mihaituk Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 Daca doriti sa revedeti... inregistrarea traseului pana la etapa specialei, la viteza 4x. partea 1 partea 2 sosire enjoy! T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link to comment Share on other sites More sharing options...
rupere2004 Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 alte poze de la petrecere Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikepatrol Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 S-a terminat:2dr!Ne-am intors la casele noastre cu multe amintiri frumoase.Cum a fost?Trebuia sa vedeti!Desi unii se gandeau ca va iesi cu paruiala intre femei,intre soti,amanti,etc.,nu a fost asa:grin:.Nici macar nu le-am stricat masinile!:bananaToate fetele au facut traseul,desi dimineata multi cocosi cotcodaceau ca nu vom fi in stare.Traseul nu a fost tocmai usor.Daca ar fi pilotat barbatii ,acum am fi avut poze frumoase cu damageuri sau chiar rasturnari.dar asa...Nici macar pozele cu iepurasii nu le vad!Cred ca in curand veti vedea multe femei in trasee la volan.Eu am rezolvat-o:el va merge cu motocicleta:ypu,eu cu masina!Multumim organizatorilor(cuvintele sunt prea sarace pt.asta),multumim partenerilor ca si-au calcat pe inima sa ne lase sa conducem si sper sa nu ramana singurul eveniment de acest fel !Felicitari doamnelor...i-am facut!:h5Maria:tk "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link to comment Share on other sites More sharing options...
oana craciun Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 Felicitari!!! :1 Fain concurs, pacat ca pentru noi traseul s-a terminat mai repede, dar.....conform regulamentului, copilotul meu a muncit muuuuult (si va mai munci de acum inainte sa puna masina pe roti). Intotdeauna mi-a placut sa fiu copilot si nu credeam ca imi va place atat de mult la volan. Parca si acum il aud pe Darius:"Oanaaaaa, lassa acceleratia sau treci intr-o treapta superioara ca esti cu turometru pe rosu :ang2 !!!!! Dar in cele din urma, cel mai destept a cedat (Mishu), si ne-am trezit fara directie in mijlocul padurii. Ei, si acum a inceput distractia. Am demontat high-liftul (nu eu, "noi" :y) folosind tija pe post de "bara de directie" si virand rotile cu ea. Incet incet, am luat-o la vale prin padure spre un drum forestier ce se intrezarea la 200 sute de metrii. Am facut drumul asta in aproximativ 2 ore. Am invatat si eu ce inseamna frana de mana si utilitatea ei. Nu ma puteam gandi decat la faptul ca am rupt masina si ...daca nu tin piciorul bine pe frana mai trec cu masina si peste Darius. Si acum urmeaza multumirile: Multumim Radu Cristea si Cristian1 pentru mana de ajutor data la iesirea din padure, Multumim doamnei Cristea care a facut posibila comunicarea cu organizatorii Sese si Dream_car Multumin Nike pentru platforma si disponibilitate Multumim echipajelor Maria si Skipper; Uta si Melente; Dana si Zippo, si nu in ultimul rand Stefania si Mihaituk ca ne-ati tinut companie pana la ajungerea platformei. Pentru noi, a fost o adevarata aventura. Ne-am simtit extraordinar, si: NE VEDEM IN VARA!!! pt ca: iarna nu-i ca vara :ha: OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian1 Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 Oana daca imi permiti sa pun niste poze cu Mitsu` "bolnav" in padure. Off-Road in Waldland Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioana Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 Multumiri organizatorilor si participantelor (participantilor) care au facut posibil acest weekend minunat! Pentru mine a fost prima data cand am participat la un concurs in calitate de pilo(a)t(a) si m-am virus de tot. Acum trebuie sa pun pe lista prioritatilor si achizitionarea unei masini si eventual a unui copilot care sa nu ma mai directioneze spre DN :dr1:ha: Cu siguranta se vor umple padurile de piloate!:ypu Link to comment Share on other sites More sharing options...
flydragos Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 Bunicuu!....pe Bunica cine a ghidat-o......?:old copilotul personal a ghidat-o...:grin: Toata lumea are o pasarica, eu am un stol, dar al meu zboara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dream_car Posted March 15, 2010 Author Share Posted March 15, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 Acum bag si eu.... In primul rand vreau sa le multumesc prietenelor noastre Anca a lui Sese si Mihaelei a mea,pt tot ce au facut pt intalnire si pentru tot ceea ce au suportat din partea noastra in perioada pregatirilor evenimentului. Vreau sa va multumesc si voua,tuturor celor care ati participat la eveniment.Fara voi toata munca ar fi fost in zadar.Vreau sa va cer pe aceasta cale si scuze pt chestiile pe care,poate am fi putut sa le facem mai bine. Sper ca v-ati simtit bine la noi si sper sa reveniti de cate ori o sa aveti ocazia.Noi sigur ne-am simtit excelent in compania voastra. Vreau sa le multumesc pe aceasta cale si tuturor celor care ne-au ajutat la organizare,se stiu ei,precum si autoritatilor din Agnita care nu s-au dat inapoi de la a ne sprijini cu tot ce au putut. Nu in ultimul rand,doresc sa ii multumesc lui Max si :cl pentru gazduirea pe Forum a discutiilor legate de acest eveniment. Tuturor MULTUMIRI si va mai asteptam pe la noi!!! o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 Nota 10 pentru AGNITA :h5 Asa cum ne-ati obisnuit si de aceasta data ne intoarcem cu amintiri foarte frumoase si cu ficatul distrus :) <am "socializat" pana la 5 dimineata> Traseul a fost foarte misto desi eu am cam slabit 1.5 kg in dreapta. Fetele au fost la mare inaltime si au condus excelent. Noi dimineata eram cu glume de alea...ca se lovesc intre ele pana ies din parcare...si ne-au aratat ca au terminat traseul intr-un timp foarte bun si fara sa strice nici o masina...daca eram noi la volan sigur indoiam ceva :ha: Deci multumim organizatorilor si Ne Vedem La Anul!!!:2dr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
estelle Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 buna seara doamenlor si domnilor! felicitari tuturor. domnelor pentru ca au reusit sa termine concursul cu brio si domnilor pentru ca au rezistat eroic in dreapta doamnelor:br Link to comment Share on other sites More sharing options...
semaca Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 @tuparu: da, noi gandeam ca prima proba speciala o sa fie iesirea din parcare:ha: Faza tare cu gran' ma' ma-ta mare: conducea pe neste sleauri si ne topaiam dintr-o parte in alta...si incepe sa se caute prin buzunar ...si scoate o tigare sa fumeze....m-au lasat nervii!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estelle Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 :Gr inca o data FELICITARI!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaituk Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 si o fotografie facuta de skipper si Maria, pe care nu am mai avut rabdarea sa o mai tin si sa nu o impartasesc... o surpriza care ne-a facut sa oprim masina brusc... T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link to comment Share on other sites More sharing options...
rupere2004 Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 Iepurasii parca au coada la spate! Dupa cum vad iepurasii de Agnita au codite fata -spate!!!!!!:ga:ga:ga Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 Ca de obicei Agnita e la inaltime. Distractia a fost la ea acasa. Felicitari organizatorilor, prticipantilor si in special PARTICIPANTELOR! :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian1 Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 Poze de la restaurant. Off-Road in Waldland Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian1 Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 Alte poze cu Mitsubishi lu` Oana si Darius, stricat, cu caseta rupta... Off-Road in Waldland Link to comment Share on other sites More sharing options...
dream_car Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 foarte faine pozele Cristian1. ii rog pe cei care mai au poze sa le puna,noi nu avem foarte multe.....deh...fotograful era in concediu... o sa pun si eu cateva poze: o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dream_car Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 poze de la intalnire... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dream_car Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 alte poze... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dream_car Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 poze......... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dream_car Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 alte poze..... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dream_car Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 ultima din tura asta... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dream_car Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 imi cer scuze pt calitatea pozelor de mai sus,sunt facute cu telefonul... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oana craciun Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Re: Intalnire prieteneasca - "Agnita Lady's Ride" 2010 Am si eu cateva poze din trial facute cu telefonul. Din nefericire, am uitat aparatul de fotografiat acasa :hw OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts