Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

motor diesel pe niva

Land Niva Luci

Postări Recomandate

Re: motor diesel pe niva

LIVIU uite aici/ Independent front differential support / dai copy si e primul site.Suportii astia fixeaza si grupul fata si nu stiu daca se pot face asa usor . Restul sunt vise!

Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 113
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nenea luci baga tata niste poze nu vezi k mor oamenii de nerabdare.oricum stim k ai muncit din greu nu daia dar ai avut parte numai de (penali):ha:

Hai cu pozele si cu detaliile domnule Luci.:tk

bau bau
Link spre comentariu

Hai cu pozele si cu detaliile domnule Luci.:tk

in sfarsit rusoaica e gata.......azi am luat revenire la itp,am platit asigurare,rovigneta.....etc.Foarte multa munca aproape de la zero.....dezechipare masina,suduri,grunduiri...etc

O sa fac un mic rezumat....cam asa arata masina cu ceva timp in urma:

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

cateva poze cu ea in lucru...slefuit vopseaua veche care se exfolia....cauze necunoscute...unii au zis ca suportul vopselei nu a fost bun...

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

bineanteles ca a venit si un set de anvelope noi de la insa turbo 195/80r15 si au urmat si niste taieturi....in caroserie,jantele de suzi reconditionate...

1619015121_cheiasijanteauto039.jpg.e0c167f84578cfb18f56860cbfbe656c.jpg

1871939169_cheiasijanteauto043.jpg.f9ef4002ab85097955490bc21cbbbc40.jpg

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

..mai departe urmeaza un strat consistent de teroson sinto negru pe toata masina....bari,bulbar,roll-cage.....pe semiaripile de la roti....

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

inca ceva poze cu rusoaica in haine negre....ca bine ai mai sta....

si cateva poze cu un snorkel facut "dintr-o joaca"...din pvc sanitar:banana

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

poze si cu chitul de inaltare.....home made:y

p.s. roll-cage-ul este demontabil,prins in 8 pucte x 4 suruburi.....cred ca e rezistent,mai ales ca la prinderea pe laterala(praguri 4 puncte)pe interiorul lonjeroanelor este introdusa o teava profil rectangular(sudata prin perforare) de capatul careia este sudata o placa metalica (flansa pentru tevile laterale ale pragului)....de care la randul lor este sudat suportul demontabil al roll-cage-ului.....off doamne dar greu mai e de explicat...!!!:hl......

Pe podeaua masini si interiorul aripilor,in lacasul rotilor este dat cu un strat gros de insonorizant pensulabil,un antifon cauciucat gros.... ca pe vremea daciilor...:y

Editat de Land Niva Luci

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

deja e tarziu...dar o sa mai pun cateva poze cu masina vopsita in culoarea ei.......adica rosu...

...aspectul vopselei pe teroson este foarte interesant....e zgronturos...exact asa cum vroiam sa iasa...:h5:ypu

..oricum am prins o dimineata excelenta pt vopsit...:banana

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Si acum poze cu masina apoape gata de drum....mai sunt mici retusuri pe la instalatia electrica....montat proiectoare,lampile spate sunt modificate(alt tip de lada),am schumbat radiatorul cu unul de astra cu o singura termocupla mare,bineinteles ca este la buton ,,..ca prin apa mare se face praf ...ca de daca nu am vasco:hl...

transmisia e beton,grupuri 4,3,mai urmeaza cand va fi timp sa pun pe podea tabla de aluminiu,montat snorkel si roll-cage,statie,troliu(eventual),in functie de buget...

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Niva la e4xtrem???? Mai greu. Maxim Open-ul daca il prinde (dar asta il face bine daca are si omu din spatele covrigului). La open, Niva se paote descurca foarte bine. Dar, trebuie sa sti sa o menajezi si sa o pregatesti pt asta. Eu nu am pregatit nimic la ea, si am bulit-o de doua ori pe trasee de open.

Niva e mai mult o masina de soft foarte bun. Merge pe orice drum, dar, daca dai in ea, crapa. Grupuri, sar mufe, se arde una alta, se duce ambreiaju, se rup planetare. Daca vreti, pot sa continui.

Nu am fost adeptul competitiilor pt a face off-road. L-am facut pe unde s-o putut si cum am putut, dar, masinuta asta frumoasa are niste limite de care nu poti trece.

Link spre comentariu

Niva la e4xtrem???? Mai greu. Maxim Open-ul daca il prinde (dar asta il face bine daca are si omu din spatele covrigului). La open, Niva se paote descurca foarte bine. Dar, trebuie sa sti sa o menajezi si sa o pregatesti pt asta. Eu nu am pregatit nimic la ea, si am bulit-o de doua ori pe trasee de open.

Niva e mai mult o masina de soft foarte bun. Merge pe orice drum, dar, daca dai in ea, crapa. Grupuri, sar mufe, se arde una alta, se duce ambreiaju, se rup planetare. Daca vreti, pot sa continui.

Nu am fost adeptul competitiilor pt a face off-road. L-am facut pe unde s-o putut si cum am putut, dar, masinuta asta frumoasa are niste limite de care nu poti trece.

In ziua de azi, limita la ceea ce poti face in offroad tine doar de bani. Nu as vrea sa te intreb cat ai bagat in Niva pentru a nu jigni alti colegi care au scos din buzunar 3-4000 de euro doar pentru a pregati masina si pe unde trec aceste masini trece si Niva. Poti face si extrem cu Niva dar scoti din buzunar cateva mii si poti incepe prin ai pune punti portale( vezi ca e un topic pe aici cu portale facute de rusi homemade) si uita-te ce faci rusii cu aceste masini.

Link spre comentariu

hai ca ai spart pe toata lumea :h5 da o poza cu meseriasul care ti-a facut opera nu ai ? nu de alta dar poate mai sunt doritori si mai face si je un banut ca ie criza frateeee ......oricum mie nu-mi place ce a iesit pentru ca nu ai vrut sa o facem NEAGRA :dr3

Cine nu are loc de mine, sa se inghesuiasca ! Ford Maverick -W.W.O.C.-RM.VALCEA

:jp1:rsp :rsp

Crazy Wolf->0740130543

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare