Vizitator nanuk Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: nanuk bine,uite im fac mea culpa si te intreb eu ca sa inteleg mai bine : ce inseamna suspensie profi? 1600 e cam mult inalta intre 7 si 10 cm? un kit are,in general, o inaltime, nu este intre si intre ce fel de offroad vrei sa faci? 10 cm e sus de ce ar trebui sa schimb gumele? ce te face sa crezi ca vor mai fi bune daca le dau jos? tu nu ai suspensie pe g? nu stii cum e suspensia standard? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: nanuk nu stiu inca pt ca nu lam adus.miercuri plk dupa el.doar lam platit.team intrebat de anvelope pt ca am mai vazuit pe forum ca uni tipi mai vand.de ce e prea sus 10 cm si de ce e prea scumpa.profi inseamna ca e profesionala adica de offroad extrem.si cand mam referit la 7 si 10 cm nu mam exprimat corect.sunt mai multe suspensi.intre 7 si 10 cm mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: nanuk ce marca e suspensia?cine face kitul? eu nu vreau sa imi vand gumele inca.oricum, nu voi renunta la BFG niciodata.as vrea insa sa imi mai fac un set de roti cu SILVERSTONE profil simex dar deocamdata nu am bani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: nanuk nu stiu inca pt ca nu lam adus.miercuri plk dupa el.doar lam platit.team intrebat de anvelope pt ca am mai vazuit pe forum ca uni tipi mai vand.de ce e prea sus 10 cm si de ce e prea scumpa.profi inseamna ca e profesionala adica de offroad extrem.si cand mam referit la 7 si 10 cm nu mam exprimat corect.sunt mai multe suspensi.intre 7 si 10 cm Mestere, te rog sa revizuesti modul de a scrie pe forum. Fara expresie de genul "plk" . E enervant sa citim asemenea mesaje. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi is Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: nanuk Are dreptate nanuk... Cu un G cu suspensie +7 - +10 cm trebuie sa fie tare interesant de mers. Al meu de concurs are +4 cm Si merge la extrem Toti iti vor binele, asa ca nu-i lasa sa ti-l ia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: nanuk am intrebat.vam zis cas nou pe aici.ai idee daca un g 300 d (gd) de 113 cp din 1991 are 3 blocante????din poza se vede ca nu mai e modelul cel vechi cu 2 blocante cu tijele alea...care se trag sa blochezi.asteot un raspuns mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi is Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: nanuk Da are 3 blocante Toti iti vor binele, asa ca nu-i lasa sa ti-l ia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doktor4carz Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: nanuk De peste un an e linishte...nimic nou sub soare ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: nanuk Si-a facut mutatia in bolentin pe "tarile calde" ...cica "nu suporta" frigu' (regimul de detentie) de la noi! Pe de alta parte Cristi (ca asa il cheama pe emigrant) este un tip super de treaba si cu multe cunostinte in domeniu. Dar chiar daca nu recunoaste din cand in cand mai trage cu ochiul si pe aici ... de dragul vremurilor apuse! :h5Salut Nanuk (Cristi) :grin:! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doktor4carz Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: nanuk Atunci sa-i uram cele bune...si nu inchidem topicul inca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate