pepi3103 Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: nanuk amu-i trebesi evacuare ca sa aiba efect maxim,,intre5 si 7 % crestere a puterii!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 Re: nanuk Ursule, du-te la Pilotservice, pe Andronache si fa-ti evacuare Borla, e super! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 Re: nanuk @ trooper-ce ai facut si cam cat a costat? :grin: o toba finala? + traseu? si mai important...cum suna? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 Re: nanuk pai, am facut tot traseul, cu doua tobe ( una de foc si una finala), inmultesti cu doi ( ca era motor in V si avea doua trasee) si in final am dat fro' 11 milioane. Mentionez ca totul a fost din inox de buna calitate si diametrul traseului a fost mare rau. La final baietii de acolo au inregistrat "muzica", ca tare frumos se auzea! Trebuie precizat ca atat carb-ul (Weber 38/38) cat si config V6 ii dadeau ceva aparte! oricum cand plecam sau cand acceleram se auzea de departe si-ntrun maaare fel! Si culmea niciodata nu m-a oprit politia de zgomot - e adevarat ca la ralanti era un "baritonal galgait", in schimb in ture...era belea! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 Re: nanuk deci la jumate face 6 mil.hm,mai vedem,tobele mele sunt noi.ar trebui sa elimin una iar finala sa ramana unde este pt k e f bine protejata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 Re: nanuk 11 milioane au facut acu' ceva ani...acum, nu stiu! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Martie 16, 2008 Partajează Postat Martie 16, 2008 Re: nanuk credeam ca e ceva mai recent pe tzuparu la FRU l-a costat 7 mil o evacuare relativ scurta de samurai cu o sg toba de foc ..acu aproape 2 ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: nanuk credeam ca e ceva mai recent pe tzuparu la FRU l-a costat 7 mil o evacuare relativ scurta de samurai cu o sg toba de foc ..acu aproape 2 ani. Dac'a facut-o in Pantelimon...d'aia! La pitesti sau acum in Andronache, altele-s preturile... Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 (editat) update : volan SPARCO centuri tip ham cu prindere in 3 puncte SPARCO urmeaza sambata xenoanele. din nefericire nu am facut nimic cu toba am pus xenoanele aseara thnx gepetto.si diferenta este f mare. sa vedeti si ce ochi belesc cocalarii pe strada cand vad xenon pe puch.bi-xenon,ma scuzati,hihihihi. Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: nanuk cred ca te inseli, se mira ca nu au mai vazut xenon pe ARO 240 (cel cu bena) :ha: ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: nanuk si asta e adevarat. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: nanuk he. taranu zice: ie-te ce leduri are asta pe aro! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: nanuk he. taranu zice: ie-te ce leduri are asta pe aro! Mai ales daca-i vede si perechea aceea de oglinzi :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: nanuk sunteti magari.oglinzile sunt de dacia papuc :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: nanuk :grin: m-am abtinut sa zic de oglinzi in public... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: nanuk scuzati da unde este andronache?e cumva o strada?e reprezentanta pilot service?multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: nanuk Eu stiu ca Andronache este.. un cimitir. Cum vi dinspre Urziceni spre Bucuresti.. de la "Europa" undeva in dreapta pana in Plumbuita. :grin: Acum sunt si ceva service-uri pe acolo.. eu am localizat doar zona, nu si punctul ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: nanuk se pot reface trasee de evacuare acolo?mi-e greu sa ajung la pitesti ,n-am timp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: nanuk Daca mai intereseaza : nr. de tel. al unuia dintre sudori, un baiat super, 0723321216 , Razvan Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: nanuk in caz ca mai vrei una....... http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=ln2oklx4rgdb "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: nanuk super misto masina.so stapanesti sanatos.crd ca anu acesta mosul va veni si cu o suspensie nu? in cateva zile imi va veni si mie g.un g 300 d.cu 2 blocante si cutie ca a ta.zimi si mie cum se descurca cutia in teren.am auzit ca nu prea e stralucita.ca mai bene era una mecanica.astept un raspuns mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: nanuk cutia este stralucita, motorul este de kkt. mosul nu va veni cu suspensie pentru ca nu are bani.oricum,decat sa schimb suspensia stoc mai bine schimb rapoartele in grup. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: nanuk da e si asta o idee.eu am gasit suspensie pt a mea cu 1600 profi.inalta intre 7 si 10 cm.ce zici e buna la pret?si cand schimbi caucicucurile alea sa pui altele?mi le dai mie?imi zici cat coata si ne intelegem iti dau bani dar suspenis asta care a venit masina cum e...? mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: nanuk din nefericire pentru tine, miros mistocarii de la distanta.asa k prefer sa te ignor.si se pare ca nu esti singurul din noul val, dar va mai dau o sansa.azi sunt bine dispus :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: nanuk eu team intrebat frumos ca inca nu stiu foarte multe si nu team luat la nici un misto.daca asta crezi u atunci....nu am ce face.o zi buna in continuare mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate