Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

import Japonia HDJ81, 1992

Vizitator mgg

Postări Recomandate

cam asa se prezinta o masina second din Japonia , de vanzare in Canada si cam asa arata pozele unui anunt de vanzare.

http://www.zenautoworks.ca/Sold%20Units/HDJ81%20Land%20Cruiser%20-%20SOLD.htm

HDJ81 are rezervor suplimentar de 190l pe langa cel de 90 si lada frigo. in locul cotierei.

Editat de mgg
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: import Japonia

Este o bijuterie ! :Gr

Nu cred ca-ti poti dori mai mult de la o masina OEM: 3diff locks, climatronic, trapa, restul de dotari de lux, arata de parca nu a mers pe strazi niciodata, impecabila fara discutie ! :bravo

“If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover”
Link spre comentariu

mgg, frumoasa masina si mai ales frumos anuntul de vanzare, foarte explicit ptr toti uamenii.

stau si ma gandesc, daca eu as putea pune astfel de anunt pe autovit, cate frigidere mi-ar trebuii sa-mi cumpar? :D

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

Aia e masina sa te duci cu ea la nunta :old ... o bijuterie ... nu cred ca as baga prin noroaie o asemenea masina nici macar daca ar fi din bani cazuti din cer ... :no11

Superb exemplar !!!

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Eu cred ca a fost a unui stapin de sclave japonez:ha: se supara zilnic si le punea pe fete s-o frece dimineata,prinz si seara.......de aia arata asa bine!

Iar canadianul ala norocos a cumparat-o din cauza gheisei din portbagaj care venea la pachet.....iarasi de aia arata si acum asa bine masina,el foloseste numai gheisa:ha::ha:

Stiu ca sunt Off-topic dar am salivat pe taste si acum ma asigur ca nu mai sunt ude......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Doamne ce fel poate sa arate!!! Ce-i drept nu are foarte multi km dar la acel numar de km nu cred ca se gaseste ceva in EUropa sa arate in asa fel, s-a mai discutat pe forum despre cultul poporului japonez pentru curatenie iar aceasta masina il reflecta cel mai clar, bravo lor ma intreb oare de ce a vandut asa bijuterie ?

Patroll
Link spre comentariu

Doamne ce fel poate sa arate!!! Ce-i drept nu are foarte multi km dar la acel numar de km nu cred ca se gaseste ceva in EUropa sa arate in asa fel, s-a mai discutat pe forum despre cultul poporului japonez pentru curatenie iar aceasta masina il reflecta cel mai clar, bravo lor ma intreb oare de ce a vandut asa bijuterie ?

O fi "muzeul" in renovare!

M-am uitat pe site si la cealalta Toyota Hillus Surf.

http://www.zenautoworks.ca/Current%20Stock%20Units/Hilux%20Surf%20Stock_9631.htm

Superbe masini.

La noapte sigur voi avea cosmaruri...:ha::ha::ha:

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Asa arata toate masinile in Japonia! Cel putin cat am stat eu 3 saptamani nu am vazut o masina murdara, nici macar camioanele care ieseau de pe santiere in lucru. Totul este impecabil si se da atentie si celui mai mic detaliu. Nu exista praf, nu exista noroi. Nu exista lucruri marunte si de importanta mica. E incredibil poate pentru cine nu a vazut cu ochii lui, dar chiar asa e. Daca e vreo tara diferita de toate celelalte pe lume, asta e Japonia. In sensul bun al cuvantului.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Da in Romanica nu aduce nimeni din Japonia?

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

Nu ar fi economic ... transportul foarte scump ... masinile foarte scumpe (Japonia este o tara cu piata scumpa) ... si plus de asta sant numai cu volan in partea gresita ... numai un entuziast neafectat de criza si-ar aduce masina de acolo ...

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Una ca cea din poza e vreo 10000 de dolari si se mai adauga 2500 de dolari transportul pana la Constanta. Dupa care urmeaza vama, TVA etc...

si daca o inmatriculez in Bulgaria? Banuiesc, ca atata timp cat masina nu are prorpetar roman(varianta inmatricularii in Bulgaria) ar trebui toate aceste taxe corelate cu valoarea si cu ce anume se plateste in Bulgaria. Si ar mai fi o varianta sa o aduci pe numele cuiva din Anglia. E posibil sa existe intre UK si Japonia o seria de facilitati. Scuze daca am lansat aberatii dar e bine de cercetat si aceste situatii deoarece nu are rost sa dam ceva unui stat care isi bate joc de noi.

Link spre comentariu

Majoritatea 4x4 din UK sunt importate din Japonia dupa o utilizare de 8-10 ani! Inca 8-10 ani in UK si ajung apoi la noi!

Eu imi doresc un HDJ80

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=48845

Dar din pacate nu am gasit nimic care sa-mi placa!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Se discuta de rezervorul suplimentar.

Daca e ca si la seria 60, acest rezervor suplimentar se pune in spate, sub masina, in locul rotii de rezerva.

Ceva de genul acesta:

http://www.thelongranger.com.au/Tanks/TA48/landcruiser_ta48_long_ranger_fuel_tank_kaymar_rear_bar.jpg

http://www.sleeoffroad.com/technical/images/lrtank2.jpg

Link spre comentariu

Da, deci ia putin spatiu din portbagaj, cum am banuit.

O intrebare totusi: data fiind pozitia lui si target-ul masinii, ce material se foloseste pt a rezista unei posibile "surprize" data de o lovitura nedorita pe un traseu mai putin domestic ? Afecteaza unghiul de degajare banuiesc, de aceea intreb. Multumesc.

“If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover”
Link spre comentariu

pentru scuturi se foloseste deobicei duraluminiul 5-6 mm grosime , indoit la abcant hidraulic , daca e suprafata mai mare cum ar fi un rezervor probabil se pune si o traversa de otel pentru rigidizare marita

Never stop exploring
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare