Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Regulile bunului simt in off-road

Recommended Posts

• 3 months later...

Re: Regulile bunului simt in off-road

Buna seara

Mi-a făcut o deosebita plăcere sa citesc aceste discuții si sunt de acord cu voi .

Ar trebui ca cineva sa dea ,,UP" acestor discuții din când in când si ,de ce nu,sa le intitulam ,,REGULI" .

Nu neaparat ar trebui reglementate prin lege .Noi toți ar trebui sa luam măsuri împotriva celor cu lipsa bunului simt (la care,de fapt se face referire aici )

ALIN :h5

• 1 year later...

Am citit acest subiect si e foarte util mai ales pentru ,,bizonii'' din trafic,desi ma indoiesc sa citeasca vreunul un astfel de post

As avea o singura obiectie/precizare la initiatorul acestui subiect

Am observat o mica greseala de ortografie la pct-ul 11,adica citez ,,Cunoaste-ti unghiurile - Sudiaza unghiurile de atac si de degajare'' .Sa se corecteze si sa adauge o litera la cuvantul ,,studiaza'' care in forma actuala este ,,sudiaza'' :grin:

Nu de alta,dar poate se intelege de vreun novice ca ar fi nevoie de niste suduri pe sub masina si cine stie ce iese sau se intelege prin asta. :ha:

Scuze daca prin asta am fost off-topic

Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be

• 1 year later...

Si acelasi lucru, prezentat anterior aici - http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38977-Reguli-de-off-road si preluate in fapt de aici http://aro4x4.net/smf/viewtopic.php?t=467

Poate le comasam cumva sau facem o curatenie, ca si repetetia e mama invataturii, dar sticky e sticky.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use