GPScu Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Maine dimineata ora 9 ....9,30 plecarea ...la casa Iacob , intentionez o plimbare prieteneasca in zona .....:h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi pas Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Re: Pe ultima suta de metri ...se mai baga careva??... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amaru Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Re: Pe ultima suta de metri hmmmmmmmmmm interesant Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaganul Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Re: Pe ultima suta de metri zdreantzo imi pare rau dar maine nu pot veni ,distractie placuta:h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefulik Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Unde se afla Casa Iacob? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Re: Pe ultima suta de metri la intersectia soselei de centura cu iesirea din Popesti Leordeni distractie placuta! zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
GPScu Posted January 24, 2010 Author Share Posted January 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Unde se afla Casa Iacob? Multumesc Miron ...:h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
GPScu Posted January 24, 2010 Author Share Posted January 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Gata ne-am dezghetat ! A fost o super iesire plina de peripetii TRACTOZAUR stie :grin: Intradevar m-am hotarat ff tatziu pentru aceasta iesire , la plecare si sosire am fost 2 masini eu si Tractozaur :h5care in acest moment selecteaza pozele ...:banana tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
savinescu Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Bravo baieti !!! asteptam pozele! jeep cherokee XJ 4l Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri astept si eu povestea si pozele... multumesc sorin pt. invitatie, dar eram plecat... si despre peripetiile mele o sa cititi pe topicul cu filtrul de motorina, deschis de JorJ... sper ca v-ati distrat maxim... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri A fost nebunie maxima :banana ca de obicei cu "agitatu`" sau "agitatorul" de GPScu :uameni:ha:In maxim juma` de ora incep sa pun pozele (acum fac o selectie ca am facut o groaza, si exact de unde a fost mai grav nu avem decat 3 :ha: si tot acum fac upload la filmuletze...) si sa depanam povestea, care a fost dupa cum am spus..., dementa in stare pura!!! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Dupa cum spunea si GPScu mai devreme, au raspuns la apel doua masini... :wink::grin: subsemnatu`, al dumneavoastra Tractozaur, si autorul acestui topic, in persoana lui GPScu :uameni:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri De aici am plecat catre una din mosiile lui GPScu :grin: si de acolo pe camp "in the middle of nowhere" :ha::h5 prin zapada virgina si dezvirginata cu placere maxima de "agitator"! :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Un pic de hodina... :grin::h5 Totul era asa de calm si plin de..., neprevazut! :ha::wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 (edited) Re: Pe ultima suta de metri Ne-am jucat un pic pe camp prin zapada :grin: (vine si filmuletzu acum...) pe alocuri depasind si un metru lejer... :Hr:2dr Am uitat sa va spun, ca fapt divers, azi am testat ancora adusa la vanzare de Geppe, stay tuned si o sa vedeti... :h5 l0RcxHBcbuY Edited January 24, 2010 by Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Si ne-am indreptat catinel-catinel spre padure..., de unde o sa si inceapa actiunea! :grin::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri OI8VCBKzCGM Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Si am ajuns la marginea padurii si "agitatoru`" :ha: de GPScu : "Sa intram in padure..., uite pe aici vreau sa intram!" :grin: Si dai, si hei-rup si buf :grin: si GiPi pe burta... :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Adica asa... :grin::h5 9j9BWI_2GMg Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Am venit cu sufa magica si am dat o mana de ajutor... :2dr:h5 O5yIPW4p2TI Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Sapaturi de iarna a la GPScu :grin::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Da` poti sa te pui cu GPScu cand isi pune el in cap sa treaca printr-un loc? :wink: Nici sa nu o faceti, ca oricum nu aveti nici o sansa! :ha: Asa ca shpan si banzaaaaai!:banana:h5 Stati ca vine si filmuletzu`... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 (edited) Re: Pe ultima suta de metri EsnVvfe8nxw TO BE CONTINUED... :wink::grin::h5 Edited January 24, 2010 by Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenceDJ Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri mai da ce scartaie nissanul cela.....bine ca i-o bagat o sapca de bani in el da la vaselina s-o zgarcit :)) faina iesire , da poze cu tuica si vinul fiert nu puneti? ca sunt sigur ca nu ati dus lipsa :h5 Never stop exploring Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Padurea aia seamana cu "padurea esuatilor" ... :ha: Sa inteleg ca de data asta ati dovedit-o? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts