cfantana Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Ursul Vulpea si Photoshopul :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 ... e facatura, Photoshop scrie pe ea ... nu e.... nu vezi cum o adulmeca ursu' ? Mos Martin trage la peste. :grin: :grin: :grin: Daca pasarica domnisoarei pute a peste, pe mine nu ma intereseaza. Inca nu am nimerit niciuna care sa puta a peste. :bleah :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Dacă tot se vorbeÅŸte despre urÅŸi, iată ceva util: http://beconfused.com/images/2006/06/Cute-teddy-bear-flash-drive.jpg dar ÅŸi asta: http://www.columbia.edu/~xs23/fish/Teddy_Bear.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 (editat) a venit moshul cu : - troliu superwinch EP9i 24V -multumiri infinite nike si vasilica - bara fata cu suport troliu- mii de multumiri tuparu si ionutz poze sper maine,a iesit foooooarte misto lucrarea pozele promise Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 Sa o porti sanatos URSULE :grin: Dupa ce ti-am condus acaretul cateva zile nu pot spune decat ca te invidiez :D Merge incredibil de misto :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 in loc de "BEAR" ar trebui sa fie "B FEAR" ...cel putin asa inspira in prima poza ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 :grin: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 Auzi ba ursache, da' numaru' ala al tau e acolo "temporar" ( pentru sedinta foto :ga ) sau e "pe vecie pus" ? ... acu-i iarna si frig, da' la vara n-o sa ia cumva din eficacitatea "ventilatiei" motorului ? ... ... altfel, faina lucrare, sa-ti fie de bine ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 Ursule, foarte bine arata. :10 Si utilitatea e de 2 ori pe atata. Super! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Decembrie 13, 2007 Partajează Postat Decembrie 13, 2007 @koala: sper sa nu incalzeasca,e oricum pus pe direct ventilatorul.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Decembrie 13, 2007 Partajează Postat Decembrie 13, 2007 eu l-as lua de tot de acolo :grin: strica estetica incape excelent dupa bord(verificat)..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 sau luat la foarfeca si pus ca la mine, pe bara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 am vazut pe net un sistem de prindere a numarului pe rolele de la troliu. se monteaza 2 clipsuri (asemanatoare celor ce prind tevile henko) pe spatele numarului si ...job done :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 in cateva ore la gepetto si catagsm : - invertor 24/12 V pe care am montat statia si casetofonul - invertor 24/220 V cu tot cu port de USB - suport de statie - suport microfon statie - split pentru a folosi antena de statie si la cdplayer - suport profi pt pda - diverse leduri,becuri,etc. - repozitionat si reglat antena statie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: nanuk pentru Ursu - nu m-am putut abtine :h5 http://www.stupidvideos.us/video.aspx/I ... %20videos/ Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: nanuk vezi Ursule ce patishi? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: nanuk ce nu stiti voi e k mai intai trebuie sa ajungi acolo k sa patesti asa :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: nanuk Vezi ce frace bautura din urs ? www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: nanuk Aoleuuu am ras cu lacrimi :ha: Mi-l si imaginez pe Ursu pe banda aia rulanta...... :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: nanuk Filmuletul e si mai lung... :grin: ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: nanuk pentru Ursu - nu m-am putut abtine :h5 http://www.stupidvideos.us/video.aspx/I ... %20videos/ viewtopic.php?f=20&t=588&st=0&sk=t&sd=a&start=195 Scuze, nu m-am putut abtine.. :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Re: nanuk http://www.youtube.com/watch?v=lNJl88-oM6Y :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: nanuk s-a montat filtru sport si terratrip. urmeaza modificarea evacuarii si volanul sport si cutia de bena si gata (sper) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: nanuk cum mrre cu filtru nou? se aude zgomot mare la aspiratie cand accelerezi maxim? Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: nanuk se aude,da,la turatii mai mari (normal).e un pic mai infipta si jos.dar a trebuit reglat motorul din nou,cu setarea pt tulumba standard nu mergea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate