Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pe ultima suta de metri

GPScu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Pe ultima suta de metri

mai da ce scartaie nissanul cela.....bine ca i-o bagat o sapca de bani in el da la vaselina s-o zgarcit :))

faina iesire , da poze cu tuica si vinul fiert nu puneti? ca sunt sigur ca nu ati dus lipsa :h5

Scartaitul e de la servo.....la -20 grade uleiul de servo devine ff gros ....iar in momentele acelea virajele brusti ....da cu scartait :grin:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tractozaure ...ai fost de mare ajutor (un ff bun RECUPERATOR :1) ....pana in momentul in care am ramas amandoi blocati in NAMETI :grin::grin:....ne-am descurcat noi :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

GiPi, acum descarc filmuletzele, pacat ca nu avem nici unul de cand am ramas amandoi... :ha: Da` atunci unii se gandeau la vole :grin:, la cum sa darami stalpul electric, etc, etc :ha:, fi pe faza cand ajungem la partea aia sa vi cu descrierea evenimentului! :ha:

Si am trecut si de pragul asta si am intrat in padure...

8bAWIaccTPA

Link spre comentariu

Si am iesit un pic din padure ca am vazut un foc in departare si eram curiosi cine naiba sta pe camp la minus 15 grade... :wink:

Link spre comentariu

Ati ghicit :grin: era o stana, iar ciobanu` era plecat de curand ca focul inca mocnea..., asa ca ne-am incalzit si noi putin la foc, in special bocancii care erau plini de apa... :2dr:ha::h5

Link spre comentariu

Si daca tot eram pe camp, m-am apucat de arat cu Tractozauru` :grin: si am tras repede o brazda :ha::h5

fvRLt0k5YtQ

Link spre comentariu

Mi-am dat ciorapii jos ca nu mai puteam :grin: storceam apa din ei pur si simplu :ha::h5

qi0ZDhbC178

Link spre comentariu

Si mergand pe urmele lui GPScu :grin: am gasit si locul unde sa testam (in premiera :ha:) noua ancora adusa la vanzare de unchiu` gepetto! :h5

dqDe7xxwI70

Link spre comentariu

Moment in care, "agitatoru`" de GPScu zice: aici e locu`! :grin: si incepe sa se invarta prin micutza mlastina, mai-mai o ramane impotmolit acolo... :ha::uameni:br

1z4x3Oz8VfU

Link spre comentariu

Am scos "arma secreta" :wink: de la unchiu` gepe si tacticos m-am apucat de montat...

Link spre comentariu

Merge super usor si repede de montat (o sa vedeti si pe filmuletzu` de prezentare :wink:), ce mai, un instrument pe care trebuie musai sa-l aveti in portbagaj, daca va duceti sa va dati ca dementii pe coclauri (unchiu` gepe, vezi cu discount-ul ala pentru lobby :ha::2dr) :h5

Link spre comentariu

Salutare,

Vad ca a fost distractie maxima.

Va invidiez.....si sper ca Sambata asta facem o iesire periculoasa impreuna.

Am o nedumerire......n-am vazut poze cu GOGANU.

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Pe locuri..., fiti gata..., start! :grin: Ancora a vrut, o sa vedeti urmatorul filmuletz, da` n-a mai vrut carligul de la troliul lui GPScu... :ha::ha::h5

Link spre comentariu

@Horace , Goganu cred ca era prin alte locuri , solicitat de posesori de Toyota pentru tractare , aici a stiut ca nu are ce cauta findca era vorba de patroale :ha:

Never stop exploring
Link spre comentariu

Pe Goganu nu l-am luat, ca asta se trolia cu cei 24 ai sai si ne eclipsa toata demonstratia ancorei lui gepetto :ha::ha::ha::h5

Link spre comentariu

Pe locuri..., fiti gata..., start! :grin: Ancora a vrut, o sa vedeti urmatorul filmuletz, da` n-a mai vrut carligul de la troliul lui GPScu... :ha::ha::h5

MbJpRI8txfQ

Link spre comentariu

Si iata si filmuletzu` mult asteptat, cu dovada certa ca ancora functioneaza :grin: si daca GPScu tot si-a scos masina din balta, atunci a decis (nu l-am vazut prea bine cu ocazia asta pe copilotul sau :ha:) sa-si scoata si ciorapii!!! :ha: Care au aterizat fix pe bord ca in poza de mai jos... :hl

gKjaYe1_JIA

Link spre comentariu

Ne-am indreptat de acolo (cu GPScu conducand descult :uameni:hlcred ca d`asta am si facut driftul necontrolat de mai jos... :ha:) catre alta padure...

q6OmNlWmxWo

Link spre comentariu

Si-am ajuns si la padure, am trecut de doua sentoace..., super tare faza de la filmuletzu`" Tractozaur pe bulevard", in timp ce filma, cameramanul, copilotul, pozarul, lopatarul (o sa vedeti mai tarziu :grin:) ce mai, omul nostru bun la toate, a avut niste emotii cand i-a trecut o caprioara aproape printre picioare :ha: (cred ca a avut o viziune legata de dilema..., capra este pozitie sau animal? :ha:) la maxim 4 metri de Tractozaur :ha: , emotii datorita faptului ca nu a realizat pe moment ce trece asa de razant de el..., dar ca un adevarat cameraman, dupa cum se vede si pe filmuletz, filmeaza in continuare imperturbabil...

wqJ7XGoBZ5g

bYDxSwgbI_0

88qfA6s3h08

CRQZjYYzRzU

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare