GPScu Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Maine dimineata ora 9 ....9,30 plecarea ...la casa Iacob , intentionez o plimbare prieteneasca in zona .....:h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: Pe ultima suta de metri ...se mai baga careva??... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: Pe ultima suta de metri hmmmmmmmmmm interesant Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: Pe ultima suta de metri zdreantzo imi pare rau dar maine nu pot veni ,distractie placuta:h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Unde se afla Casa Iacob? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: Pe ultima suta de metri la intersectia soselei de centura cu iesirea din Popesti Leordeni distractie placuta! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Unde se afla Casa Iacob? Multumesc Miron ...:h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Gata ne-am dezghetat ! A fost o super iesire plina de peripetii TRACTOZAUR stie :grin: Intradevar m-am hotarat ff tatziu pentru aceasta iesire , la plecare si sosire am fost 2 masini eu si Tractozaur :h5care in acest moment selecteaza pozele ...:banana tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Bravo baieti !!! asteptam pozele! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri astept si eu povestea si pozele... multumesc sorin pt. invitatie, dar eram plecat... si despre peripetiile mele o sa cititi pe topicul cu filtrul de motorina, deschis de JorJ... sper ca v-ati distrat maxim... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri A fost nebunie maxima :banana ca de obicei cu "agitatu`" sau "agitatorul" de GPScu :uameni:ha:In maxim juma` de ora incep sa pun pozele (acum fac o selectie ca am facut o groaza, si exact de unde a fost mai grav nu avem decat 3 :ha: si tot acum fac upload la filmuletze...) si sa depanam povestea, care a fost dupa cum am spus..., dementa in stare pura!!! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Dupa cum spunea si GPScu mai devreme, au raspuns la apel doua masini... :wink::grin: subsemnatu`, al dumneavoastra Tractozaur, si autorul acestui topic, in persoana lui GPScu :uameni:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri De aici am plecat catre una din mosiile lui GPScu :grin: si de acolo pe camp "in the middle of nowhere" :ha::h5 prin zapada virgina si dezvirginata cu placere maxima de "agitator"! :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Un pic de hodina... :grin::h5 Totul era asa de calm si plin de..., neprevazut! :ha::wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 (editat) Re: Pe ultima suta de metri Ne-am jucat un pic pe camp prin zapada :grin: (vine si filmuletzu acum...) pe alocuri depasind si un metru lejer... :Hr:2dr Am uitat sa va spun, ca fapt divers, azi am testat ancora adusa la vanzare de Geppe, stay tuned si o sa vedeti... :h5 l0RcxHBcbuY Editat Ianuarie 24, 2010 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Si ne-am indreptat catinel-catinel spre padure..., de unde o sa si inceapa actiunea! :grin::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri OI8VCBKzCGM Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Si am ajuns la marginea padurii si "agitatoru`" :ha: de GPScu : "Sa intram in padure..., uite pe aici vreau sa intram!" :grin: Si dai, si hei-rup si buf :grin: si GiPi pe burta... :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Adica asa... :grin::h5 9j9BWI_2GMg Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Am venit cu sufa magica si am dat o mana de ajutor... :2dr:h5 O5yIPW4p2TI Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Sapaturi de iarna a la GPScu :grin::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Da` poti sa te pui cu GPScu cand isi pune el in cap sa treaca printr-un loc? :wink: Nici sa nu o faceti, ca oricum nu aveti nici o sansa! :ha: Asa ca shpan si banzaaaaai!:banana:h5 Stati ca vine si filmuletzu`... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 (editat) Re: Pe ultima suta de metri EsnVvfe8nxw TO BE CONTINUED... :wink::grin::h5 Editat Ianuarie 24, 2010 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri mai da ce scartaie nissanul cela.....bine ca i-o bagat o sapca de bani in el da la vaselina s-o zgarcit :)) faina iesire , da poze cu tuica si vinul fiert nu puneti? ca sunt sigur ca nu ati dus lipsa :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Pe ultima suta de metri Padurea aia seamana cu "padurea esuatilor" ... :ha: Sa inteleg ca de data asta ati dovedit-o? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate