Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nanuk

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

• Răspunsuri 158
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator nanuk

e bine asa,cand a taiat la 45 fara sa atinga,evident,suportul de caroserie,atingea.

De ce ai limba albastra ?

am inima albastra

Editat de doktor4carz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e bine asa,cand a taiat la 45 fara sa atinga,evident,suportul de caroserie,atingea.

m-am uitat la mine , nu am taiat si tot aceleas gume am. a fost de ajuns sa intorc jantele

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

am mai avut discutia asta....cel mai bine faceam eu dk luam 235/85/16,intr-adevar,dar asta este.

merge si blocantul,l-am testat azi.nici nu e greu,pe praf simexurile au aderenta 0 :D

Link spre comentariu

De ce ai limba albastra ?

Limba e ca si ficatul - PRAF de cat alcol a turnat in el :twisted:

Inima e neagra de suparare ca i-au livrat astia masina fara mitraliera,i-au lasat doar suportul

Ca..t a mancat cu roaba nu cu polonicul ca are cea mai misto masina dintre noi!!!!! Daca era si scurta vindeam tot,imi luam un scuter si nu mai intram in viata mea pe vre-un forum 4X4 :D

Ursule sunt acasa,am terminat cu Moinestiul si sunt somer,poate dai si tu o cafea :roll:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

vb serios.te sun luni de pe drum.dk pot sa car ceva ce incape in megane,spune si te ajut.

update:

nu mai freaca nimic in nimic :D :) :lol: :mrgreen: :idea: :!:

Editat de doktor4carz
Link spre comentariu

Vizitator nanuk
nu esti singurul.dar nu asta urmaresc.sunt pur si simplu fericit k am cabrio,oldtimer si 4x4 intr-o singura masina.adik 3 dintre masinile pe care mi le-am dorit din totdeauna,hihihihi.
Link spre comentariu

nu esti singurul.dar nu asta urmaresc.sunt pur si simplu fericit k am cabrio,oldtimer si 4x4 intr-o singura masina.adik 3 dintre masinile pe care mi le-am dorit din totdeauna,hihihihi.

Io zic sa ai grija unde o parchezi. Acum serios vorbesc.

Fratele meu a avut un G de genul asta si ii l-a furat din fata blocului prin 1994-1995. Am apucat sa fac doar o tura cu el. Masina e pe undeva prin padurile din Borsa pe la taietorii de lemne, am aflat mai tarziu, dar nu a avut nimeni curajul sa mearga dupa ea. Nici macar politia. Ca aia sunt din zona aia periculosi.

Link spre comentariu

ai 4 , e si masina de carat zarzavatu la piata :lol: dar e bine ca te umpli de bani :lol: :lol: :lol:

ps.intoarce jantele sa arate mai bine

Link spre comentariu

ai 4 , e si masina de carat zarzavatu la piata :lol: dar e bine ca te umpli de bani :lol: :lol: :lol:

ps.intoarce jantele sa arate mai bine

Daca o folosesti si la piata am eu un parasolar pe care sa il pui pe parbriz. Poti sa scri pe el ceva de genul "Turbo" sau "Malboro". :D :D :D

Link spre comentariu

Vizitator nanuk
nope, scriu cum am vazut pe luneta unei dacii in caransebes :"hell was full so i come back".stiu k nu e corect in lb. engleza,dar am citat exact.
Link spre comentariu

nope, scriu cum am vazut pe luneta unei dacii in caransebes :"hell was full so i come back".stiu k nu e corect in lb. engleza,dar am citat exact.

ia tradu :lol: :lol: :lol:

ps . intoarce jantele

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator nanuk

dupa furtuna si ploaia de azi noapte din b,bena s-a umplut de apa cam jumate.din nefericire,pe la niste suruburi care faceau legatura cu ceva echipament militar din spate,a intrat si in habitaclu.din fericire este prevazut cu gauri de dren asa k am scos dopul de la cada si a curs apa.pe picioarele mele.

apa din bena: am urcat masina pe niste trepte,am deschis usa din spate si am fugit :D

Link spre comentariu

Vizitator koala

Ti-ai luat numere, Urs vesel ce esti ... yuppy ! :D :D :D ...

PS : Ti-au intrat rotile alea mari, de la Gabi, fara sa tai din acaret ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare