-o am specificat clar pe un formular modelul cu dotarile enumerate in prezentare si apoi in comanda, dar ATENTIE eu am comandat-o la un dealer particular mic nu la reprezentanta si culmea a fost mai ieftina decat la reprezentanta cu 1000 euro si mai repede cu 2-sau 3 luni decat la reprezentanta si ca sa fie culmea pana la capat mi-a fost livrata prin reprezentanta :ha:

p.s. daca as fi stiut la vremea respectiva de posibilitatea de a comanda in germania as fi facut-o fiindca e mai ieftin cu cateva mii chiar......

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Eu trebuie sa iau pe fonduri 2 buc, momentan mai studiez ce firma face oferta buna apoi trebuie sa se faca o licitatie, e complicata treaba, cred ca luna viitoare pot sa incep cu dosarele. Am timp, nu ma grabesc, si vreau sa le cumpar cu cat mai multe optiuni. Pot sa le iau si din Nemtia numa noi sa fie. :bannana

Pot sa le iau si din Nemtia numa noi sa fie. :bannana

Daca poti sa le iei de la nemtia iale ca sunt mai ieftine la dealer, cere o oferta de la ei si compar-o cu asta de la noi sa vezi.

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Daca poti sa le iei de la nemtia iale ca sunt mai ieftine la dealer, cere o oferta de la ei si compar-o cu asta de la noi sa vezi.

Salutare,

Daca vreti eu ma pot duce maine la dealer-ul Toyota din Saarbrücken pentru o oferta si va dau de stire maine seara despre pret...oricum ...

ultima data anul trecut cand aveam in cap sa-mi iau Hilux de aici (Germania),

am fost in Krefeld la Toyota si am scos Hiluxul 3.0 automata cu echipare de Germania,full ....full ,incluzand navigatie,incluzand bonus de la dealer bena acoperita si carlig la 30.000Euro.

In Ro am impresia ca se invarte pretul pe la 37.000.Cred ca merita efortul si plimbarea in DE !!:old

RAV 4 Model Luxury 2018.

la dealer 30.000Euro.

In Ro am impresia ca se invarte pretul pe la 37.000.Cred ca merita efortul si plimbarea in DE !!:old

Asa cum am scris si eu mai sus, la nemti e alt pret, la 7000 de euro difernta nu cred ca e un efort :ha: sa mergi pana in DE, mai ales ca vrei 2 buc, s-ar putea sa scoti pret chiar mai bun.

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Pai daca cumpar din Nemtia tre sa mai platesc si taxa de inmatriculare aici. Oricum tre sa mai astept pana pot sa pot sa comand, mai am acte de facut.

Taxa de inmatriculare oricum o platesti chiar daca o cumperi de aici. In Germania le cumperi fara Tva si apoi il platesti aici. O mica diferenta de pret rezulta si din diferenta de Tva. Parca 19 la nemti si 24% la noi.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.

Salutare,

Daca vreti eu ma pot duce maine la dealer-ul Toyota din Saarbrücken pentru o oferta si va dau de stire maine seara despre pret...oricum ...

ultima data anul trecut cand aveam in cap sa-mi iau Hilux de aici (Germania),

am fost in Krefeld la Toyota si am scos Hiluxul 3.0 automata cu echipare de Germania,full ....full ,incluzand navigatie,incluzand bonus de la dealer bena acoperita si carlig la 30.000Euro.

Salutare, daca cumva inca mai poti merge la dealer la Toyota chiar te rog sa ceri o oferta pentru un Hilux ( in cazul meu 2 ) full extra cu tot ce pot oferi ei: piele, cutie automata, navigatie, bena... Sunt curios ce oferta au si la ce termen de livrare.

Multumesc :tk

Salutare, daca cumva inca mai poti merge la dealer la Toyota chiar te rog sa ceri o oferta pentru un Hilux ( in cazul meu 2 ) full extra cu tot ce pot oferi ei: piele, cutie automata, navigatie, bena... Sunt curios ce oferta au si la ce termen de livrare.

Scuze de intarziere dar am avut un audit de la Airberlin pe cap si azi au plecat.Maine incerc sa ajung la Toyota Weltauto din Saarbrucken. Iti dau toate detaliile imediat ce le am.

RAV 4 Model Luxury 2018.

Am fost astazi pe la Autowelt-Toyota si am luat oferta lor,o atasez.hppscan6.jpg.19e9fda228253a86d8ac56354c2034c9.jpg

Avansul este de 25% si perioada de asteptare de pana la 5 luni. Modelul este full si este destinat pentru Germania.Nu se ofera ca bonus nici carlig nici acoperirea benei,e posibil insa ca,cumparatorul sa poata negocia altfel cand vine si pune banii jos. Eu sunt convins ca se mai poate scoate ceva.

Spor la cumparaturi !:y

RAV 4 Model Luxury 2018.

Multumesc anticipat, fata de oferta de la noi nu e asa mare diferenta tinand cont si de termenul de livrare.

Edited by Sergio

• 3 weeks later...

Salutare! Iti recomand cu caldura achizitionarea unui Hilux Vigo. Al meu are 75000km la bord, nu s-a inlocuit la el doar ulei si filtre, a mers cam peste tot pe unde se putea merge. Eu sant foarte multumit de el. Sa ai grija la modelele facute pentru emiratele arabe, nu au catalizatoare, motoarele sunt mai slabute si nu prea le place pe la noi prin Romania. Eu iti sugerez o motorizare de 3.0l diesel, cele de 2.5l am inteles ca sunt cam slabute, eu personal nu am incercat doar motorizarea de 3.0l pe care o si am pe masina. Nu ai diferente fata de cel 2.5l la genul impozit asigurare fiind autoutilitara iar puterea in plus se simte. Ca un rezumat: Navara e prea joasa, Mitsubishi L200 am inteles ca are cam multe probleme grave deci mergi pe Hilux. Eu asa am facut si nu imi pare de loc rau. Bafta la achizitie si te asteptam cu poze :lr

Salut

Ma gandeam si eu sa imi iau un Hilux, vad ca ai recomandat Hilux Vigo.

Ce diferenta e intre Hilux si Hilux Vigo?

Multam

In Oradea la dealer era undeva la 32.000+ de Euro varianta de mijloc mi se pare.Daca vrei te pot indruma la cineva care aduce Hilux-uri dar din Dubai.Pretul este sub cel de aici dar nu stiu care mai e treaba cu taxele daca o aduci de acolo.

• 3 weeks later...

.Daca vrei te pot indruma la cineva care aduce Hilux-uri dar din Dubai.Pretul este sub cel de aici dar nu stiu care mai e treaba cu taxele daca o aduci de acolo.

Sunt interesat de varianta cu Dubai, ma poti indruma catre aceasta persoana?

Taxele cred ca sunt ca si pentru cele aduse din america doar ca nu stiu cu transportul cum si cat este.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use