Max Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: import Japonia Da, deci ia putin spatiu din portbagaj, cum am banuit. O intrebare totusi: data fiind pozitia lui si target-ul masinii, ce material se foloseste pt a rezista unei posibile "surprize" data de o lovitura nedorita pe un traseu mai putin domestic ? Afecteaza unghiul de degajare banuiesc, de aceea intreb. Multumesc. Banuiesc ca se fac din aluminiu. Nu prea afecteaza unghiul de degajare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: import Japonia Nu ia spatiu din portbagaj. Este sub masina. Si nu ia nici din unghiul de degajare pentru ca este bagat destul de bine sub sasiu si este si protejat. Scuturile pot fi din otel sau din aluminiu dar in cazul aluminiului trebuie mai groase. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: import Japonia Am inteles, multam de precizari. “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 Re: import Japonia HDJ81, 1992 Sper ca aceasta sa nu fie luata ca reclama mascata de nici unul din stimatii Moderatori ai Club4X4. De catava vreme cochetez cu ideea de a pune mana pe un '80,pretentiile fiind mari iar oferta inexistenta m-a dus la ideea unui import direct din Japonia. Initial am fost pesimist dar mai apoi am aflat ca e la moda in UK si deja un Bussinees bine definit acolo. Mai exista insa o alta posibilitate in afara apelarii unei firme specializate in licitatii din japonia, constand in directa(nu chiar total direct)participare la licitatie in Japonia. Solutia fiind ei :http://www.providecars.com/ Ei fac si aranjamentul si shipmentul,masina poate fi adusa la Constanta sau Varna cost 2360 USD pe container de 2 masini. Pe site-ul lor va puteti face un cont provizoriu dar cu acces la licitatii pentru a vedea masinile si intelege mecanismul licitatiilor din Japonia, totul insa e transparent si aparent foarte usor de urmat. Un singur inconvenient pentru cine il considera asa..volanul e pe dreapta.Avantajul...masinile S/H sunt la 'prima' mana intr-o conditie pe care nu o puteti gasi aproape niciunde in Europa. Succes in cautari! RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate