Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfaturi si recomandari pt achizitie Hilux

Endevour
 Share

Recommended Posts

Re: Sfaturi si recomandari pt achizitie Hilux

Eu nu as recomanda cele din dubai. L200 nu au reductor de exemplu. + ca sant facute pentru climatul de acolo cel cald. Intereseaza-te inainte este sfatul meu.

Don't hate the player, hate the game!

Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu nu as recomanda cele din dubai. L200 nu au reductor de exemplu. + ca sunt facute pentru climatul de acolo cel cald. Intereseaza-te inainte este sfatul meu.

Si parca n-au nici ABS.....tot din motive de climat.......

sunt interesat de un landcruiser 200 ca sunt ieftine acolo in dubai, hilux cumpar numai din europa ca asa cer cei de la fonduri.

fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr

• 5 months later...
  • 1 month later...

cam cat bea un hilux

am vazu un documentar top gear despre hillux pe youtube ...am ramas masca

merita oare 2000 pe un hillux cu volan pe dreapta? ...ma gandesc ca e cam aiurea la traficul din cj

multa lume recomanda masinile din anglia,sunt mai rezistente fiind facute pt un climat mai umed

Edited by Astral

Dezavantaje in oras: Hilux modelul vechi turbo diesel consuma 18%, iar cu parcarile si intoarcerile e naspa. Volanul pe dreapta nu deranjeaza la traficul orasenesc ptr. ca e inalt si ai vizibilitate buna

Hilux Surf LTD. Edition 2,4 L-TE 1991-2003 !

• 3 months later...

Buna ziua,

Intentionez sa achizitionez din Germania o Toyota HILUX AT 3.0 D4D, 2009, 175000km.

Am o intrebare, cutia automata montat pe acest model este fiabila?

Multumesc anticipat pentru raspuns

Edited by Astral

cam cat bea un hilux

am vazu un documentar top gear despre hillux pe youtube ...am ramas masca

merita oare 2000 pe un hillux cu volan pe dreapta? ...ma gandesc ca e cam aiurea la traficul din cj

multa lume recomanda masinile din anglia,sunt mai rezistente fiind facute pt un climat mai umed

Maina e super fiabila, la 2000 de euro e pomana curata. Tabla dupa 20 de ani e impecabila si vopseaua e originala. Eu am cutie automata si 4x4 electronic - nici nu simti cand intra in functiune tractiunea integrala.

Hilux Surf LTD. Edition 2,4 L-TE 1991-2003 !

Surful meu a costat 4000 Lire adus acasa si mi-a produs numai satisfactii. Dupa un an in posesie, costuri minime in piese de schimb(distributie si pompa apa) + o bieleta antiruliu . In rest consumabile si cam atat. Cat priveste consumul la drum lung 9% iar in oras nu depaseste 12-13% . Cutia automata e o placere la drum iar volanul pe dreapta este ca si cum e o normalitate dupa ce te obisnuiesti :grin:

RAV 4 Model Luxury 2018.

"Nu stiu altii cum sunt..." Eu am trei masini. Daca in timpul saptamanii merg cu doua care au volan pe partea care trebuie si in week-end ma dau cu cea englezeasca se pune urmatoarea problema: in primele week-end sunt atent si nu o sa gresesc, mai ales in teren. Dar se intampla o data, numai o data, sa vi obosit din teren.

Ca o paranteza, am un prieten in Australia, care , cand vine in Romanica ma ia de sofer.Are masina lui care sta si-l asteapta aici, cu volan pe partea care trebuie.

La un pahar de vorba mi s-a destainuit: "am umblat mult pe la rude si eram obosit si, venind pe drum, noaptea, m-am mirat de ce vin toti pe partea mea de mers, foarte tarziu m-am prins ca merg pe partea care nu trebuie.

"Obisnuinta este a doua natura" - m-am dat si eu cu englezoaice. Pe trasee scurte, merge. Cand ai drumuri lungi de facut si esti obosit nu o data m-am trezit cu volanul langa axul drumului.Nu trebuie sa gresesti de mai multe ori, doar o singura data.

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!

", m-am mirat de ce vin toti pe partea mea de mers, foarte tarziu m-am prins ca merg pe partea care nu trebuie.

"Obisnuinta este a doua natura" - m-am dat si eu cu englezoaice. Pe trasee scurte, merge. Cand ai drumuri lungi de facut si esti obosit nu o data m-am trezit cu volanul langa axul drumului.Nu trebuie sa gresesti de mai multe ori, doar o singura data.

nu sunt de acord,dar e doar parerea mea,anul trecut am facut 75000 km cu volanul pe partea "gresita" si niciodata nici pt o secunda nu am fost in situaatia de mai sus.

Are you sure,you want me to lead !!!???

• 2 weeks later...

Buna ziua,

Intentionez sa achizitionez din Germania o Toyota HILUX AT 3.0 D4D, 2009, 175000km.

Am o intrebare, cutia automata montat pe acest model este fiabila?

Multumesc anticipat pentru raspuns

Daca este mai usor, va pot contacta telefonic.

:tk

nu sunt de acord,dar e doar parerea mea,anul trecut am facut 75000 km cu volanul pe partea "gresita" si niciodata nici pt o secunda nu am fost in situaatia de mai sus.

e scumpa mutarea volanului pe partea "corecta"?

e scumpa mutarea volanului pe partea "corecta"?

E si costisitoare, complicata si nu merita. Cauta pe topicuri si ai sa gasesti parerea celor care au facut deja modificarea sau a celor care s-au lasat pagubasi dupa ce au facut toate calculele.

Ai 2 variante si anume :

1. Cumperi cu volanul la locul lui

2. Faci o mare economie cumparand auto cu volanul instalat pe 'invers' dar trebuie sa te deprinzi cu 'arta' condusului pe partea dreapta :ha:

Am zis !!:old

RAV 4 Model Luxury 2018.

Se poate dar, vorba lui Stratan "coasta mult", timp mai ales, ca pretul pieselor second nu este chiar asa mare. Trebuie sa fi pasionat si sa pui putin manuta si tu.

Am fost in drive test cu una si parea foarte OK. Din pacate se vanduse. Pretul era f bun.

Edited by albinaru

@Albinaru ai perfecta dreptate dar putin cam incomplet , in afara de pasiune si timp trebuie sa mai ai cunostiinte de mecanica auto bune si scule... si mai ales un garaj, adica un loc unde sa fie usor sa-ti ridici masina si in care sa fie cald pe vremea asta . Parerea mea este ca daca ai toate astea incluzand ceeace ai mentionat si tu se poate orice sa faci.

RAV 4 Model Luxury 2018.

• 1 year later...

Diferential blocabil pe spate au prevazut doar la varianta de baza, cea cu motor de 2,5l si echipata cu rotile de 205 cu jante de otel.

Imi cer scuze ca intervin, eu urmeaza sa ridic masina luni, este asa cum scrie si mai sus, dar nu stiu cum imi pot da seama daca are diferential blocabil. Este versiunea standard, single cab, 2008. Cum pot verifica asta?

Multumesc anticipat!

Daca e blocabil "adevarat" are un buton in bord si o eticheta cu recomandari.

Cele cu Lsd au stantat sau etichetat grupul spate pe oala.

deleted by Cleo Edited by Cleo
Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.

• 1 month later...

Daca e blocabil "adevarat" are un buton in bord si o eticheta cu recomandari.

Cele cu Lsd au stantat sau etichetat grupul spate pe oala.

Salut! Azi am vazut ca pe oala spate am trecut LSD. Am ramas suspendat in zapada si rotile spate se invart in acelasi timp. Deci ce inseamna LSD? Si care sunt dieferentele fata de diferentialul blocabil -in afara butonului-? Mersi frumos pentru rasuns!

Ca sa intelegi ce face un LSD (limited slip differential) trebuie sa intelegi intai ce este un diferential :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?39963-Principiul-de-functionare-al-unui-diferential-obisnuit

Ca sa intelegi ce face un LSD (limited slip differential) trebuie sa intelegi intai ce este un diferential :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?39963-Principiul-de-functionare-al-unui-diferential-obisnuit

Vazut si priceput! Stiam ce e un diferential, dar nu stiam ca mai exista si un intermediar (LSD) intre cel open si cel lock. Mersi pentru lamuriri!:be

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use