Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nanuk

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

• Răspunsuri 158
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

ursule tata........nu te cunoasc decat de pe forum.........dar zau ma bucur pt tine de parca mi-as fi luat eu masina asta

sa mergi cu ea pe unde vrea blana lu matale.........si sa dea Dumnezeu sa nu-i ridici capota 300 000 de km

s-o stapanesti sanatos

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nanuk

asaaa,problemele cu 33":

fara flanse atinge si in fata (tendon) si in spate (rezervor).

am pus flanse aseara (thnx nike si maran) si tot atinge la bracaj maxim in niste bare inutile pe care le au variantele militare,nu am inteles exact de ce.dar asta nu mai este o problema,5 min cu flexul si gata.

Link spre comentariu

Vizitator koala
buna nanuk

cred ca ne mai intalnim pe un forum.asa e?

... la "fetite.net" ? ... sorry, n-am putut sa ma abtin :mrgreen: ...

Link spre comentariu

asaaa,problemele cu 33":

am pus flanse aseara (thnx nike si maran) si tot atinge la bracaj maxim in niste bare inutile pe care le au variantele militare,nu am inteles exact de ce.dar asta nu mai este o problema,5 min cu flexul si gata.

incearca cu 32'' = 235/85/16?

Link spre comentariu

Vizitator nanuk
asaaa,problemele cu 33":

incearca cu 32'' = 235/85/16?

asa poate ar fi mers dar pana m-am trezit eu nu mai avea gabi gume la dimensiunea asta,asa k am luat ce era disponibil. :D

nu e dramatic,s-a mai inaltat masina putin de la sol.si oricum nu retezam teava,doar o frezam putin in lung.alta solutie nu exista,poti sa inalti caroseria cat vrei,tot va freca roata in teava,dar cu alta parte a rotii.

mare mea dilema acum este dk la incrucisari va freca in aripi sau nu.

Link spre comentariu

Vizitator nanuk
poze cu lucrarea de ieri (thnx nike).acum atinge doar un piiiic in tendoanele care tin puntea ,la bracaj maxim maximurom.si doar in dreapta.asta se rezolva limitand raza de bracaj din suruburile special prevazute (thx liviu iernean).oricum diferenta dintre full stop la bracaj si o centima mai putin este nesemnificativa.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare