Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intilniri cu animale salbatice

sacalu

Postări Recomandate

Re: Intilniri cu animale salbatice

Cumatra vulpe un pic mai sus de cota 1400 (Sinaia) spre cota 2000.Poza este neclara vulpea ca naparlita si amarata aparatul foto BENQ DC840 8.0 mega pixelscam varza e bun doar asa de aproape :ha:.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 182
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Restul pozelor:

Scuze pentru off topic vream sa te/va intreb ce animal este in ultima poza?Rasul cumva?

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Salut,daca mergi spre Valea Rea -Zirna (am vazut ca stii zona )ai toate sansele sa-l vezi.Iti trebuie numai ceva rabdare.

mersi de info. la vara il caut pe acolo ;)

mai jos, prietenul pescarului platica :D

Va salut !

Link spre comentariu

Ale mele sunt facute cu Fuji FinePix 5600, 5,1 Mpx, Zoom opitc 10x :h5

Busule esti campion. Cele mai frmuoase poze. Trebuie neaparat sa vii pe Alionte la primavara sa pozezi :h5

Merci Omoroka, cu siguranta o sa vin daca reusesc sa-mi revin pe linia de plutire :h5

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Da este ras. Din pacate in zona noastra aproape anual este impuscat cate un exemplar care din fire este un animal foarte retras.

Scuze pentru off topic vream sa te/va intreb ce animal este in ultima poza?Rasul cumva?
Link spre comentariu

Da este ras. Din pacate in zona noastra aproape anual este impuscat cate un exemplar care din fire este un animal foarte retras.

Scuze de off topic dar nu ma pot abtine sa nu povestesc o patanie.

Stiu ca anual se impusca diverse animale ocrotite, ce e mai tragic insa, e faptul ca unii braconieri nici macar nu stiu ce impusca.

Acum fo 12-15 ani mergeam cu rucsacul in spate spre Sambata. Facand autostopul pe soseaua Fagaras - Sibiu ne-am urcat intr-o Lada care ne-a transportat cativa km pana in Sambata de Jos unde am coborat pentru a schimba drumul.

Pe timpul calatoriei din vorba in vorba cu soferul aflam ca era amator de vanatoare (nu parea a fi cu acte in regula dar asta mai putin conta in contextul respectiv) si ca tocmai impuscase un trofeu frumos, un ras.

La coborare din masina a tinut sa ne arate trofeul din portbagaj si mare a fost uimirea noastra sa constatam ca trofeul respectiv nu era ras ci pisica salbatica. Deci idiotu nici macar nu stia ce impuscase, era amator de vanatoare dar pe la orele de zoologie cred ca chiulise. In orice caz, era vorba totusi de o specie ocrotita care nici n-as fi crezut ca exista in padurile Fagarasului. Intamplarea ne-a lasat un gust amar si ne-a ridicat mari semne de intrebare atunci.

Multumesc de off.

Va salut !

Link spre comentariu

Salutari. Pisica salbatica nu este ocrotita - in sensul ca nu e pe red code, dar e intr-adevar o aparitie rara, pentru ca este un animal retras si sfios.

Mai jos si cateva fotografii de-ale mele.

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Link spre comentariu

cum vanatoarea se desfasoara intr-un cadru bine stabilit si numai cu autorizatie cam toate vietatile sunt ocrotite intr-un fel sau altul ... se fac evaluari anual si raportari al numarului lor ..... si se vaneaza excedentul

....pisica salbatica este supusa si ea acestor reglementari si ca orice alt vanat poate reprezenta un trofeu .... ( 7,8,sau chiar 9 inele negre in coada)

....pisica salbatica este recunoscuta ca cel mai aprig BRACONIER ...!!! face ravagii in vanatul conventional si in special in puii acestora ..., capre , fazani , iepuri,ratze ,migratoare ...etc...( soareci si sobolani si chiar si peste ...printre altele)

...se spune ca ucide chiar daca nu-i este foame ...

@ omoroka ... la Alionte e plin de pisici salbatice

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

cum vanatoarea se desfasoara intr-un cadru bine stabilit si numai cu autorizatie cam toate vietatile sunt ocrotite intr-un fel sau altul ... se fac evaluari anual si raportari al numarului lor ..... si se vaneaza excedentul

....pisica salbatica este supusa si ea acestor reglementari si ca orice alt vanat poate reprezenta un trofeu .... ( 7,8,sau chiar 9 inele negre in coada)

....pisica salbatica este recunoscuta ca cel mai aprig BRACONIER ...!!! face ravagii in vanatul conventional si in special in puii acestora ..., capre , fazani , iepuri,ratze ,migratoare ...etc...( soareci si sobolani si chiar si peste ...printre altele)

...se spune ca ucide chiar daca nu-i este foame ...

@ omoroka ... la Alionte e plin de pisici salbatice

@Lipoveanu - daca o vad la Alionte sar cu dintii de coada ei... evident nu cu scopul de a o bracona, ci doar de a o poza si pune aici pe sait :ha:

Va salut !

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Pozele au fost facute cu un NIKON D80 cu obiective 18-55 sau 70-300.

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

Armai fi multe dar ma opresc aici!!! :grin::grin:

Acelasi aparat NIKON D80 cu 18-55 sau 70-300 in functie de poze...

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare