plummer Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Deci va mananca si pe gerul asta , huh ? :hl Hai ca astept cu interes si urmarile .. grave :2dr:Hr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri mai da ce scartaie nissanul cela.....bine ca i-o bagat o sapca de bani in el da la vaselina s-o zgarcit :)) faina iesire , da poze cu tuica si vinul fiert nu puneti? ca sunt sigur ca nu ati dus lipsa :h5 Scartaitul e de la servo.....la -20 grade uleiul de servo devine ff gros ....iar in momentele acelea virajele brusti ....da cu scartait :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Tractozaure ...ai fost de mare ajutor (un ff bun RECUPERATOR :1) ....pana in momentul in care am ramas amandoi blocati in NAMETI :grin::grin:....ne-am descurcat noi :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri GiPi, acum descarc filmuletzele, pacat ca nu avem nici unul de cand am ramas amandoi... :ha: Da` atunci unii se gandeau la vole :grin:, la cum sa darami stalpul electric, etc, etc :ha:, fi pe faza cand ajungem la partea aia sa vi cu descrierea evenimentului! :ha: Si am trecut si de pragul asta si am intrat in padure... 8bAWIaccTPA Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri o_FaiAy0aeE Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri 5dXO-6yg_A0 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Si am iesit un pic din padure ca am vazut un foc in departare si eram curiosi cine naiba sta pe camp la minus 15 grade... :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Ati ghicit :grin: era o stana, iar ciobanu` era plecat de curand ca focul inca mocnea..., asa ca ne-am incalzit si noi putin la foc, in special bocancii care erau plini de apa... :2dr:ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Si veni si baciu... :ha::ha::old:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Splendori in zapada :banana:banana..., ma refeream si la GPScu :ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Si daca tot eram pe camp, m-am apucat de arat cu Tractozauru` :grin: si am tras repede o brazda :ha::h5 fvRLt0k5YtQ Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Mi-am dat ciorapii jos ca nu mai puteam :grin: storceam apa din ei pur si simplu :ha::h5 qi0ZDhbC178 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Si mergand pe urmele lui GPScu :grin: am gasit si locul unde sa testam (in premiera :ha:) noua ancora adusa la vanzare de unchiu` gepetto! :h5 dqDe7xxwI70 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Moment in care, "agitatoru`" de GPScu zice: aici e locu`! :grin: si incepe sa se invarta prin micutza mlastina, mai-mai o ramane impotmolit acolo... :ha::uameni:br 1z4x3Oz8VfU Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Am scos "arma secreta" :wink: de la unchiu` gepe si tacticos m-am apucat de montat... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Merge super usor si repede de montat (o sa vedeti si pe filmuletzu` de prezentare :wink:), ce mai, un instrument pe care trebuie musai sa-l aveti in portbagaj, daca va duceti sa va dati ca dementii pe coclauri (unchiu` gepe, vezi cu discount-ul ala pentru lobby :ha::2dr) :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Masina "trucata" :ha: in photoshop "de balta" :ha::ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Salutare, Vad ca a fost distractie maxima. Va invidiez.....si sper ca Sambata asta facem o iesire periculoasa impreuna. Am o nedumerire......n-am vazut poze cu GOGANU. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Pe locuri..., fiti gata..., start! :grin: Ancora a vrut, o sa vedeti urmatorul filmuletz, da` n-a mai vrut carligul de la troliul lui GPScu... :ha::ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri @Horace , Goganu cred ca era prin alte locuri , solicitat de posesori de Toyota pentru tractare , aici a stiut ca nu are ce cauta findca era vorba de patroale :ha: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Pe Goganu nu l-am luat, ca asta se trolia cu cei 24 ai sai si ne eclipsa toata demonstratia ancorei lui gepetto :ha::ha::ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Pe locuri..., fiti gata..., start! :grin: Ancora a vrut, o sa vedeti urmatorul filmuletz, da` n-a mai vrut carligul de la troliul lui GPScu... :ha::ha::h5 MbJpRI8txfQ Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Si iata si filmuletzu` mult asteptat, cu dovada certa ca ancora functioneaza :grin: si daca GPScu tot si-a scos masina din balta, atunci a decis (nu l-am vazut prea bine cu ocazia asta pe copilotul sau :ha:) sa-si scoata si ciorapii!!! :ha: Care au aterizat fix pe bord ca in poza de mai jos... :hl gKjaYe1_JIA Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Ne-am indreptat de acolo (cu GPScu conducand descult :uameni:hlcred ca d`asta am si facut driftul necontrolat de mai jos... :ha:) catre alta padure... q6OmNlWmxWo Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Si-am ajuns si la padure, am trecut de doua sentoace..., super tare faza de la filmuletzu`" Tractozaur pe bulevard", in timp ce filma, cameramanul, copilotul, pozarul, lopatarul (o sa vedeti mai tarziu :grin:) ce mai, omul nostru bun la toate, a avut niste emotii cand i-a trecut o caprioara aproape printre picioare :ha: (cred ca a avut o viziune legata de dilema..., capra este pozitie sau animal? :ha:) la maxim 4 metri de Tractozaur :ha: , emotii datorita faptului ca nu a realizat pe moment ce trece asa de razant de el..., dar ca un adevarat cameraman, dupa cum se vede si pe filmuletz, filmeaza in continuare imperturbabil... wqJ7XGoBZ5g bYDxSwgbI_0 88qfA6s3h08 CRQZjYYzRzU Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate