ionutpguset Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Re: Regulile bunului simt in off-road Multumesc mult de informații. Pentru un incepator ca mine sunt foarte utile Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius4motion Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Re: Regulile bunului simt in off-road Foarte bine zis ! Bravo !:br:br:br Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crihan Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Re: Regulile bunului simt in off-road ce bine ar fi daca ar citi cu totii aceste reguli.... mie mi-au prins bine, multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Re: Regulile bunului simt in off-road Buna seara Mi-a făcut o deosebita plăcere sa citesc aceste discuții si sunt de acord cu voi . Ar trebui ca cineva sa dea ,,UP" acestor discuții din când in când si ,de ce nu,sa le intitulam ,,REGULI" . Nu neaparat ar trebui reglementate prin lege .Noi toți ar trebui sa luam măsuri împotriva celor cu lipsa bunului simt (la care,de fapt se face referire aici ) ALIN :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Re: Regulile bunului simt in off-road Daca te uitai mai atent in sectiunea asta, "Off-road", ai fi vazut ca sunt deja DOUA topicuri pe aceasta tema facute sticky........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
lee99 Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Re: Regulile bunului simt in off-road Am citit acest subiect si e foarte util mai ales pentru ,,bizonii'' din trafic,desi ma indoiesc sa citeasca vreunul un astfel de post As avea o singura obiectie/precizare la initiatorul acestui subiect Am observat o mica greseala de ortografie la pct-ul 11,adica citez ,,Cunoaste-ti unghiurile - Sudiaza unghiurile de atac si de degajare'' .Sa se corecteze si sa adauge o litera la cuvantul ,,studiaza'' care in forma actuala este ,,sudiaza'' :grin: Nu de alta,dar poate se intelege de vreun novice ca ar fi nevoie de niste suduri pe sub masina si cine stie ce iese sau se intelege prin asta. :ha: Scuze daca prin asta am fost off-topic Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.wichner Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Re: Regulile bunului simt in off-road Tare util! Multumim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreiporosanu Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Re: Regulile bunului simt in off-road Foarte util. Daca ar fi citit de toti care intra cu masinile in teren ar fi perfect.... Never look down on anyone unless you're helping them up Link to comment Share on other sites More sharing options...
vstef_is Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Re: Regulile bunului simt in off-road Si acelasi lucru, prezentat anterior aici - http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38977-Reguli-de-off-road si preluate in fapt de aici http://aro4x4.net/smf/viewtopic.php?t=467 Poate le comasam cumva sau facem o curatenie, ca si repetetia e mama invataturii, dar sticky e sticky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts