Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nanuk

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

Vizitator nanuk

Re: nanuk

bine,uite im fac mea culpa si te intreb eu ca sa inteleg mai bine :

ce inseamna suspensie profi? 1600 e cam mult

inalta intre 7 si 10 cm? un kit are,in general, o inaltime, nu este intre si intre

ce fel de offroad vrei sa faci? 10 cm e sus

de ce ar trebui sa schimb gumele?

ce te face sa crezi ca vor mai fi bune daca le dau jos?

tu nu ai suspensie pe g? nu stii cum e suspensia standard?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 158
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

nu stiu inca pt ca nu lam adus.miercuri plk dupa el.doar lam platit.team intrebat de anvelope pt ca am mai vazuit pe forum ca uni tipi mai vand.de ce e prea sus 10 cm si de ce e prea scumpa.profi inseamna ca e profesionala adica de offroad extrem.si cand mam referit la 7 si 10 cm nu mam exprimat corect.sunt mai multe suspensi.intre 7 si 10 cm

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

ce marca e suspensia?cine face kitul?

eu nu vreau sa imi vand gumele inca.oricum, nu voi renunta la BFG niciodata.as vrea insa sa imi mai fac un set de roti cu SILVERSTONE profil simex dar deocamdata nu am bani.

Link spre comentariu

nu stiu inca pt ca nu lam adus.miercuri plk dupa el.doar lam platit.team intrebat de anvelope pt ca am mai vazuit pe forum ca uni tipi mai vand.de ce e prea sus 10 cm si de ce e prea scumpa.profi inseamna ca e profesionala adica de offroad extrem.si cand mam referit la 7 si 10 cm nu mam exprimat corect.sunt mai multe suspensi.intre 7 si 10 cm

Mestere, te rog sa revizuesti modul de a scrie pe forum. Fara expresie de genul "plk" . E enervant sa citim asemenea mesaje.

Link spre comentariu

am intrebat.vam zis cas nou pe aici.ai idee daca un g 300 d (gd) de 113 cp din 1991 are 3 blocante????din poza se vede ca nu mai e modelul cel vechi cu 2 blocante cu tijele alea...care se trag sa blochezi.asteot un raspuns

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Si-a facut mutatia in bolentin pe "tarile calde" ...cica "nu suporta" frigu' (regimul de detentie) de la noi!

Pe de alta parte Cristi (ca asa il cheama pe emigrant) este un tip super de treaba si cu multe cunostinte in domeniu. Dar chiar daca nu recunoaste din cand in cand mai trage cu ochiul si pe aici ... de dragul vremurilor apuse! :h5Salut Nanuk (Cristi) :grin:!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare