Vizitator nanuk Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 (editat) da,sunt megagigahappy. :Gr Ti-ai luat numere, Urs vesel ce esti ... yuppy ! :D :D :D ... PS : Ti-au intrat rotile alea mari, de la Gabi, fara sa tai din acaret ? am taiat dintr-o teava (vezi paginile anterioare) dar in caroserie nu freaca.intra exact sub aripa.ramane de vazut cum va fi la noroi. Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 Bravo! Maine e ziua ei (13) ! :Gr Ne vedem la Sibiu! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nautilus Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 M bine ca au putut sa inmatriculezi, Felicitari!!! (aztazi am trecut si eu pe la inmatriculari...nebunie totala) ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 (editat) update : proiectoare cd cu slot de microsd si port usb statie Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 pe cind vedem poze in actiune? ca vad ca in rest are cam de toate :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 sunt poze in actiune pe forum cate vrei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 pe cind vedem poze in actiune? Cand vedem Mitshuishi tau in asa actiune? :twisted: :!: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 pe cind vedem poze in actiune? Cand vedem Mitshuishi tau in asa actiune? :twisted: :!: nu actiunea imi lipseste ci fotografii :grin: arata super :1 sa te bucure intruna eu am cam dejghinat mitsu din toate incheieturile dar lucrez la el pana sa ajunga la mine nu prea a vazut teren adevarat, cind l-am bagat cu adevarat de cateva ori a cedat pe el tot ce era slabit si uzat dar sper ca pina la Baia Mare sa termin si eu in mare parte :( Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 No asea Ursule , in sfarsit o masina calumea, ma bucur pentru tine , o udam si testam la baia mare. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 No asea Ursule , in sfarsit o masina calumea, ma bucur pentru tine , o udam si testam la baia mare. e udat si testat de mult :P :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Auzi, Urs mare si rau :D, da' scaunele alea jmekerite nu ni le arati ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Faina scula Cristi. S-o folosesti sanatos si sper sa-i pot arata perechea in curand, insa in varianta militara binenteles ca altfel nu prea ma tine cureaua la cat costa un G sau Puch ca al tau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 Auzi, Urs mare si rau :D, da' scaunele alea jmekerite nu ni le arati ? ... pai sunt ink in tzipla,luni le urc sus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 si altceva noua nu ne areti? :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 si altceva noua nu ne areti? :P dk platesti iti arat ce vrei tu :t1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 bine ai venit G ursule! 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Am si eu o intrebare , Are Mecanica de mercedes G ??? Nu vad 3 diferentiale blocabile .... Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 Am si eu o intrebare , Are Mecanica de mercedes G ??? Nu vad 3 diferentiale blocabile .... Salutari, Calinvas da,este de mercedes.specificatia pt armata elvetiana nu contine decat blocant spate.centralul se blocheaza implicit pt k este 4x4 nepermanent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 :D ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 Cica ursul asta e salbatic.. si si-a facut un obicei.. pare rau, dar se joaca cu fratii lui de suferinta in ale conditilor de trai ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 am vrut sa-i rup gatul lui air_wolf dar m-am razgandit :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 am si eu o dedicatie pentru nenea ursu :D Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 urs ........are blana?????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Vitali, n-ai si pentru mine fro' dedicatie d-asta ? :ga ... PS : ... e facatura, Photoshop scrie pe ea ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 ... e facatura, Photoshop scrie pe ea ... nu e.... nu vezi cum o adulmeca ursu' ? Mos Martin trage la peste. :grin: :grin: :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate