Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pe ultima suta de metri

GPScu
 Share

Recommended Posts

Maine dimineata ora 9 ....9,30 plecarea ...la casa Iacob , intentionez o plimbare prieteneasca in zona .....:h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Pe ultima suta de metri

Gata ne-am dezghetat ! A fost o super iesire plina de peripetii TRACTOZAUR stie :grin:

Intradevar m-am hotarat ff tatziu pentru aceasta iesire , la plecare si sosire am fost 2 masini eu si Tractozaur :h5care in acest moment selecteaza pozele ...:banana

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

astept si eu povestea si pozele...

multumesc sorin pt. invitatie, dar eram plecat... si despre peripetiile mele o sa cititi pe topicul cu filtrul de motorina, deschis de JorJ...

sper ca v-ati distrat maxim...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

A fost nebunie maxima :banana ca de obicei cu "agitatu`" sau "agitatorul" de GPScu :uameni:ha:In maxim juma` de ora incep sa pun pozele (acum fac o selectie ca am facut o groaza, si exact de unde a fost mai grav nu avem decat 3 :ha: si tot acum fac upload la filmuletze...) si sa depanam povestea, care a fost dupa cum am spus..., dementa in stare pura!!!

Dupa cum spunea si GPScu mai devreme, au raspuns la apel doua masini... :wink::grin: subsemnatu`, al dumneavoastra Tractozaur, si autorul acestui topic, in persoana lui GPScu :uameni:h5

De aici am plecat catre una din mosiile lui GPScu :grin: si de acolo pe camp "in the middle of nowhere" :ha::h5 prin zapada virgina si dezvirginata cu placere maxima de "agitator"! :happy

Ne-am jucat un pic pe camp prin zapada :grin: (vine si filmuletzu acum...) pe alocuri depasind si un metru lejer... :Hr:2dr Am uitat sa va spun, ca fapt divers, azi am testat ancora adusa la vanzare de Geppe, stay tuned si o sa vedeti... :h5

l0RcxHBcbuY

Edited by Tractozaur

Si am ajuns la marginea padurii si "agitatoru`" :ha: de GPScu : "Sa intram in padure..., uite pe aici vreau sa intram!" :grin: Si dai, si hei-rup si buf :grin: si GiPi pe burta... :h5

Da` poti sa te pui cu GPScu cand isi pune el in cap sa treaca printr-un loc? :wink: Nici sa nu o faceti, ca oricum nu aveti nici o sansa! :ha: Asa ca shpan si banzaaaaai!:banana:h5

Stati ca vine si filmuletzu`...

mai da ce scartaie nissanul cela.....bine ca i-o bagat o sapca de bani in el da la vaselina s-o zgarcit :))

faina iesire , da poze cu tuica si vinul fiert nu puneti? ca sunt sigur ca nu ati dus lipsa :h5

Never stop exploring

Padurea aia seamana cu "padurea esuatilor" ... :ha: Sa inteleg ca de data asta ati dovedit-o? :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use