jipianu Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 De curand am intrat si eu in Lumea 4x4. Chiar daca sunt un incepator in domeniul acesta vreau cat mai multa distractie cu masina mi-am achizitionat o Vitara din 92 (o sa pun si poze cu ea dar maine) Am deschis acest thread pentru a prezenta masina si micile evolutii ale ei Momentan masina e stok nu are nimic pentru Off road la ea (pana si cauciucurile zici ca sunt de Drag) Zilele ce urmeaza ma gandesc sa ii fac scuturi de protectie si sa o inalt. Dupa care sa o si incalt cu cauciucuri mai potrivite pentru Off-Road. Urmatorul stagiu dupa cauciucuri este Troliul care nu trebuie sa lipseasca Dupa care... mai vedem noi intre timp ce se va mai face la masina Astept parerile voastre si ideile despre cum sa fac scutul si cum sa o Inalt Va Multumesc! Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Vitara Mea! Si o mica iesire pe ziua de azi... pacat ca nu era chiar asa moale pe jos Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Vitara Mea! daca era mai moale pe jos nu prea mergeai tu pe acolo,lasa sa fie prima impresie buna baga kiturile pe el sa vez atunci cum arata si merge suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Vitara Mea! daa... stiu ca daca erau mai moale jos cu cauciucurile care le am nici macar nu ajungeam pana acolo. De luni sa vad cum fac si cu kitul de inaltare si cu scutul. Poate daca nu intervine nimic fac scutul si Kitul de inaltare Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Vitara Mea! frumoasa masina! sa o stapanesti sanatos! ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Vitara Mea! Multumesc! Laurentiu Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutfarcau Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Vitara Mea! bun venit in :cl , :tkcat mai multe vitara:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Vitara Mea! felicitari pt achizitie Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Vitara Mea! Multumesc Uzi. cat despre scut si inaltare nu amreusit sa fac nimic pana acum. A fost cam frig afara saptamana asta Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TeC Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Vitara Mea! Frumoasa buburuza .... chiar ma uitam la ea in Focsani :br sa o stapanesti sanatos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator crysssz Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Vitara Mea! nu baga prea multi bani in ea ca o sa-ti para rau...in cazul in care vrei sa faci trasee destul de hard... o sa bagi grupul fata si planetarele la consumabile... mai bine treci pe un Samurai, Jimny sau daca ai bani pe ceva mai mare..Land Cruiser, Pajero...etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Vitara Mea! nu baga prea multi bani in ea ca o sa-ti para rau...in cazul in care vrei sa faci trasee destul de hard... o sa bagi grupul fata si planetarele la consumabile... mai bine treci pe un Samurai, Jimny sau daca ai bani pe ceva mai mare..Land Cruiser, Pajero...etc crysssz ai foarte mare dreptate, insa toti suntem iubitori de auto si vrem ca tot timpul sa ne bucuram de cate ceva. Suntem ca niste copii, mai mari ce e drept, care de cate ori isi cumpara cate o jucarie (troliu,statie, hi-lift etc.) ard de nerabdare pana o instaleaza si apoi sa se joace cu ele. Si asa de la o suma de 2-4 mii de euro ajung colegii nostri la sume fabuloase 12 - 13 mii, dar masina daca o vor vinde nu vor lua pe ea mai mult de 6-7 mii. Toti suntem constienti de acest lucru dar ..... jipianu ai o masina foarte frumoasa fata de altii (printre care sunt si eu), bafta la modificari! ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Vitara Mea! B:h5un venit :cl:h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Vitara Mea! cam greu cu timpul dar azi neavand ce face am mai iesit putin la o mica plimbare :h5... Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 (editat) Re: Vitara Mea! data viitoare ia-ti un partener sa nu fii nevoit sa suni dupa tractor Editat Martie 9, 2010 de ancuta_laurentiu ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Martie 8, 2010 Autor Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Vitara Mea! asa e dar in lipsa parteneruli merge si singur... Gaseam eu un tractor daca era sa raman. cu toate ca eram aproape singur ca o sa raman cand am intrat prin unele dar pana la urma a fost ok Astept ceva $$$ ca sa ii pun cauciucuri si eu si dupa o sa imi mai treaca catusi de cat Emotiile cand intru in Noroi Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Vitara Mea! Bun venit :h5, sa te bucuri de masinuta si s-o folosesti cat mai mult cu cat mai putine reparatii! Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Iulie 26, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: Vitara Mea! dupa o lunga lipsa pe aici pe forum mai revin si eu cu o mica iesire... nu prea m-am aventurat ca fiind singur si neavand nici troliu si nici Cauciucuri in unele locuri am avut emotii Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Iulie 26, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: Vitara Mea! + :wink::wink: Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Iulie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Vitara Mea! am si eu o mica problema de ceva vreme nu imi mai merge inchiderea centralizata... stie cineva cam ce ar putea sa fie? Va multumesc Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Vitara Mea! Bun venit printre noi! Masinuta arata bine si sa te bucuri de ea, cat despre chestiile astea ( inchidere,....etc), care nu afecteaza bunul mers al rotilor sunt in plus; o sa-ti dai seama dupa cateva iesiri. Vad ca esti din Vrancea, trimite nr. tau de tel pe PM si poate facem o iesre impreuna. De unde din Vrancea?:grin: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabim Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Vitara Mea! Felicitari pentru achizitie . :W SUZUKI VITARA 1,6 8 V -1991 VW GOLF 1,6 16 V -2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Iulie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: Vitara Mea! Rechinu ai PM multumesc Gabim Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Octombrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: Vitara Mea! astazi aflanduma intr-o mica plimbare pe la Buc mi-am adus aminte de baietii de la Delta Grup si de produsele lor asa ca am dat o fuga si pana la ei si... Surpriza Vitara Mea!!! a primit gume Noi e vorba de Insa Turbo Special Track 195/80/15 ca sa poata si ea sa se inamoleasca mai tare ca pana acum ii era cam frica O sa revin maine cu poze cu cauciucurile montate daca o sa am timp sa le pun... si de maine in colo pot sa zic si eu ca ies cu baietii la o mica partida de Off-Road Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Vitara Mea! in cele din urma am reusit sa montez si anvelopele... http://b.imagehost.org/t/0691/IMG_2037.jpg http://b.imagehost.org/t/0853/IMG_2038.jpg http://b.imagehost.org/t/0187/IMG_2040.jpg si acum astept cu nerabdare prima iesire mai off raod :h5:2dr Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate